NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 654
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Csicskák - már már az előző meccset idézi bírói szempontból
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Na, ez szemét döntés
több mint 1 éve
mivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan?????
több mint 1 éve
realcamp
141
Öreg....
több mint 1 éve
Szipeter
1 650
Mi vannn?
több mint 1 éve
most akkor egy 10 perces drive, FG-val a végén 😊
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Igazolni kell falembert. Ez legyen a legkisebb gond ha tovabbjuttok.nem mondtam, hogy lehetetlen, de az előjelek a falaknál nem túl kedvezőek.Az a baj, hogy most tovább gondoltam ezt a meccset, és nem vagyok boldog.Burrow tavalyhoz képest fejlődött, annyi remény lehet max, és Hurts nem egy Breki, tehát a Phili nem lehetetlen
Ha a Bengals ott lesz megint a döntőben, akkor az Eagles pass rush ez ellen a fal ellen - hát nem túl jó előjelek a szezon legtöbb sackjét gyűjtő csapata ellen.
shagi0206
Sifur
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
De persze először még ezt a meccset kell hozni, az még csak feltételes mód 😀nem mondtam, hogy lehetetlen, de az előjelek a falaknál nem túl kedvezőek.Az a baj, hogy most tovább gondoltam ezt a meccset, és nem vagyok boldog.Burrow tavalyhoz képest fejlődött, annyi remény lehet max, és Hurts nem egy Breki, tehát a Phili nem lehetetlen
Ha a Bengals ott lesz megint a döntőben, akkor az Eagles pass rush ez ellen a fal ellen - hát nem túl jó előjelek a szezon legtöbb sackjét gyűjtő csapata ellen.
shagi0206
Sifur
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
nem mondtam, hogy lehetetlen, de az előjelek a falaknál nem túl kedvezőek.Az a baj, hogy most tovább gondoltam ezt a meccset, és nem vagyok boldog.Burrow tavalyhoz képest fejlődött, annyi remény lehet max, és Hurts nem egy Breki, tehát a Phili nem lehetetlen
shagi0206
Sifur
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Az a baj, hogy most tovább gondoltam ezt a meccset, és nem vagyok boldog.Burrow tavalyhoz képest fejlődött, annyi remény lehet max, és Hurts nem egy Breki, tehát a Phili nem lehetetlen
shagi0206
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Valahogy jobb meccs, mint az előző. Bár lehet ez szubjektív 😀Nem ez siman jobb. A masik tragikomikum buzi birokkal. Itt legalabb nem toljak a hazai csapatot ilyen latvanyosan. Mint ott a philly fradi sasoket.
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Az a baj, hogy most tovább gondoltam ezt a meccset, és nem vagyok boldog. Ha a Bengals ott lesz megint a döntőben, akkor az Eagles pass rush ez ellen a fal ellen - hát nem túl jó előjelek a szezon legtöbb sackjét gyűjtő csapata ellen.
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Valahogy jobb meccs, mint az előző. Bár lehet ez szubjektív 😀Azt nem nehéz megugrani
shagi0206
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ja'marr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezt elfogadom trukkos jateknak. 2 vedovel
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Valahogy jobb meccs, mint az előző. Bár lehet ez szubjektív 😀
több mint 1 éve
Szipeter