Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
pecsi92
505
Mondjuk eddig két kulcsfontosságú sárgát megúszott a Tampa, ami lényegében meccsben tartja őket.Melyikre gondolsz?
Cruyffista
több mint 3 éve
brady meccsen hogy pontosak legyünk 😀Mondjuk eddig két kulcsfontosságú sárgát megúszott a Tampa, ami lényegében meccsben tartja őket.Jaj meglepődtem volna ha GB meccsen nem jön a birozas 😀
Cruyffista
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Most az itt-ott tv jó oldalán vagyok
több mint 3 éve
Mondjuk eddig két kulcsfontosságú sárgát megúszott a Tampa, ami lényegében meccsben tartja őket.Jaj meglepődtem volna ha GB meccsen nem jön a birozas 😀
Cruyffista
több mint 3 éve
HorizonGO 😊Mocskos Tkomos/Vodas pfej! 😀A4et nézzük, ott rizsa van 😊Most ment a reklám....Amúgy ti is úgy gondoljatok h Baker nagyon szemet volt mikor kiszavazta Amyt a bookclubbol vagy csak én?Nem értjük, túl insider poén
csebi
FLZOLI
Breki
FLZOLI
Toca
több mint 3 éve
csak tusoló van, de mindenki oda tolja, nem?Vécé nincs?meg az előbb voltam a mosdóban és dobtam egyetamúgy volt már sárga?Eddig csak a logóban.
Tactful Cactus
tomz
Negritis
nagylaza
több mint 3 éve
Koo?amúgy volt már sárga?Eddig csak a logóban.
Tactful Cactus
tomz
több mint 3 éve
Essunk akkor tul rajta: www.youtube.com/watch?v=aB6f5Zb29PQ
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Támogatjuk a magyar piacot és magyar termékeketnoobA4et nézzük, ott rizsa van 😊Most ment a reklám....Amúgy ti is úgy gondoljatok h Baker nagyon szemet volt mikor kiszavazta Amyt a bookclubbol vagy csak én?Nem értjük, túl insider poén
csebi
FLZOLI
Breki
FLZOLI
Negritis
több mint 3 éve
Vécé nincs?meg az előbb voltam a mosdóban és dobtam egyetamúgy volt már sárga?Eddig csak a logóban.
Tactful Cactus
tomz
Negritis
több mint 3 éve
A4et nézzük, ott rizsa van 😊Most ment a reklám....Amúgy ti is úgy gondoljatok h Baker nagyon szemet volt mikor kiszavazta Amyt a bookclubbol vagy csak én?Nem értjük, túl insider poén
csebi
FLZOLI
Breki
FLZOLI
több mint 3 éve
Mocskos Tkomos/Vodas pfej! 😀A4et nézzük, ott rizsa van 😊Most ment a reklám....Amúgy ti is úgy gondoljatok h Baker nagyon szemet volt mikor kiszavazta Amyt a bookclubbol vagy csak én?Nem értjük, túl insider poén
csebi
FLZOLI
Breki
FLZOLI
több mint 3 éve
Breki
278
Hát én sem a cseh2őt nézem 😀A4et nézzük, ott rizsa van 😊Most ment a reklám....Amúgy ti is úgy gondoljatok h Baker nagyon szemet volt mikor kiszavazta Amyt a bookclubbol vagy csak én?Nem értjük, túl insider poén
csebi
FLZOLI
Breki
FLZOLI
több mint 3 éve
Nem értünk egyet. Nincs az a pénz h én is elmennek Bakerhez, eleve egy stadionban h lehet bookclubot tartani ....Amúgy ti is úgy gondoljatok h Baker nagyon szemet volt mikor kiszavazta Amyt a bookclubbol vagy csak én?nem, abszolút jogos kiszavazás volt, Amy nem tisztelte a blookclubot és a többit résztvevőt a viselkedésével
csebi
briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
noobA4et nézzük, ott rizsa van 😊Most ment a reklám....Amúgy ti is úgy gondoljatok h Baker nagyon szemet volt mikor kiszavazta Amyt a bookclubbol vagy csak én?Nem értjük, túl insider poén
csebi
FLZOLI
Breki
FLZOLI
több mint 3 éve
A4et nézzük, ott rizsa van 😊Most ment a reklám....Amúgy ti is úgy gondoljatok h Baker nagyon szemet volt mikor kiszavazta Amyt a bookclubbol vagy csak én?Nem értjük, túl insider poén
csebi
FLZOLI
Breki
több mint 3 éve
Willie Parker
15 378
Goodell nos, nem gondoltam volnaAzon agyal, hogyan büntesse meg Brady-t
FLZOLI
több mint 3 éve
Amúgy egy védő labdaszerzés simán eldöntheti a meccset majdmárk megmondta hogy nem az fog dönteni 😀
Chargers LT
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Fúúú, Goodell ebben a latexálacrban... 😀
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 017
Ez a FG most aranyat ér a TampánakAhhoz pontokat kellene feltenniük, de nem látom, hogy hosszú távon jobbak lennének.
Chargers LT
Ezek a futások amiket levágnak...
több mint 3 éve
Amúgy egy védő labdaszerzés simán eldöntheti a meccset majd
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Két libling csapat ellen a zebrák is hallgatnakespn team stats szerint nemamúgy volt már sárga?Nem remlik.
Tactful Cactus
Vrij6
Negritis
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Breki
278
Most ment a reklám....Amúgy ti is úgy gondoljatok h Baker nagyon szemet volt mikor kiszavazta Amyt a bookclubbol vagy csak én?Nem értjük, túl insider poén
csebi
FLZOLI