Kansas City Chiefs - Tennessee Titans
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
Ha a Chiefs most végigmegy, akkor kb el is dőlt.
ervinator
Toto21
Titans D feléledt?ez van ha valaki nem a kakasülőn ásítozik és parókakatalógust böngész közben
ThundersNFL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
több mint 6 éve
Toto21
5 950
És ha lesérül egyszerre Alex, Hunt és Kelce?! 😀 Akkor még bármi lehet!Az a Patriots vissza tudott jönni az ellen a Falcons ellen. Ez a Titans sosem fog a mai Chiefs ellen.0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
Kampman
több mint 6 éve
Timotheus
77
Hát valóban csak rajta múlt pár győzelem...Ravens és Chargers fanoknak milyen szar lehet nézni ezt a meccset, elnézve hogy mit művel a Titans eddig.Tisztelve a Titanst, és nem pofátlanságból...de jah, szar 😀 Köcsög Yonghoe Koo kétszer nem rúg mellé, és 9-7 helyett 11-5. Az lett volna egy reális eredmény a rostert tekintve. Legjobban Riverséket sajnálom. Más kérdés, hogy a csoport nyerésre így is volt sansz.
iktriad
Chargers LT
Irány a rájátszás! Titan Up!
több mint 6 éve
Titans D feléledt?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Éjfél után már holnapi lesz 😊Az a Patriots vissza tudott jönni az ellen a Falcons ellen. Ez a Titans sosem fog a mai Chiefs ellen.0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
Kampman
több mint 6 éve
de legalább most Ricsi nem ment el, nem úgy mint a Knile Davis return TD-nél
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Viszont annál őszintébb!Ez nagyon nem PC vélemény!Kell nektek húzottszemű kicker.Ravens és Chargers fanoknak milyen szar lehet nézni ezt a meccset, elnézve hogy mit művel a Titans eddig.Tisztelve a Titanst, és nem pofátlanságból...de jah, szar 😀 Köcsög Yonghoe Koo kétszer nem rúg mellé, és 9-7 helyett 11-5. Az lett volna egy reális eredmény a rostert tekintve. Legjobban Riverséket sajnálom. Más kérdés, hogy a csoport nyerésre így is volt sansz.
iktriad
Chargers LT
Tuti nem látott rendesen.
Bazzani
Vrij6
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Az a Patriots vissza tudott jönni az ellen a Falcons ellen. Ez a Titans sosem fog a mai Chiefs ellen.0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
több mint 6 éve
ervinator
1 700
Rémlik, de ne abból induljunk ki, mert olyan meccs 10 évente egyszer van.0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 016
Azért azon az SB-n nem Wild Card csapatok játszottak 😀0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
több mint 6 éve
hülyék lesznek he elküldik Sanyit
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Én már nem biztos.Szerintem ma látjuk a pályán Mahomest.Azért még nem kell temetni a Titanst.Ja én is megvárok még egy TD-t alvásig.
Timotheus
Bazzani
iktriad
több mint 6 éve
Ez nagyon nem PC vélemény!Kell nektek húzottszemű kicker.Ravens és Chargers fanoknak milyen szar lehet nézni ezt a meccset, elnézve hogy mit művel a Titans eddig.Tisztelve a Titanst, és nem pofátlanságból...de jah, szar 😀 Köcsög Yonghoe Koo kétszer nem rúg mellé, és 9-7 helyett 11-5. Az lett volna egy reális eredmény a rostert tekintve. Legjobban Riverséket sajnálom. Más kérdés, hogy a csoport nyerésre így is volt sansz.
iktriad
Chargers LT
Bazzani
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Öcsém ez milyen drop már. 😊Volt 2 ilyen múlt héten is Deckertől. Akkor azt hittem, hogy a nagy hideg volt az oka(=A Titans történetéének leghidegebb meccse volt a múlt heti), ezek szerint csak jéghideg a keze.
vontod
több mint 6 éve
Lassan jöhet Mahomes!Már csak 37 perc van rá, hogy Ma beálljon... gyorsan kell még 1-2 TD.
Toto21
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kell nektek húzottszemű kicker.Ravens és Chargers fanoknak milyen szar lehet nézni ezt a meccset, elnézve hogy mit művel a Titans eddig.Tisztelve a Titanst, és nem pofátlanságból...de jah, szar 😀 Köcsög Yonghoe Koo kétszer nem rúg mellé, és 9-7 helyett 11-5. Az lett volna egy reális eredmény a rostert tekintve. Legjobban Riverséket sajnálom. Más kérdés, hogy a csoport nyerésre így is volt sansz.
iktriad
Chargers LT
több mint 6 éve
Toto21
5 950
0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Lassan jöhet Mahomes!
több mint 6 éve
Szerintem ma látjuk a pályán Mahomest.Azért még nem kell temetni a Titanst.Ja én is megvárok még egy TD-t alvásig.
Timotheus
Bazzani
több mint 6 éve
ervinator
1 700
0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.Ha a Chiefs most végigmegy, akkor kb el is dőlt.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Öcsém ez milyen drop már. 😊Titánmellény
vontod
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Azért még nem kell temetni a Titanst.Ja én is megvárok még egy TD-t alvásig.
Timotheus
több mint 6 éve
Grúzia-Albánia döntő az egyetemen!Az Albany idén nem is jutott playoffba az FCS-ben. 😊
Bazzani