NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Konferenciadöntők
10 hónapja
mondjuk 2017-ben pont 38-7-re nyertük a CF-et.Annyi rossz előjel talán van az Eagles-nek, hogy az utóbbi 10-15 évben aki nagyon simán nyerte a konfdöntőjét általában kikapott attól, aki viszont megszenvedett a sajátján.20-21, Chiefs simán verte a Bills, míg a másik oldalon Brady Tampája szenvedett Rodgers ellen. Meg is lett a 7. gyűrű.
Kampman
Sixo
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Annyi rossz előjel talán van az Eagles-nek, hogy az utóbbi 10-15 évben aki nagyon simán nyerte a konfdöntőjét általában kikapott attól, aki viszont megszenvedett a sajátján.Ha csak ennyi lenne, a kutyázós SB win óta rajtuk van a prikézsia gyűrű szempontból, pedig 4-5 éve elitnél is durvább a FO munka
Kampman
Poloska vagyok.
10 hónapja
Annyi rossz előjel talán van az Eagles-nek, hogy az utóbbi 10-15 évben aki nagyon simán nyerte a konfdöntőjét általában kikapott attól, aki viszont megszenvedett a sajátján.Általában mindig a jobb QB csapata nyer, de Eaglesnél erre volt már példa, hogy ez nem számított.
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Annyi rossz előjel talán van az Eagles-nek, hogy az utóbbi 10-15 évben aki nagyon simán nyerte a konfdöntőjét általában kikapott attól, aki viszont megszenvedett a sajátján.Egyelőre azonban nem tudjuk, hogy az AFC-ben lesz-e szenvedés. Vagy sima Bills W.🙂
Kampman
10 hónapja
Annyi rossz előjel talán van az Eagles-nek, hogy az utóbbi 10-15 évben aki nagyon simán nyerte a konfdöntőjét általában kikapott attól, aki viszont megszenvedett a sajátján.20-21, Chiefs simán verte a Bills, míg a másik oldalon Brady Tampája szenvedett Rodgers ellen. Meg is lett a 7. gyűrű.
Kampman
10 hónapja
Saquan Barkley (SB) született 1997.02.09.Super Bowl (SB) lesz: 2025.02.09.
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Annyi rossz előjel talán van az Eagles-nek, hogy az utóbbi 10-15 évben aki nagyon simán nyerte a konfdöntőjét általában kikapott attól, aki viszont megszenvedett a sajátján.
10 hónapja
Gratula az Eaglesnek, egyértelmű volt ki a jobb csapat viszont a bírók ítéletei lehettek volna pártatlanabbak.Ennyi hibát az Eagles ellen... Nem is tudom melyik csapattól láttam utoljára...
KeyG
10 hónapja
Barkley mogott ki az a zold nyaklancos neger?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Gratula az Eaglesnek, egyértelmű volt ki a jobb csapat viszont a bírók ítéletei lehettek volna pártatlanabbak.
We are just the Ravens!
10 hónapja
Na jól van, az előétel megvolt. lassan jöhet a gigászok harcaDe miért mindig rusnya nőket linkelsz? Ez neked valami fétised? Attól, hogy valaki sikeres énekes vagy színész még nem lesz jó nő. Két nagyszerű példát linkeltél rá.
Chiefs
Vs
Bills
iktriad
10 hónapja
A kovetkezo meccs gyoztese nyeri az SB-t nem kell idegeskedni.
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Kiderül, daznon nézem itt szokott lenni visszaszámlálás, de még nem látokSzerintem a másik meccs 1 előtt nem fog elkezdődniAddig nem húzzák el, szerintem 40 és 45 körül kezdenek.
KeyG
Kampman
We are just the Ravens!
10 hónapja
Na jól van, az előétel megvolt. lassan jöhet a gigászok harcaB B B B B Béé
Chiefs
Vs
Bills
iktriad
10 hónapja
Szerintem a másik meccs 1 előtt nem fog elkezdődniAddig nem húzzák el, szerintem 40 és 45 körül kezdenek.
KeyG
10 hónapja
Kovi meccs mikor indul?
10 hónapja
Szerintem a másik meccs 1 előtt nem fog elkezdődni
We are just the Ravens!
10 hónapja
Na jól van, az előétel megvolt. lassan jöhet a gigászok harcaChiefs
Vs
Bills
10 hónapja
Saquon Barkley needs 30 Rush Yards in the Super Bowl to have the most by any player in any season in NFL history 🦅 https://t.co/pq36VgbokB pic.twitter.com/BONQgniUXY
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) January 26, 2025
Poloska vagyok.
10 hónapja
Y