NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Konferenciadöntők
10 hónapja
shipleynek tényleg nagymester b feje van vagy csak a fox baszott ki vele?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Shipley a mennybe ment volna ha ezt beviszi. 😀Ott is van
Greengo
10 hónapja
Volt már csere qb nem sérülés miatt a pályám nfc döntőben???
10 hónapja
csöcsököt linkelünk nem segglyukakat ... sok volt abból a tátra teábólCsocsoket bárki csináltathat magának, de egy jó seggért meg kell dolgozni 🫡
Sixo
10 hónapja
Remélem fizetős cikkbe rakták ezt a szakvéleményt.szerintem a Commanders a győzelemért is harcolhat, de arra elég jó esélyt látok, hogy 10-nél többel ne kapjanak ki. Az Eagles stílusra amúgy sem a kiütésekről híres.😀48 volt az over-underIlyen az, ha Bencsis Márk nem respektvv4lacival szakmázgat. 😀
4th&longban aszonták simán under 😀
Negritis, a vajda
iktriad
mondjuk azt se látták hogy eléri a washington a 30at 😀
Negritis, a vajda
Fogadási tippek a fűzővelkifeléről 😀 😀
bobi0092
10 hónapja
Unom a csöcsöket. Igen, buzi vagyok.Akkor csak neked itt egy szexi popó.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Ekkora flex ez a philly ma.csöcsököt linkelünk nem segglyukakat ... sok volt abból a tátra teából
Hanni
10 hónapja
Most nézem a KC-Bills oddsait, eléggé egybehúzták. Hátha...
10 hónapja
szerintem a Commanders a győzelemért is harcolhat, de arra elég jó esélyt látok, hogy 10-nél többel ne kapjanak ki. Az Eagles stílusra amúgy sem a kiütésekről híres.😀48 volt az over-underIlyen az, ha Bencsis Márk nem respektvv4lacival szakmázgat. 😀
4th&longban aszonták simán under 😀
Negritis, a vajda
iktriad
mondjuk azt se látták hogy eléri a washington a 30at 😀
Negritis, a vajda
Fogadási tippek a fűzővelkifeléről 😀 😀
10 hónapja
Shipley a mennybe ment volna ha ezt beviszi. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Unom a csöcsöket. Igen, buzi vagyok.Az komoly track
nagylaza, főpohárnok
www.youtube.com/watch?v=HEQgQcnnX8E
Poloska vagyok.
10 hónapja
Shipley!Szanzsüszt azért mit mentett
STJUSTE>LATIMÓR
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Hát ezt nem teszi zsebre a kommandó, komoly revenge game az alapszakasz vereség után.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Hany futott yardnal jar az Eagles?
10 hónapja
hát így nem lesz vége 30-ig.
10 hónapja
Elfogyott a benzin
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Ha már megy a feldolgozása a lincolnon:youtu.be/1BKCuLlUEXY?si=1SEIL3V4ReO5lY-6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Nah alszok egy kicsit, 5kor kelésén 9re állítottam ébresztőt és tervezem a kövit is megnézni
SB-n leccgó AFC, akármelyik jut be
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Quinyon akkor mi?Arra visszatérve, hogy miért lehet szimpatikus az Eagles: 2 fehér kezdő db van náluk, az ritka 😊DB az vagy kurva nagy raszta hajú feka legyen vagy fehér. Az összes többi opció szuboptimális.
shagi0206
balintbaba
Poloska vagyok.
10 hónapja
Nah alszok egy kicsit, 5kor kelésMegértelek....ettől függetlenül nagyon jó csapat a Washington. Megérdemelten játszotok NFC döntőt.
SB-n leccgó AFC, akármelyik jut be
warr_b

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
A Fox komolyabban vette az NFC döntőt, Bradyt küldték, az Aréna szerint ez a meccs egy Kovács Sanyit ért.
10 hónapja
azért Goffot itt megabuzálták volna rendesen, azt meg ismerjük milyenHát nem tom, a Lions elég erősnek tűnt előzetesen.Közel sem volt ilyen szintű az ellenfél....Mé az előző 2 meccs még alapszakasz volt?Nah akkor most van vége...Összezuhant JD is....ez már PO....
Meg kellett próbálni
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
Sixo