NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
szünet van, jöhetnek a 18+-os képek
Recap of Kevin King's first half: pic.twitter.com/1ats9CBj1b
— Pick Six Podcast (@picksixpod) January 24, 2021
r.baggio
Tudom megígértem 😛 😉
több mint 3 éve
SBL
2 213
Arians "zsenialitása" működik a Packers védelem ellen. lol, dobd előre Józsi.Amíg King ott van, működik
EasyGhost
több mint 3 éve
de baszki legalább picket szerzett Super bowl-on, ez a king szerencsétlen fog valaha? Vagy a Redmond aki elejtette előtte az INT-et? UGyanmárMintha Jarrett Bushot látnám, régi Packers fanoknak nem kell bemuttni őt.. 😊Ettől a GB deftől amolyan hawksos PTSD-m van. Nem jó érzés.Van 1-2 jó pass rusher, de ha ők nem érnek oda, onnantól nagy a baj, mert ez a secondary bottom 5 már évek óta, nevektől függetlenül.
Hanni
Kampman
Hurka
több mint 3 éve
Mondjuk ha tartogatod karanténnal együtt belefér a nyaralás 😀Legalább nem kell szabit kivenni 8.-ra. Basszameg.Ja én is tartogatom a nyaralásra inkább... oh wait
Pack3r
Gabesz92
több mint 3 éve
szünet van, jöhetnek a 18+-os képekRecap of Kevin King's first half: pic.twitter.com/1ats9CBj1b
— Pick Six Podcast (@picksixpod) January 24, 2021
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Arians "zsenialitása" működik a Packers védelem ellen. lol, dobd előre Józsi.
több mint 3 éve
— Jessica JSKA (@jska00) January 24, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
gedam
5 905
megérte kockáztatni. én biztos leégettem volna az órát már amikor a green baynek3. és hosszú volt, erre kikérik az időt. ez szenzációs volt.
több mint 3 éve
2011 -es PO érzésem van, Jpp az ellenfélnél, ellenfél megcsinálja a félidő végi "hail mary"-t.Nem nyertünk asszem
több mint 3 éve
Mintha Jarrett Bushot látnám, régi Packers fanoknak nem kell bemuttni őt.. 😊Ettől a GB deftől amolyan hawksos PTSD-m van. Nem jó érzés.Van 1-2 jó pass rusher, de ha ők nem érnek oda, onnantól nagy a baj, mert ez a secondary bottom 5 már évek óta, nevektől függetlenül.
Hanni
Kampman
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Ja ja nem akarom a Super Bowl-ban látni ezt a gecitMondjuk az is fasz aki egy ilyen lángosképűt a rosteren tart.hétfőn mehet is a cut
Tactful Cactus
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Rímálom az elme utcában
több mint 3 éve
Jinx hsz-ek záporoznakIktriad szteppel örömében😂😂😂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Úgy tűnik a nem kell majd a fiamnak igazolni azt a hétfőt a suliba.....
több mint 3 éve
Azért csak gyanús ha valakinek király a neve... Nem vak az a ló csak bátoraztán vannak olyanok mint champ bailey, ahol még szerény is volt a név 😀
FLZOLI
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Azért csak gyanús ha valakinek király a neve... Nem vak az a ló csak bátorEgy híres TV.-s elhunyt a héten ez a fasz meg itt "villog"
FLZOLI
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Mondjuk az is fasz aki egy ilyen lángosképűt a rosteren tart.hétfőn mehet is a cut
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Arians azt mondta Bradynek most...Bazeg Tom, igazad volt, hogy 4&3ra nem kellett puntolni, én el akartam rúgatni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Mondjuk az is érdekes, hogy a Packers 2 perc, két időkéréssel meg sem próbált a végén pontért menni, simán hagyták hogy 30 mp et fusson az óra az első playek után
több mint 3 éve
SBL
2 213
King. Ettől féltünk
több mint 3 éve
beegifs.com/wp-content/uploads/2016/11/peta-jensen.gif
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv