Kansas City Chiefs - Tennessee Titans
több mint 6 éve
A Chiefs az AFC vesztes csapatDe hát vezetnek.
Tactful Cactus
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Az a baj, hogy a tavalyi Titans jobb volt, mint ez most. Kár értük, több lenne ebben a keretben (szezon előtt 14-2-t mockoltam nekik nflgauntleten)
több mint 6 éve
Nekem ez a legjobban blowout gyanús meccs. :/jó lenne, mert akkor mularkey biztos menne (hogy jöjjön helyette McDaniels...)
Bazzani
és a sport tv-s sms-ező jobban ért a játékhoz, mint Gruden
twitter.com/greggrosenthal/status/949759449744461824
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nekem ez a legjobban blowout gyanús meccs. :/Részemről legyen úgy 😊
Bazzani
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Nekem ez a legjobban blowout gyanús meccs. :/Az LA meccs meg az ahol a vendég csapatnak a legnagyobb esélye lesz nyerni.
Bazzani
több mint 6 éve
xtaki
3 441
kill Bill?Meg Lara Kraft 😊kár hogy nincs bent az Oakland, mert akkor lehet Tomb Raider is.A peccet meg Tomb Readyt nekünk kell(ene) megverni.de nekunk az a jo, ha olyan megy tovabb, aki kiveri a peccet 😊Sosem fogjuk elfelejteni Dick apót (tényleg nehéz elhinni hogy 80) 😊Yo estét Yo szurkolást. Semlegesként szeretnék egy jó férfias meccset.Azt hittem LeBeau miatt inkább Titans.
vontod
Vrij6
vontod
xtaki
vontod
iktriad
dande
több mint 6 éve
Nekem ez a legjobban blowout gyanús meccs. :/és ebből a szempontból is a legrosszabb idősávban van, nekünk
Bazzani
több mint 6 éve
Meg Lara Kraft 😊kár hogy nincs bent az Oakland, mert akkor lehet Tomb Raider is.A peccet meg Tomb Readyt nekünk kell(ene) megverni.de nekunk az a jo, ha olyan megy tovabb, aki kiveri a peccet 😊Sosem fogjuk elfelejteni Dick apót (tényleg nehéz elhinni hogy 80) 😊Yo estét Yo szurkolást. Semlegesként szeretnék egy jó férfias meccset.Azt hittem LeBeau miatt inkább Titans.
vontod
Vrij6
vontod
xtaki
vontod
iktriad
több mint 6 éve
kár hogy nincs bent az Oakland, mert akkor lehet Tomb Raider is.A peccet meg Tomb Readyt nekünk kell(ene) megverni.de nekunk az a jo, ha olyan megy tovabb, aki kiveri a peccet 😊Sosem fogjuk elfelejteni Dick apót (tényleg nehéz elhinni hogy 80) 😊Yo estét Yo szurkolást. Semlegesként szeretnék egy jó férfias meccset.Azt hittem LeBeau miatt inkább Titans.
vontod
Vrij6
vontod
xtaki
vontod
több mint 6 éve
xtaki
3 441
ha jonnek megverjuk, de az a legbiztosabb, ha nem jonnek 😊A peccet meg Tomb Readyt nekünk kell(ene) megverni.de nekunk az a jo, ha olyan megy tovabb, aki kiveri a peccet 😊Sosem fogjuk elfelejteni Dick apót (tényleg nehéz elhinni hogy 80) 😊Yo estét Yo szurkolást. Semlegesként szeretnék egy jó férfias meccset.Azt hittem LeBeau miatt inkább Titans.
vontod
Vrij6
vontod
xtaki
vontod
több mint 6 éve
Chiefs szimpi, Ricsi meg (mivel utálja az eaglest) egy barom... legyen X
több mint 6 éve
"Gyönyörü zsebet szabtak köré"..mi ez varró szakkör 😊
több mint 6 éve
A peccet meg Tomb Readyt nekünk kell(ene) megverni.de nekunk az a jo, ha olyan megy tovabb, aki kiveri a peccet 😊Sosem fogjuk elfelejteni Dick apót (tényleg nehéz elhinni hogy 80) 😊Yo estét Yo szurkolást. Semlegesként szeretnék egy jó férfias meccset.Azt hittem LeBeau miatt inkább Titans.
vontod
Vrij6
vontod
xtaki
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Hajrá Pirosak.Zseniális.
Amúgy meg:
@AdamStites_: twitter.com/AdamStites_/status/949757130055106560/photo/1
Bazzani
több mint 6 éve
xtaki
3 441
de nekunk az a jo, ha olyan megy tovabb, aki kiveri a peccet 😊Sosem fogjuk elfelejteni Dick apót (tényleg nehéz elhinni hogy 80) 😊Yo estét Yo szurkolást. Semlegesként szeretnék egy jó férfias meccset.Azt hittem LeBeau miatt inkább Titans.
vontod
Vrij6
vontod
több mint 6 éve
Hajrá Pirosak.Amúgy meg:
@AdamStites_: twitter.com/AdamStites_/status/949757130055106560/photo/1
több mint 6 éve
Tudhatnád, hogy a magyar stadionokban többen vannak, mint amennyi szék van!Eddig felér egy megye 4-es Kisvárda-Balmazújváros rangadóval.így van, csak ott többen vannak kinn
LeviPoki
gamerkr
Aljas rágalom, amit az előbb írtál! 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
A Sevilla Betis andalúz rangadóval hangolok, van hirig rendesenDetto
dande
több mint 6 éve
7-kor lesz meccs, nem kell amiatt virraszatni.Azt hiszem megérné fenmaradni ha tényleg így lenne. 😊A végeredmény is 4-3 lesz. 2 safetyvel nyerünk 😊Yo estét Yo szurkolást. Semlegesként szeretnék egy jó férfias meccset.Eltévesztetted a napot, az a holnapi Jags-Bills féle 4-3-as csontdarálás lesz..
vontod
Igor
iktriad
vontod
több mint 6 éve
Eddig felér egy megye 4-es Kisvárda-Balmazújváros rangadóval.így van, csak ott többen vannak kinn
LeviPoki
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Eddig felér egy megye 4-es Kisvárda-Balmazújváros rangadóval.
több mint 6 éve
Azt hiszem megérné fenmaradni ha tényleg így lenne. 😊A végeredmény is 4-3 lesz. 2 safetyvel nyerünk 😊Yo estét Yo szurkolást. Semlegesként szeretnék egy jó férfias meccset.Eltévesztetted a napot, az a holnapi Jags-Bills féle 4-3-as csontdarálás lesz..
vontod
Igor
iktriad
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.