Konfdöntők
több mint 2 éve
Dobod el azt a labdát a kurvaanyád
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Már majdnem bíróztam (én nekem ugye azt nem lehet mert itt elkapják a nyakam), de ez kemény volt 😀
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 2 éve
"Móni, felpofozom a kurva anyját"
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Bazzeg, ez kemény volt
több mint 2 éve
Hagyjuk már 😂😂😂😂😂😂Pachecot fojtogatta Maulet egy kicsit az inkább
KeyG
több mint 2 éve
Van Noy nem okos
több mint 2 éve
Ez eddig egy 0.Volt egy hasonló félelmem, hogy valami ilyesmi jön ma.
Csalódás.
KeyG
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Hagyjuk már 😂😂😂😂😂😂
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Nyakat csavargattak
több mint 2 éve
😵😵😵😵LJ szerintem ne hisztizzen mások miatt, ő is egy szar. 1 extra dobása, 1 extra futása, és 1 extra mákos elkapásán kívül ma semmi.Ez a Basic Jacko most
shagi0206
Willie Parker
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Ez eddig egy 0. Csalódás.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Beckhamet nagyon tartogatják a 2. félidőre.Addigra becsavarodik.
steelwolf
több mint 2 éve
nem akarunk futni?Én sem értem. Miért nem csinálják azt, amihez értenek. Altatnak?
gedam
több mint 2 éve
nem akarunk futni?Nem mennek a passzok, hátha félidőben rájön Hárbó is.
gedam
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil