Kansas City Chiefs - Tennessee Titans
több mint 6 éve
Alex-ért szerintem még ma tradeljen a Jags és irány a SB ( jövőre)!Shao Khan a hét közben többször célzott arra, hogy neki tetszett Bortles idei fejlődése. Bár az is igaz, hogy nem ő hozza a döntéseket a rosteren, hanem Coughlin.
Toto21
A lényeg, hogy 62-7-nél (=Dan Marino utolsó meccse vs Jags) kisebb legyen a difi!Hát bakker, ez a meccs...nem azt akarom mondani, hogy a Chargers jobb lenne...de most nah 😊én adnék egy 52-7-et 😀
Azért ne legyen vagy 35-7
Chargers LT
Toto21
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Mintha a mi secondarynket látnámmeg Hundley-ékat
James007
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Karácsony már elmúlt 😛Dehogy is. Jacksonfalván lesz az AFC döntő, Mi verjük a Billst és a Steelerst, Kansas Ricsiék a Titanst és a Patst. 😊Na még gálázik egyet Sanyi bácsi utoljára az Arrowheadben? 😀Nem feltétlen utoljára.. lehet AFC döntő is az Arrowheadben még (ha már '94-et idézgették a srácok)
Mr.Breaker
Igor
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Toto21
5 950
kezdj el inni! az mindig segít!Eldőlt. Lehet menni aludni.Pedig azt hittem hogy a Rams meccsig kitartok de ilyen egyértelmű mecsen be fogok aludni
Solymi
threwory
több mint 6 éve
gedam
5 905
Hát bakker, ez a meccs...nem azt akarom mondani, hogy a Chargers jobb lenne...de most nah 😊inkább a ravens
Chargers LT
több mint 6 éve
threwory
28
Eldőlt. Lehet menni aludni.Pedig azt hittem hogy a Rams meccsig kitartok de ilyen egyértelmű mecsen be fogok aludni
Solymi
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Hát bakker, ez a meccs...nem azt akarom mondani, hogy a Chargers jobb lenne...de most nah 😊én adnék egy 52-7-et 😀
Chargers LT
több mint 6 éve
Bántóan sima eddig.Nekem nem fáj 😀
Vrij6
több mint 6 éve
gedam
5 905
nem látni,hogy fog ez a titans kivédekezni ma bármit isordas lukak és hibák, pánikban szaladgáló védők
Janek
több mint 6 éve
jogos, ha erre gondolszalakul a 2015-ös WC-meccshez hasonló klasszikusJobb is volt, mint a Rose Bowl!!!!!
www.espn.com/nfl/matchup?gameId=400820429
baggio 🏈
Kampman
en.wikipedia.org/wiki/1902_Rose_Bowl
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Hát bakker, ez a meccs...nem azt akarom mondani, hogy a Chargers jobb lenne...de most nah 😊Azért ne legyen vagy 35-7
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Kampman
28 290
alakul a 2015-ös WC-meccshez hasonló klasszikusJobb is volt, mint a Rose Bowl!!!!!
www.espn.com/nfl/matchup?gameId=400820429
baggio 🏈
több mint 6 éve
Dehogy is. Jacksonfalván lesz az AFC döntő, Mi verjük a Billst és a Steelerst, Kansas Ricsiék a Titanst és a Patst. 😊Na még gálázik egyet Sanyi bácsi utoljára az Arrowheadben? 😀Nem feltétlen utoljára.. lehet AFC döntő is az Arrowheadben még (ha már '94-et idézgették a srácok)
Mr.Breaker
Igor
több mint 6 éve
Ez eddig sima liba....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Alex-ért szerintem még ma tradeljen a Jags és irány a SB ( jövőre)!
több mint 6 éve
nem látni,hogy fog ez a titans kivédekezni ma bármit is
több mint 6 éve
Na még gálázik egyet Sanyi bácsi utoljára az Arrowheadben? 😀Nem feltétlen utoljára.. lehet AFC döntő is az Arrowheadben még (ha már '94-et idézgették a srácok)
Mr.Breaker
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Contract yearben volt. De akkor csak a futás ellen villogott. Meg lehet nézni Church érkezése mennyire megdobta Gipson teljesítményét. Tashaun többször is célzott rá tavaly, hogy kvázi ő volt Cyp babysittere...Cyprien Nashvillebe érkezése nagyon nagyot javított... a jaguars secondaryjén.Ám Maddenben tavaly Team of the Year volt... 😀
iktriad
Heisman Trophy
több mint 6 éve
James007
1 854
Mintha a mi secondarynket látnám
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 016
Eldőlt. Lehet menni aludni.
több mint 6 éve
alakul a 2015-ös WC-meccshez hasonló klasszikus---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Bántóan sima eddig.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Na még gálázik egyet Sanyi bácsi utoljára az Arrowheadben? 😀
több mint 6 éve
Basszus, a Titans ki fogja rúgni Mularkeyt. Az nagyon rossz hír a divízió ellenfeleknek.
több mint 6 éve
Már Adoree fényezését se értettem, de kb ez volt várható Kelce/Hill ellen... megnézi hol van Byard, és a másik oldalra dob Smith, kb ennyi eddig.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)