NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins – New York Jets
több mint 9 éve
Kampman
28 313
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 9 éve
Fitzpatrick Tebow-üzemmódban.
több mint 9 éve
fitzmagic, a sprinter!
több mint 9 éve
bárcsak olyan kubeja lenne a Coltsnak is, mint Fitzmagic
több mint 9 éve
Jim Schwartz munkanélküli amúgy?a médiában dolgozik
Csabee13
Höri
Oh.. akkor a meccs hátralevő részében álmodozok..Jim Schwartz munkanélküli amúgy?Igen. Számomra érthetetlen.
Csabee13
Remek munkát végzett Buffaloban.
Bazzani
több mint 9 éve
Jim Schwartz munkanélküli amúgy?Igen. Számomra érthetetlen.
Csabee13
Remek munkát végzett Buffaloban.
több mint 9 éve
Jim Schwartz munkanélküli amúgy?
több mint 9 éve
azt jelenti h nem figyeltélEz azt akarja jelenteni, hogy senki? 😀Nem figyeltem ki serult meg a Jets-nel?Nem
Toto21
Höri
Toto21
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Ez azt akarja jelenteni, hogy senki? 😀Nem figyeltem ki serult meg a Jets-nel?Nem
Toto21
Höri
több mint 9 éve
Carey bazd meg aszongya jó challenge, de call stands szerinte. Némi ellentmondás...Ezért jár a Puhl Sándor szakértői vándordíj!
empty taxi
több mint 9 éve
Carey bazd meg aszongya jó challenge, de call stands szerinte. Némi ellentmondás...aszonta, hogy megéri csekkolni
empty taxi
több mint 9 éve
A mix nélkül nincs semmi izgalmas dolguk, akkor se, ha épp nem lennének byeon...Pats fan, és még a mixéért is aggódikA mixem miatt aggódom 😀 amúgy minden ok.Jajj ez a meccsa pats szurkolók csak örülhetnek szerintem 😀
ParadSEC
Löfli
ParadSEC
felvitte az isten a dolgotok
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Carey bazd meg aszongya jó challenge, de call stands szerinte. Némi ellentmondás...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Suh plays in over 80% of his team's snaps, which is crazy for a DT. But go ahead and continue with the idiotic Haynesworth comparisons.
több mint 9 éve
Ilyen az élet 😀Pats fan, és még a mixéért is aggódikA mixem miatt aggódom 😀 amúgy minden ok.Jajj ez a meccsa pats szurkolók csak örülhetnek szerintem 😀
ParadSEC
Löfli
ParadSEC
Törölt felhasználó
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Pats fan, és még a mixéért is aggódikA mixem miatt aggódom 😀 amúgy minden ok.Jajj ez a meccsa pats szurkolók csak örülhetnek szerintem 😀
ParadSEC
Löfli
ParadSEC
több mint 9 éve
Jöhetne egy TO
ParadSEC
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Nem figyeltem ki serult meg a Jets-nel?
több mint 9 éve
A mixem miatt aggódom 😀 amúgy minden ok.Jajj ez a meccsa pats szurkolók csak örülhetnek szerintem 😀
ParadSEC
Löfli
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
És Stoneburnernek megint meg kell mondani külön mi a dolga a play előtt : -)
több mint 9 éve
Jajj ez a meccsa pats szurkolók csak örülhetnek szerintem 😀
ParadSEC
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
Jöhetne egy TO
több mint 9 éve
Ezzel vajon mit akart Fitz?twitter.com/JoshAlper/status/650684798583836672
ParadSEC
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ezzel vajon mit akart Fitz?