Miami Dolphins – New York Jets
több mint 10 éve
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 10 éve
Fitzpatrick Tebow-üzemmódban.
több mint 10 éve
fitzmagic, a sprinter!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
bárcsak olyan kubeja lenne a Coltsnak is, mint Fitzmagic
több mint 10 éve
Jim Schwartz munkanélküli amúgy?a médiában dolgozik
Csabee13
Höri
Oh.. akkor a meccs hátralevő részében álmodozok..Jim Schwartz munkanélküli amúgy?Igen. Számomra érthetetlen.
Csabee13
Remek munkát végzett Buffaloban.
Bazzani
több mint 10 éve
Jim Schwartz munkanélküli amúgy?Igen. Számomra érthetetlen.
Csabee13
Remek munkát végzett Buffaloban.
több mint 10 éve
Jim Schwartz munkanélküli amúgy?
több mint 10 éve
azt jelenti h nem figyeltélEz azt akarja jelenteni, hogy senki? 😀Nem figyeltem ki serult meg a Jets-nel?Nem
Toto21
Höri
Toto21
több mint 10 éve
Ez azt akarja jelenteni, hogy senki? 😀Nem figyeltem ki serult meg a Jets-nel?Nem
Toto21
Höri
több mint 10 éve
Carey bazd meg aszongya jó challenge, de call stands szerinte. Némi ellentmondás...Ezért jár a Puhl Sándor szakértői vándordíj!
empty taxi
több mint 10 éve
Carey bazd meg aszongya jó challenge, de call stands szerinte. Némi ellentmondás...aszonta, hogy megéri csekkolni
empty taxi

Don't blink!
több mint 10 éve
A mix nélkül nincs semmi izgalmas dolguk, akkor se, ha épp nem lennének byeon...Pats fan, és még a mixéért is aggódikA mixem miatt aggódom 😀 amúgy minden ok.Jajj ez a meccsa pats szurkolók csak örülhetnek szerintem 😀
ParadSEC
Löfli
ParadSEC
felvitte az isten a dolgotok
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Carey bazd meg aszongya jó challenge, de call stands szerinte. Némi ellentmondás...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Suh plays in over 80% of his team's snaps, which is crazy for a DT. But go ahead and continue with the idiotic Haynesworth comparisons.
több mint 10 éve
Ilyen az élet 😀Pats fan, és még a mixéért is aggódikA mixem miatt aggódom 😀 amúgy minden ok.Jajj ez a meccsa pats szurkolók csak örülhetnek szerintem 😀
ParadSEC
Löfli
ParadSEC
Törölt felhasználó
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Pats fan, és még a mixéért is aggódikA mixem miatt aggódom 😀 amúgy minden ok.Jajj ez a meccsa pats szurkolók csak örülhetnek szerintem 😀
ParadSEC
Löfli
ParadSEC
több mint 10 éve
Jöhetne egy TO
ParadSEC
több mint 10 éve
Nem figyeltem ki serult meg a Jets-nel?
több mint 10 éve
A mixem miatt aggódom 😀 amúgy minden ok.Jajj ez a meccsa pats szurkolók csak örülhetnek szerintem 😀
ParadSEC
Löfli
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
És Stoneburnernek megint meg kell mondani külön mi a dolga a play előtt : -)
több mint 10 éve
Jajj ez a meccsa pats szurkolók csak örülhetnek szerintem 😀
ParadSEC
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 10 éve
Jöhetne egy TO
több mint 10 éve
Ezzel vajon mit akart Fitz?twitter.com/JoshAlper/status/650684798583836672
ParadSEC

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ezzel vajon mit akart Fitz?