NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 695
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins – New York Jets
több mint 9 éve
Kampman
28 313
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 9 éve
Ifo
89
Pálinka, segít mindenen 😀Höri ma közvetítesz ?nem, dögrovásos vagyok
Heisman Trophy
Höri
több mint 9 éve
Emögött a fal mögött csak elpusztulni lehet kb :\ 😀És azt sem szépen 😀
Geeri
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
vagy igyon meg öt felestBiztos ami biztos menjél hátra öt yardotEz szánalmas beugratási kísérlet volt. A hülye is tudta.én bemozdultam itt a monitor előtt egy kicsit, de időben visszahőköltem
Bazzani
Höri
Kampman
több mint 9 éve
Eddig eléggé egyoldalú, Miami O csinálhatna már vmit.
több mint 9 éve
Emögött a fal mögött csak elpusztulni lehet kb :\ 😀
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Höri ma közvetítesz ?péntek hajnalban volt, sok lenne a jóból.
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Kicsit gyenge a delfin O fal
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Biztos ami biztos menjél hátra öt yardotEz szánalmas beugratási kísérlet volt. A hülye is tudta.én bemozdultam itt a monitor előtt egy kicsit, de időben visszahőköltem
Bazzani
Höri
több mint 9 éve
Ha Omahát kiabált volna be mozdulnak 😀Londonban vagyunk, ennek megfelelően 1-2 drive-val ezelőtt Fitz ordítozta is h Sohoooooo
Tomcsik
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
False start....ja nem 😃Ez szánalmas beugratási kísérlet volt. A hülye is tudta.én bemozdultam itt a monitor előtt egy kicsit, de időben visszahőköltem
Bazzani
Höri
több mint 9 éve
Höri ma közvetítesz ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
twitter.com/SBNationGIF/status/650676144216256517
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
LeviKurcz14
101
Védelem azért valamit mutat a delfineknél de a támadósor...
több mint 9 éve
Ez szánalmas beugratási kísérlet volt. A hülye is tudta.én bemozdultam itt a monitor előtt egy kicsit, de időben visszahőköltem
Bazzani
több mint 9 éve
Ifo
89
hát ez túl átlátszóra sikerült 😀
több mint 9 éve
nem hülye állat a delfin
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Ez kellett hogy Bowles mosolyogjon : )
több mint 9 éve
A punt így jön ki jól
több mint 9 éve
mekkora eredeti trükk!
több mint 9 éve
Ez szánalmas beugratási kísérlet volt. A hülye is tudta.