Kansas City Chiefs - Tennessee Titans
több mint 6 éve
gedam
5 905
peters több labdát kapott el, mint decker
több mint 6 éve
Hogy a faszba hozott ez a Titans 9 w-t a szezonban?
több mint 6 éve
Toto21
5 950
na basszus! Nem ezt a képet választottam ki! 😀 A lényeg Gisele >>>>>>>> vágott szemű táncos lány!Én inkább adom őt:Puyolt?
Toto21
mustaine
több mint 6 éve
Mari te farok
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Matthews sokkal jobb játékos mint Decker. Mégis Deckerre dobálnsk.Mularkeying
#nemokos
Bazzani
több mint 6 éve
Csóri Titans...egyszer jönnének előre, erre INTAz előző Decker dropot se felejtsd.
Chargers LT
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Az volt a gond, hogy nem a Spider 2 Y Bananat hívták, azzal simán kivették volna Peterst..BINGÓ - megvan a sor! (Patriots, új szurkoló, szakvizsga, Montana, Jackson mint jó CB)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mostmár jöhet olyan csapat, aki megérdemli a rájátszást. Komolyan kérdezem, hogy kerültek ezek ide?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 6 éve
hamár rossz a meccs, legyen egy igazi PO eredményközvetítés (Igaz a respectvvlacis időkben még nem voltam 😕 )www.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=218s
közben vizsga előtti SB
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Mármint Puyolt? Ízlések na 😛😊Én inkább adom őt: de.wikipedia.org/wiki/Gisele_B%C3%BCndchen#/media/File:Gisele_Bundchen2.jpga válogatós fajtádatAz a baj, hogy Mariota-nak nincs egy Gisele szintű múzsája!Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
Ha a Chiefs most végigmegy, akkor kb el is dőlt.
ervinator
Toto21
iktriad
Toto21
baggio 🏈
Toto21
több mint 6 éve
közben kiderült, hogy a vakság nemi érintkezés útján terjed, szóval mindegyVegyen akkora házat amit meglát. 😉Vehetne neki valami viskót Mariota, ne a parton kelljen vergődnie.vágottszemű ő is, az előbb írtad, hogy ők úgyse látnak
Bazzani
baggio 🏈
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Matthews sokkal jobb játékos mint Decker. Mégis Deckerre dobálnsk.#nemokos
több mint 6 éve
Csóri Titans...egyszer jönnének előre, erre INT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
JustoVillar
625
Lyezusom....
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
Ennyi.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Izaura.Ő kicsoda? Így ruhában nem ismerem fel.a válogatós fajtádatAz a baj, hogy Mariota-nak nincs egy Gisele szintű múzsája!Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
iktriad
Toto21
baggio 🏈
LeviPoki
több mint 6 éve
Vegyen akkora házat amit meglát. 😉Vehetne neki valami viskót Mariota, ne a parton kelljen vergődnie.vágottszemű ő is, az előbb írtad, hogy ők úgyse látnak
Bazzani
baggio 🏈
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Én inkább adom őt:a válogatós fajtádatAz a baj, hogy Mariota-nak nincs egy Gisele szintű múzsája!Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
iktriad
Toto21
baggio 🏈
több mint 6 éve
Peters...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz