Miami Dolphins - New England Patriots
2 hónapja
itt a másik hülye 😕
2 hónapja
ha most ezek 2 perc alatt végigmennek és a 2 pontossal x lesz, akkor azért a védelem elmehet a picsábamajdnem, a false start miatt. 😀
21 kontra 8 perc lesz a támadójáték és úgy lehet x a meccs
NB2
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
és akkor most megszakad a sorozat, mert ebből a támadásból nem kap pontot a Miami
2 hónapja
a kurva anyját a kibaszott D nek
2 hónapja
Az atom erős LB es S sor. Nyilván semmi szükség nem volt Peppersre….
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 hónapja
szopja ki ross is, hogy örül most.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
2 hónapja
GigaLoL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 hónapja
Ez mi a szar volt?
2 hónapja
Eddig a defense nem utazott el a csapattal….ez nagyon gyenge eddig
2 hónapja
Most olvastam,hogy Parker Romo lesz a Falcons kezdő rugója,szóval őt tuti nem hozzuk vissza
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 hónapja
komoly time of possesion.
2 hónapja
valamit mutatni kellene a védelemnek, mert különben egy agyondominált félidőnek lehet x a vége.
2 hónapja
Legyünk tökösek, menjünk rá 😀
2 hónapja
Ha ez is mellémegy...
2 hónapja
remélem azért az FG-t berúgjuk, hogy ne szakadjon meg a streak 😊TD-nek azért jobban örültem volna mondjuk
2 hónapja
Nagyon jól állnak ezek a kiforgások Mayenek.Elsőre kifogásokat olvastam
Nomac
2 hónapja
Nagyon jól állnak ezek a kiforgások Mayenek.
2 hónapja
fárasztóbb, de jobb esélynek tűnik, mint az eddig látottak.s ez eddig ez a gameplan hol volt?Kiváncsi is vagyok, hogy meddig fog működni?
Ventura
zinedine5
2 hónapja
s ez eddig ez a gameplan hol volt?Kiváncsi is vagyok, hogy meddig fog működni?
Ventura
2 hónapja
s ez eddig ez a gameplan hol volt?
2 hónapja
Borzasztóan kellemetlen amit a D tud produkálni...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich