NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 685
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins – New York Jets
több mint 9 éve
Kampman
28 313
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 9 éve
na ne ba... futunk?
több mint 9 éve
remélem a Chiefs zászlól is faszák lesznek négy hét múlva
több mint 9 éve
és lepörög az óra, 0-0már látom mi lesz. fumble ott állnak a labda körül a jets és phins playerek.amúgy ma szerintetek játékosok nyerni akarnak v edzőt buktatni?szerintem tök mindegy mert, a Jets leadja a meccset, hogy Philbin edző maradjon Miamiban.. : -)
briareos
Csabee13
-Vedd fel
-ne ne te vedd fel kérlek
briareos
több mint 9 éve
valaki egy működő linket légyszi!ifirstrow.eu/watch/376871/1/watch-new-york-jets-vs-miami-dolphins.html
colin
több mint 9 éve
valaki egy működő linket légyszi!p2p4u.net
colin
p2p4all.net
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Kampman
28 313
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 9 éve
colin
30
valaki egy működő linket légyszi!
több mint 9 éve
kíváncsi leszek kerley mennyit lesz ma pályán az O-ban
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
én tavaly már voltam Miami meccsen Londonban ott aztán volt minden
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Ifo
89
szép délutánt, jó meccset kívánok!!!
több mint 9 éve
Szóval azt mondod, Xre készüljünk?már látom mi lesz. fumble ott állnak a labda körül a jets és phins playerek.amúgy ma szerintetek játékosok nyerni akarnak v edzőt buktatni?szerintem tök mindegy mert, a Jets leadja a meccset, hogy Philbin edző maradjon Miamiban.. : -)
briareos
Csabee13
-Vedd fel
briareos
több mint 9 éve
már látom mi lesz. fumble ott állnak a labda körül a jets és phins playerek.amúgy ma szerintetek játékosok nyerni akarnak v edzőt buktatni?szerintem tök mindegy mert, a Jets leadja a meccset, hogy Philbin edző maradjon Miamiban.. : -)
briareos
Csabee13
-Vedd fel
több mint 9 éve
amúgy ma szerintetek játékosok nyerni akarnak v edzőt buktatni?A DCteket szerintem nincs ember, aki ne akarná Miamin kívül látni. Philbin már más tészta.
briareos
több mint 9 éve
Kampman
28 313
amúgy ma szerintetek játékosok nyerni akarnak v edzőt buktatni?az már fel se merül benned, hogy tipszmikszelnek és az mindent felülír?
briareos
több mint 9 éve
Jó szurkolást és Go Dolphins
több mint 9 éve
amúgy ma szerintetek játékosok nyerni akarnak v edzőt buktatni?szerintem tök mindegy mert, a Jets leadja a meccset, hogy Philbin edző maradjon Miamiban.. : -)
briareos
több mint 9 éve
amúgy ma szerintetek játékosok nyerni akarnak v edzőt buktatni?
több mint 9 éve
pbs.twimg.com/media/CQeL-z7W8AAANCY.jpghibás, az inaktívok között nem sorolja a Run-Dt és a Pass Rusht
#Jets inactives #NYJvsMIA:
- Chris Owusu
- Darrin Walls
- Jamari Lattimore
- Jarvis Harrison
- Willie Colon
- Ben Ijalana
- Jeff Cumberland
Höri
több mint 9 éve
hajra 4 Pryor -pick, 6 Parker-TD
több mint 9 éve
Go semlegeseknek is jó meccs!
több mint 9 éve
Kampman
28 313
ide biztos nem kell. aztán vagy működik, vagy nem.es ahova nem kell fizetni? 😉jo minöségű streamet linkelne valaki?www.ustvnow.com/
csupi4
baggio
hszaby
neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
több mint 9 éve
Uff.. Hajrá Jets!