Kansas City Chiefs - Tennessee Titans
több mint 6 éve
Imitheking
1 882
Ezt dropolni...
több mint 6 éve
Ravens és Chargers fanoknak milyen szar lehet nézni ezt a meccset, elnézve hogy mit művel a Titans eddig.Tisztelve a Titanst, és nem pofátlanságból...de jah, szar 😀 Köcsög Yonghoe Koo kétszer nem rúg mellé, és 9-7 helyett 11-5. Az lett volna egy reális eredmény a rostert tekintve. Legjobban Riverséket sajnálom. Más kérdés, hogy a csoport nyerésre így is volt sansz.
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Toto21
5 950
de Cutler előtt sose volt All Pro Tackle! 😛 Így akár mondhatjuk azt is, hogy túlszárnyalta a mestert! 😀Három évig nézte Cutlert 😊Hundley-nak nem lennének ilyen jó számai. Egyszer már biztos eladta volna a labdát!Mintha a mi secondarynket látnámmeg Hundley-ékat
James007
Tactful Cactus
Toto21
James007
több mint 6 éve
Kampman
28 290
legjobb kérdés forevörNa, ez már PO-eredménykövető-kompatibilis
twitter.com/Attila__Zoltan/status/949765438984151045
baggio 🏈
több mint 6 éve
Öcsém ez milyen drop már. 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Decker baszki
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Miért a bal kezére dobta Mariota... tudhatná, hogy Decker jobbkezes. Ilyen borzalmas labdát...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
legjobb kérdés forevörAranycsula
twitter.com/Attila__Zoltan/status/949765438984151045
baggio 🏈
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
legjobb kérdés forevörtwitter.com/Attila__Zoltan/status/949765438984151045
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
threwory
28
Egy sör már lecsúszottAkkor hamarabb bealszik?kezdj el inni! az mindig segít!Eldőlt. Lehet menni aludni.Pedig azt hittem hogy a Rams meccsig kitartok de ilyen egyértelmű mecsen be fogok aludni
Solymi
threwory
Toto21
Igor
több mint 6 éve
Toto21
5 950
és így pihentebb lesz a második meccsre! Vagy tol pár vodka red bullt és akkor holnap estig le sem fekszik!Akkor hamarabb bealszik?kezdj el inni! az mindig segít!Eldőlt. Lehet menni aludni.Pedig azt hittem hogy a Rams meccsig kitartok de ilyen egyértelmű mecsen be fogok aludni
Solymi
threwory
Toto21
Igor
több mint 6 éve
ott az első
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
James007
1 854
Három évig nézte Cutlert 😊Hundley-nak nem lennének ilyen jó számai. Egyszer már biztos eladta volna a labdát!Mintha a mi secondarynket látnámmeg Hundley-ékat
James007
Tactful Cactus
Toto21
több mint 6 éve
titans first downStanding ovation?
Janek
Draft
több mint 6 éve
Gumibogyó szörpöt a Titánoknak
Draft
több mint 6 éve
Adoree kickoff return TD a második félidő nyitányaként?Nem úgy néz ki hogy ez a titans összehozna egy td-t.Hát bakker, ez a meccs...nem azt akarom mondani, hogy a Chargers jobb lenne...de most nah 😊én adnék egy 52-7-et 😀
Azért ne legyen vagy 35-7
Chargers LT
Toto21
vontod
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Hundley-nak nem lennének ilyen jó számai. Egyszer már biztos eladta volna a labdát!Mintha a mi secondarynket látnámmeg Hundley-ékat
James007
Tactful Cactus
több mint 6 éve
James007
1 854
Még hogy nem vagyunk PO szintű csapat! 😀Mintha a mi secondarynket látnámmeg Hundley-ékat
James007
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 016
Talán feltámadnak a Titánok, betlizik a KC vagy vmi...Eldőlt. Lehet menni aludni.Pedig azt hittem hogy a Rams meccsig kitartok de ilyen egyértelmű mecsen be fogok aludni
Solymi
threwory
több mint 6 éve
Nem úgy néz ki hogy ez a titans összehozna egy td-t.Hát bakker, ez a meccs...nem azt akarom mondani, hogy a Chargers jobb lenne...de most nah 😊én adnék egy 52-7-et 😀
Chargers LT
Toto21
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Jaguars párhuzam mindenhol!Alex-ért szerintem még ma tradeljen a Jags és irány a SB ( jövőre)!Shao Khan a hét közben többször célzott arra, hogy neki tetszett Bortles idei fejlődése. Bár az is igaz, hogy nem ő hozza a döntéseket a rosteren, hanem Coughlin.
Toto21
A lényeg, hogy 62-7-nél (=Dan Marino utolsó meccse vs Jags) kisebb legyen a difi!Hát bakker, ez a meccs...nem azt akarom mondani, hogy a Chargers jobb lenne...de most nah 😊én adnék egy 52-7-et 😀
Chargers LT
Toto21
iktriad
több mint 6 éve
Akkor hamarabb bealszik?kezdj el inni! az mindig segít!Eldőlt. Lehet menni aludni.Pedig azt hittem hogy a Rams meccsig kitartok de ilyen egyértelmű mecsen be fogok aludni
Solymi
threwory
Toto21