Konferenciadöntők
10 hónapja
Erről is biztos Brady tehet!Csuszik az a labdaTúl van fújva 😊 Fillgate
casaubon
shagi0206
10 hónapja
Igen, de akkor a niners volt a kifinomult "szép foci", a west coast offense, a giants meg a fizikális smash mouth foci.én azt a stílust láttam, hogy szanaszét verte egymást mindkét csapat xdIgazi stílusok csatája meccs volt, két filozófia összecsapása.ez itt is összejöhat még bővenÉs én tavaly is fogadni mertem volna az alapszakaszban, hogy a KC nem jut SB-be.szarabb volt, mint tavaly elég sokkalBazdmeg h ezek minden szerelést megcsinalnak elsoreHát ezért volt olyan a szezonjuk amilyen, mert a védelem az elég baszó.
esanders10
shagi0206
fake.id
nagylaza, főpohárnok
1990es giants-49ers se volt előzetesen kevésbé egyoldalú meccs huffstettler doktorral a cenya mögött a 2x címvédő frisco ellen
fake.id
Kampman
fake.id
Tényleg a Giants erőltette rá az akaratát a Ninersre, nyertek is.
10 hónapja
lehet angolul sem feltétlenül sokkal jobb, de hogy kevésbé fájdalmas, az ziherHm, szerinted hol volt színvonalasabb a közvetítés? Most jobban belegondolva, ez tényleg nehéz kérdés. 😀Farago "ez itt az NFL itt barmi megtortenhet/nem mondod Gyula?" Richard?Van itt aki a Chiefsnek szurkol?Ricsi.
Hendrix
nagylaza, főpohárnok
Hendrix
balintbaba
10 hónapja
jöhet ik gifje 😊Az a Momentumé. A legsikeresebb megmozdulásuk az utóbbi 5 évben.
NB2
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nem ma volt.🙂ez itt is összejöhat még bővenÉs én tavaly is fogadni mertem volna az alapszakaszban, hogy a KC nem jut SB-be.szarabb volt, mint tavaly elég sokkalBazdmeg h ezek minden szerelést megcsinalnak elsoreHát ezért volt olyan a szezonjuk amilyen, mert a védelem az elég baszó.
esanders10
shagi0206
fake.id
nagylaza, főpohárnok
1990es giants-49ers se volt előzetesen kevésbé egyoldalú meccs huffstettler doktorral a cenya mögött a 2x címvédő frisco ellen
fake.id
10 hónapja
ügynökUgy erted, a Chiefs szertarosa egy szabotor?Csuszik az a labdaTúl van fújva 😊 Fillgate
casaubon
shagi0206
casaubon
10 hónapja
Ugy erted, a Chiefs szertarosa egy szabotor?Csuszik az a labdaTúl van fújva 😊 Fillgate
casaubon
shagi0206
10 hónapja
Hm, szerinted hol volt színvonalasabb a közvetítés? Most jobban belegondolva, ez tényleg nehéz kérdés. 😀Farago "ez itt az NFL itt barmi megtortenhet/nem mondod Gyula?" Richard?Van itt aki a Chiefsnek szurkol?Ricsi.
Hendrix
nagylaza, főpohárnok
Hendrix
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
én azt a stílust láttam, hogy szanaszét verte egymást mindkét csapat xdIgazi stílusok csatája meccs volt, két filozófia összecsapása.ez itt is összejöhat még bővenÉs én tavaly is fogadni mertem volna az alapszakaszban, hogy a KC nem jut SB-be.szarabb volt, mint tavaly elég sokkalBazdmeg h ezek minden szerelést megcsinalnak elsoreHát ezért volt olyan a szezonjuk amilyen, mert a védelem az elég baszó.
esanders10
shagi0206
fake.id
nagylaza, főpohárnok
fake.id
Kampman
10 hónapja
jöhet ik gifje 😊Az a Momentumé. A legsikeresebb megmozdulásuk az utóbbi 5 évben.
NB2
10 hónapja
Hol a flaaag?
10 hónapja
Ez Mahomosé
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Makker eagles. Ja nemide
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Csuszik az a labda
10 hónapja
Farago "ez itt az NFL itt barmi megtortenhet/nem mondod Gyula?" Richard?Van itt aki a Chiefsnek szurkol?Ricsi.
Hendrix
nagylaza, főpohárnok
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Igazi stílusok csatája meccs volt, két filozófia összecsapása.ez itt is összejöhat még bővenÉs én tavaly is fogadni mertem volna az alapszakaszban, hogy a KC nem jut SB-be.szarabb volt, mint tavaly elég sokkalBazdmeg h ezek minden szerelést megcsinalnak elsoreHát ezért volt olyan a szezonjuk amilyen, mert a védelem az elég baszó.
esanders10
shagi0206
fake.id
nagylaza, főpohárnok
fake.id
10 hónapja
világ vicce, hogy Kareem Hunt még az NFL-ben vanköszönd a brownsnak ...
a pénz felülír mindent...
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
jöhet ik gifje 😊
10 hónapja
Juj de sima lesz ez.
10 hónapja
ez itt is összejöhat még bővenÉs én tavaly is fogadni mertem volna az alapszakaszban, hogy a KC nem jut SB-be.szarabb volt, mint tavaly elég sokkalBazdmeg h ezek minden szerelést megcsinalnak elsoreHát ezért volt olyan a szezonjuk amilyen, mert a védelem az elég baszó.
esanders10
shagi0206
fake.id
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Senki se kapott itt Bodicot? 😀Ő sosem jelezte, hogy köztünk lenne.Van itt aki a Chiefsnek szurkol?Ricsi.
Hendrix
nagylaza, főpohárnok
Kampman
10 hónapja
világ vicce, hogy Kareem Hunt még az NFL-ben vana pénz felülír mindent...
10 hónapja
Van itt aki a Chiefsnek szurkol?Én egyébként meghallgatnám a véleményét
Hendrix
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!