NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 533
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
ha nincs ez az INT-ből TD, ez a meccs piszok szorosjaja főleg h ők kezdenek.
de még nem temetném a GB-t, nem értem miért kell nyafogni
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Megérett rá a helyzet, hogy kibontsak egy bikavért. (Megint egy olyan meccs, ami x év múlva is a rémálmaimban fog előjönni? Nem hiszem el.)
több mint 3 éve
ha nincs ez az INT-ből TD, ez a meccs piszok szorosde még nem temetném a GB-t, nem értem miért kell nyafogni
több mint 3 éve
Tramon Williams aktív?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
recskabátcsak legyen recskakabát 😀Egy élő koncertet azért bevállalnék füldugóval
Negritis
Willie Parker
Negritis
trademark pending
több mint 3 éve
jah biztos ami biztosThe Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
izgalmas =/= szórakoztatóremélhetőleg a 2. meccs izgalmasabb leszdefiniáld az izgalmast
Heisman
én nagyon jól szórakozok
shawnka
több mint 3 éve
csak legyen recskakabát 😀Egy élő koncertet azért bevállalnék füldugóval
Negritis
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 3 éve
SGBP
275
De nem is King, hanem ez a nyomorult Pettine. Hogy nincs ilyenkor egy safety?Az is mehet a picsába a nyáron
JéBé
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Wow, üdv újra a követőben. Innen már nyerünk, nincs mese.Mintha Jarrett Bushot látnám, régi Packers fanoknak nem kell bemuttni őt.. 😊Ettől a GB deftől amolyan hawksos PTSD-m van. Nem jó érzés.Van 1-2 jó pass rusher, de ha ők nem érnek oda, onnantól nagy a baj, mert ez a secondary bottom 5 már évek óta, nevektől függetlenül.
Hanni
Kampman
Hurka
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Sebii
3 526
remélhetőleg a 2. meccs izgalmasabb leszSzerintem kifejezetten szórakoztató a meccs
Heisman
több mint 3 éve
remélhetőleg a 2. meccs izgalmasabb leszdefiniáld az izgalmast
Heisman
én nagyon jól szórakozok
több mint 3 éve
Nézik a videót az ellenfélnél is. A felvételek nem hazudnak. Ezt egy nem GOAT QB is megdobja simán. Ok, arról el lehet vitatkozni , hogy kimeri behívni.King. Ettől féltünkNem hittem, hogy ennyire szarfos lesz. Én vagyok a hülye álmodozó.
SBL
nagylaza
Sokkal több kellene, mert fájdalmas lesz a vége, ennek is.
több mint 3 éve
JéBé
7 035
De nem is King, hanem ez a nyomorult Pettine. Hogy nincs ilyenkor egy safety?
több mint 3 éve
State Farm provides great coverage. In unrelated news, they are no longer doing commercials with the Packers.
— Annie Agar (@AnnieAgar) January 24, 2021
több mint 3 éve
When he says he loves cowboy bebop pic.twitter.com/i1XwESyiiD
— Belle Delphine (@bunnydelphine) December 1, 2020
több mint 3 éve
remélhetőleg a 2. meccs izgalmasabb lesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
SGBP
275
Legalább egy kibaszott comp piciket kapjunk már érte a jó kurva anyjátMondjuk az is fasz aki egy ilyen lángosképűt a rosteren tart.hétfőn mehet is a cut
Tactful Cactus
gamerkr
több mint 3 éve
Terry Bradshaw "That is the greatest QB of the last 25 years." Gondolom, azért a 25 év, mert magát jobbnak tartja. 😊
több mint 3 éve
Mondjuk az is fasz aki egy ilyen lángosképűt a rosteren tart.Kalácsképű 😁 by lakatos brendon
Tactful Cactus
Lehet rokonok
több mint 3 éve
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
King. Ettől féltünkNem hittem, hogy ennyire szarfos lesz. Én vagyok a hülye álmodozó.
SBL
több mint 3 éve