Konferenciadöntők
10 hónapja
Josh push
10 hónapja
Honnan is ismerős ez a recept...? :astonished: :astonished: :joy: :joy:Kibaszottul nincs igazsag es kurva udegesito. H burrow lamar allen 3as gyuru nelkul lesz ev végere, mahomes meg 4nel.Egyszer a Chiefs dominancia is véget ér. Ha nem következik be valami természetes hanyatlás (öregedés vagy sérülések miatt), úgy az 5-6. egymás utáni bajnoki címüknél - ami már azzal fog fenyegetni, hogy elűzi a casual nézőket - a liga fog valamilyen soft power eszközzel beavatkozni. Kapnak egy-két nem túl baráti fújást playoffmeccseken, esetleg találnak náluk valami súlyos kihágást, ami miatt rájuk sóznak egy masszív salary cap vagy draftbüntetést.
esanders10
Kampman
10 hónapja
Erre Mahomesnak már repült volna a zászló.
10 hónapja
Hagyszoljonwww.youtube.com/watch?v=Tv9m3aXBgJU
Hendrix
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Kibaszottul nincs igazsag es kurva udegesito. H burrow lamar allen 3as gyuru nelkul lesz ev végere, mahomes meg 4nel.Egyszer a Chiefs dominancia is véget ér. Ha nem következik be valami természetes hanyatlás (öregedés vagy sérülések miatt), úgy az 5-6. egymás utáni bajnoki címük után - ami már azzal fog fenyegetni, hogy elűzi a casual nézőket - a liga fog valamilyen soft power eszközzel beavatkozni. Kapnak egy-két nem túl baráti fújást playoffmeccseken, esetleg találnak náluk valami súlyos kihágást, ami miatt rájuk sóznak egy masszív salary cap vagy draftbüntetést.
esanders10
Szerkesztette: Kampman
10 hónapja
Végre egy Allen passz, ami nem KáCé védőnek ment.
10 hónapja
Kibaszottul nincs igazsag es kurva udegesito. H burrow lamar allen 3as gyuru nelkul lesz ev végere, mahomes meg 4nel.ewing, barkley, malone, reggie miller szintén gyűrű nélkül vonult vissza
esanders10
jordannek meg van 6, az hol igazságos?
10 hónapja
HagyszoljonI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Nagyon kell a következő drive-ban hogy összeszedje magát a Bills OFF, Allen.Én nem bánnám, ha nem lenne az. Úgy értem, ha a Bills megalázó vereséget mér a Chiefsre, az tetszene 😀 persze ez nem vszínű forgatókönyv
Könyörgöm legyen izgalmas!
FunHun
10 hónapja
én meg hogy supernatural reboot 😀ez a micheal b jordan film elég furaelőször azt hittem valami wierd whiskey reklám 😀
Negritis, a vajda
Löfli
10 hónapja
Kibaszottul nincs igazsag es kurva udegesito. H burrow lamar allen 3as gyuru nelkul lesz ev végere, mahomes meg 4nel.Idegesítő valóban. De miért igazságtalan?
esanders10
10 hónapja
ez a micheal b jordan film elég furaelőször azt hittem valami wierd whiskey reklám 😀
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Makának miért ilyen szar a hangja???
10 hónapja
Kibaszottul nincs igazsag es kurva udegesito. H burrow lamar allen 3as gyuru nelkul lesz ev végere, mahomes meg 4nel.
10 hónapja
Nagyon kell a következő drive-ban hogy összeszedje magát a Bills OFF, Allen.Könyörgöm legyen izgalmas!
10 hónapja

fraction copy and paste
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Arra valahogy megint nem leszek kíváncsi...a chiefs - eagles SB készülés kezdődikNem kezdődik, vége
Negritis, a vajda
Kampman
Negritis, a vajda
10 hónapja
ez a micheal b jordan film elég fura
10 hónapja
És az O?Igy kezdte a Bills D az elozo ket meccset is.Nem kezdődik, vége
Negritis, a vajda
Kampman
casaubon
10 hónapja
Ez mint kés a bölényen.....Bántóan sima....
Ébresztő
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
a chiefs - eagles SB készülés kezdődikNem kezdődik, vége
Negritis, a vajda
Kampman
10 hónapja
Igy kezdte a Bills D az elozo ket meccset is.Nem kezdődik, vége
Negritis, a vajda
Kampman
10 hónapja
Elég gyorsan eljöhet a csöcstime itt is
10 hónapja
ez nagyon megalázó drive voltReid old school edző, tuti scriptelt drive-ot tol elsőre
reméljük ez volt a megtervezett, innen már csak rosszak jönnek 😊
NB2