Konfdöntők
9 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Közeleg a félidőSzerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
Willie Parker
15 378
LJ szerintem ne hisztizzen mások miatt, ő is egy szar. 1 extra dobása, 1 extra futása, és 1 extra mákos elkapásán kívül ma semmi.Ez a Basic Jacko most
shagi0206
9 hónapja
nem akarunk futni?Momentumos csajok után?
gedam
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Nálunk 2005 -óta múznak a TE-reAkit múzunkMi az a TE? 🤣A Packersnél viszont igen.Érdekes a Ravens helyzete. Van egy olyan TE-jük, aki máshol simán nr1 TE lenne, itt ha Andrews játékra alkalmas, akkor Likely el van felejtve. 2 TE-es felállás - a Pats óta tudjuk, hogy ez nem működikLikely hany elkapasnal jar?Ez volt az elso
Kájzerszóze
casaubon
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
steelwolf
Willie Parker
9 hónapja
LJ szerintem ne hisztizzen mások miatt, ő is egy szar. 1 extra dobása, 1 extra futása, és 1 extra mákos elkapásán kívül ma semmi.Kacsazo labda volt ez is, szar helyre
shagi0206
9 hónapja
gedam
5 905
nem akarunk futni?
9 hónapja
Willie Parker
15 378
Akit múzunkMi az a TE? 🤣A Packersnél viszont igen.Érdekes a Ravens helyzete. Van egy olyan TE-jük, aki máshol simán nr1 TE lenne, itt ha Andrews játékra alkalmas, akkor Likely el van felejtve. 2 TE-es felállás - a Pats óta tudjuk, hogy ez nem működikLikely hany elkapasnal jar?Ez volt az elso
Kájzerszóze
casaubon
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
steelwolf
9 hónapja
shagi0206
10 921
LJ szerintem ne hisztizzen mások miatt, ő is egy szar. 1 extra dobása, 1 extra futása, és 1 extra mákos elkapásán kívül ma semmi.
9 hónapja
Kár, hogy nem tud passzolni ez a futógyerek /s
9 hónapja
Mi az a TE? 🤣A Packersnél viszont igen.Érdekes a Ravens helyzete. Van egy olyan TE-jük, aki máshol simán nr1 TE lenne, itt ha Andrews játékra alkalmas, akkor Likely el van felejtve. 2 TE-es felállás - a Pats óta tudjuk, hogy ez nem működikLikely hany elkapasnal jar?Ez volt az elso
Kájzerszóze
casaubon
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Willie Parker
15 378
It' s a sin, tam, tamdam, tadadmmm, damm, damm damm damEz pedig nem bűn, pláne a pillanat hevébenelvileg most jó, valamiért Gergőbácsi egyik kommentje akadt be nekiA momentumosokat akarta megdugni
Löfli
Willie Parker
Gergőbácsi
9 hónapja
Kampman
28 290
Brian Billick is ott volt a stadionban, ha jól láttam.
9 hónapja
A Packersnél viszont igen.Érdekes a Ravens helyzete. Van egy olyan TE-jük, aki máshol simán nr1 TE lenne, itt ha Andrews játékra alkalmas, akkor Likely el van felejtve. 2 TE-es felállás - a Pats óta tudjuk, hogy ez nem működikLikely hany elkapasnal jar?Ez volt az elso
Kájzerszóze
casaubon
shagi0206
9 hónapja
A momentumos lányok azért vannak szürkében, mert ők is kis szürkék Scully!"Akárcsak az igazság....odaát vanSzóval tuti, hogy a momentumos hölgyek miatt történt ez az oldallal. Túl sok volt ez már nekiakkor most átkerült a momentum a másik oldalra?
shagi0206
bogjosi
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Szerinted a Jokai bablevesben van bab?Fart Vader....Fart Warshuh, döglődik a fórummotor? szelel a turbó itt is?Lófaszt csak sokan babot ettünk és szelelünk mint Vad Kati popónyílása 😂😂😂
petey
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Willie Parker
15 378
Szósszal?Jokai bablevest ettem epp 😀😀😀huh, döglődik a fórummotor? szelel a turbó itt is?Lófaszt csak sokan babot ettünk és szelelünk mint Vad Kati popónyílása 😂😂😂
petey
ThundersNFL a Paraszt
Kájzerszóze
9 hónapja
shagi0206
10 921
Érdekes a Ravens helyzete. Van egy olyan TE-jük, aki máshol simán nr1 TE lenne, itt ha Andrews játékra alkalmas, akkor Likely el van felejtve. 2 TE-es felállás - a Pats óta tudjuk, hogy ez nem működikLikely hany elkapasnal jar?Ez volt az elso
Kájzerszóze
casaubon
9 hónapja
Fart Vader....Fart Warshuh, döglődik a fórummotor? szelel a turbó itt is?Lófaszt csak sokan babot ettünk és szelelünk mint Vad Kati popónyílása 😂😂😂
petey
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
Draft
9 hónapja
Ez pedig nem bűn, pláne a pillanat hevébenelvileg most jó, valamiért Gergőbácsi egyik kommentje akadt be nekiA momentumosokat akarta megdugni
Löfli
Willie Parker
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
9 hónapja
Ha van benne bab akkor az már fing katalizátor😂😂😂Jokai bablevest ettem epp 😀😀😀huh, döglődik a fórummotor? szelel a turbó itt is?Lófaszt csak sokan babot ettünk és szelelünk mint Vad Kati popónyílása 😂😂😂
petey
ThundersNFL a Paraszt
Kájzerszóze
Draft
9 hónapja
Willie Parker
15 378
Beckhamet nagyon tartogatják a 2. félidőre.Még nem kötött ki a yachtja
steelwolf