NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Konfdöntők
több mint 1 éve
Arénán is van csöcsike félidőben 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A pesti Király utcán télen is 2 perc alatt 20-at. ☝️Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=ieXpL-6fq_U&ab_channel=MCISTIutáljuk is 😀
balintbaba
több mint 1 éve
Nem gáz, tényleg.Sajnálom 😕nem kell Pécsre menni, ha már eleve ott laksz 😊Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
NB2
tenorx
Hozzászokik az ember, meg legalább nem Salgótarján.
több mint 1 éve
youtu.be/k5Zljqio_Yk?si=teuIX-hyz1rp9pLf
több mint 1 éve
Már milliárdos azt hiszem. Kelce hozzá képest csóró. 😀Meg nincsen dollár százmilliók a zsebében 😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
kapitnono
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=ieXpL-6fq_U&ab_channel=MCISTI
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Miskolc Borsod Pécse.mikor mehet mindenki Miskolcra is 😊Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
shagi0206
több mint 1 éve
Sajnálom 😕nem kell Pécsre menni, ha már eleve ott laksz 😊Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
NB2
több mint 1 éve
Szarok vagyunk, de legalább Brady nem jut be a döntőbe, az is valami.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
azért ez övön alúli voltnem, inkább kismocsok a vvbőlGenorazzo Mária?nem mondom hogy nem, de sok nőt előbbre raknék az elérhetetlen kategóriából 😊Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
shagi0206
petey
shagi0206
több mint 1 éve
Hát az lehet, pont azért 😛Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
több mint 1 éve
Egyaltalan nem megy a Ravens offense. Se futas se passz. Ennyire azert nem jo a Chiefs vedelem. Ez igy nagyon egyoldalu eddig....

több mint 1 éve
nem kell Pécsre menni, ha már eleve ott laksz 😊Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
több mint 1 éve
Nekem valahogy ilyen totális negatív szexuális kisugárzása van, az a fajta aki kényszerből kicsit cuppog a faszod végen, mielőtt beteheted neki misszionárius deszkába havonta egyszer. Aztán persze ezekről derül ki épp az ellentétje sokszor.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
több mint 1 éve
mikor mehet mindenki Miskolcra is 😊Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
tenorx
több mint 1 éve
A milliárdjai megszépítikEgy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Meg nincsen dollár százmilliók a zsebében 😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan

több mint 1 éve
Na jó de ki a faszom akar Pécsre menni 😀😀😀Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
Jan
több mint 1 éve
Szèp próbálkozás a jinxre 😛Megúszott egy TD-t a RavensDe mindenképpen ki fog kapni. Teljes csőd a támadásuk.
ThundersNFL a Paraszt
Burkus
több mint 1 éve
Na? Eldőlt?
több mint 1 éve
Egy sima nyári estén elsétálsz Pécsen a Király utcán, 5 perc alatt látsz 10 jobb nőt. Akik viszont nem híresek.Szerintem annyira nem jó nő. Tipik mostani sablon insta csaj. Nem mondom, h rossz, de semmi extra.Ezaz, mostmár minden Kelce elkapásnál Swift bevágás.Te is bevágnád
shagi0206
Jakehomer
rob3r7o
több mint 1 éve
Eléggé hízelgő ez az eredmény eddig a Ravensnek.. vajon megint a 2.félidőre tartalékoltak?