NFL eredménykövetés - 6 aktív topik
Washington Commanders - Philadelphia Eagles
258
19
19:00
Carolina Panthers - Arizona Cardinals
103
13
RedZone week 16
59
9
Indianapolis Colts - Tennessee Titans
14
8
Chicago Bears - Detroit Lions
11
5
Seattle Seahawks - Minnesota Vikings
1
1
22:05
Los Angeles Chargers - Denver Broncos
több mint 1 éve
Traktorman!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
- JC6
7 071
most jön a Wilson INT 😀😀😀
több mint 1 éve
Kell egy jó drive most
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
shagi0206
11 141
Istenem, mekkora szánalom a Vikes meccs is 😀😀😀DDMost miért? Igazi védelmi csata 😀
JC6 - a zsidó
több mint 1 éve
- JC6
7 071
20 mp alatt nem sikerült behívni a játékot 😀
több mint 1 éve
Itt a végén még szoros lesz...ettől félek :s
Heisman nádor
több mint 1 éve
- JC6
7 071
Istenem, mekkora szánalom a Vikes meccs is 😀😀😀DD
több mint 1 éve
A Raiders-Vikes még mindig 0-0 😀2 perc van hátra, és még mindig az 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ok, akkor én látom rosszul.Látványos amot csinál, csak nem hatékonyThe conundrum with Singleton is one where stats can be misleading is how he is Top 5 in tackles, but Top 3 in missed/broken tackles.Lehet én látom rosszul, de én nem érzékelem h olyan hű de sok missed tackle-je lenne. Oké, néha elfordul, de én nem látom ennyire rossznak közel sem.iszonyat jó érzékkel ér oda ahol a play vanAmúgy én nem értem mi ez a Singleton elleni hangulat. Nyilván nem klasszis, de teljesen jó kiegészítő ember, átlagos kezdőnek is bőven elmegy.szimpleton nem csak szerelni nem tud, de a kezében lévő labdát megfogni seNem ő tehet róla. Singleton tehetsége Wilsonba van belefektetve.
Negritis, a vajda
Zalán
Plusz a múltheti hülyeséget leszámítva egyáltalán nincs rossz szezonja.
rob3r7o
csak aztán nem tudja a szerelelést/labdaszerzést megcsinálni
Negritis, a vajda
rob3r7o
Zalán
Zalán
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
- JC6
7 071
csúnya vót
több mint 1 éve
Itt a végén még szoros lesz...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Látványos amot csinál, csak nem hatékonyThe conundrum with Singleton is one where stats can be misleading is how he is Top 5 in tackles, but Top 3 in missed/broken tackles.Lehet én látom rosszul, de én nem érzékelem h olyan hű de sok missed tackle-je lenne. Oké, néha elfordul, de én nem látom ennyire rossznak közel sem.iszonyat jó érzékkel ér oda ahol a play vanAmúgy én nem értem mi ez a Singleton elleni hangulat. Nyilván nem klasszis, de teljesen jó kiegészítő ember, átlagos kezdőnek is bőven elmegy.szimpleton nem csak szerelni nem tud, de a kezében lévő labdát megfogni seNem ő tehet róla. Singleton tehetsége Wilsonba van belefektetve.
Negritis, a vajda
Zalán
rob3r7o
Negritis, a vajda
rob3r7o
Zalán
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Vonster
1 082
A 2.32-es szorzó ajándék voltNekem egy 400 ezres td mixemet viszi a Jefferson sérülés, a többi mind megvan, nem vagyok ideges 🙂
JC6 - a zsidó
több mint 1 éve
The conundrum with Singleton is one where stats can be misleading is how he is Top 5 in tackles, but Top 3 in missed/broken tackles.Lehet én látom rosszul, de én nem érzékelem h olyan hű de sok missed tackle-je lenne. Oké, néha elfordul, de én nem látom ennyire rossznak közel sem.iszonyat jó érzékkel ér oda ahol a play vanAmúgy én nem értem mi ez a Singleton elleni hangulat. Nyilván nem klasszis, de teljesen jó kiegészítő ember, átlagos kezdőnek is bőven elmegy.szimpleton nem csak szerelni nem tud, de a kezében lévő labdát megfogni seNem ő tehet róla. Singleton tehetsége Wilsonba van belefektetve.
Negritis, a vajda
Zalán
rob3r7o
Negritis, a vajda
rob3r7o
több mint 1 éve
- JC6
7 071
A 2.32-es szorzó ajándék volt
több mint 1 éve
Lehet én látom rosszul, de én nem érzékelem h olyan hű de sok missed tackle-je lenne. Oké, néha elfordul, de én nem látom ennyire rossznak közel sem.iszonyat jó érzékkel ér oda ahol a play vanAmúgy én nem értem mi ez a Singleton elleni hangulat. Nyilván nem klasszis, de teljesen jó kiegészítő ember, átlagos kezdőnek is bőven elmegy.szimpleton nem csak szerelni nem tud, de a kezében lévő labdát megfogni seNem ő tehet róla. Singleton tehetsége Wilsonba van belefektetve.
Negritis, a vajda
Zalán
rob3r7o
Negritis, a vajda
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Nekünk amúgy mi a jobb, ha a Buffalo vagy a KC nyer ma?Teljesen mindegy.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Nekünk amúgy mi a jobb, ha a Buffalo vagy a KC nyer ma?hát, ha nyer a Bills akkor kinyílik egy kis ablak a csoportgyőzelemre
Heisman nádor
több mint 1 éve
iszonyat jó érzékkel ér oda ahol a play vanAmúgy én nem értem mi ez a Singleton elleni hangulat. Nyilván nem klasszis, de teljesen jó kiegészítő ember, átlagos kezdőnek is bőven elmegy.szimpleton nem csak szerelni nem tud, de a kezében lévő labdát megfogni seNem ő tehet róla. Singleton tehetsége Wilsonba van belefektetve.
Negritis, a vajda
Zalán
rob3r7o
több mint 1 éve
Nekünk amúgy mi a jobb, ha a Buffalo vagy a KC nyer ma?
több mint 1 éve
Amúgy én nem értem mi ez a Singleton elleni hangulat. Nyilván nem klasszis, de teljesen jó kiegészítő ember, átlagos kezdőnek is bőven elmegy.szimpleton nem csak szerelni nem tud, de a kezében lévő labdát megfogni seNem ő tehet róla. Singleton tehetsége Wilsonba van belefektetve.
Negritis, a vajda
Zalán
több mint 1 éve
szimpleton nem csak szerelni nem tud, de a kezében lévő labdát megfogni seNem ő tehet róla. Singleton tehetsége Wilsonba van belefektetve.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Két DB esett ki ebben a playben...Ezért megy neki ez a gyökér minden 4. kísérletnek. Szépen majd így elfogynak nálunk a játékosok.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Két DB esett ki ebben a playben...