NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins – New York Jets
több mint 9 éve
Kampman
28 313
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 9 éve
na most h fox lesérült itt is hagyhatnánk angliában
több mint 9 éve
strokeot kapok, ha meglátom ezt a playt megint..
több mint 9 éve
há gecc, sose lesz ennek a meccsnek vége
több mint 9 éve
rájöttem a tervre, szorossá tesszük hogy ne basszák ki philbint
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
az tény, hogy a Zebrák meccset akarnak ebből faragni..
több mint 9 éve
Miért Jenningsre dobálnak és miért mindig ezt a corner route-ot?
több mint 9 éve
#mintezameccsMeccs van!!! #janem#ezvicces?
Fucu
braxa88
több mint 9 éve
két kulcsjátékos két play alatt
több mint 9 éve
Egyszerűen csak túl hülye vagyoka mai világban állítólag menő
több mint 9 éve
Hát ha Philbin-t nem vágják ki, a minimum hogy a nevére veszi Landry-t.
több mint 9 éve
mert Philly fan vagyok.
felkészítettelek, hogy Bradford megsérül
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
mert Philly fan vagyakkor nem értem, miért nekem címezted az üzeneted.húbazmeg, jó hogy mondod, abban a ligában rá se néztem a csapatomra három hete, még Luck is a kezdőben van (: nem a mi ligánkra gondoltam, ott szerintem olyan négy kezdőm lehet, aki inaktív egyébkéntmustaine, most, hogy Luck inaktív, beraktam Szancsót fantasy kezdőmbeha velem játszol fantasyban, akkor mindjárt ránézek én is, milyen játékosaim vannak. nemérdekel, csak téged megverjelek.
készülj, két negyedet kap Sammy xD
Törölt felhasználó
mustaine
Törölt felhasználó
mustaine
felkészítettelek, hogy Bradford megsérül
több mint 9 éve
akkor nem értem, miért nekem címezted az üzeneted.húbazmeg, jó hogy mondod, abban a ligában rá se néztem a csapatomra három hete, még Luck is a kezdőben van (: nem a mi ligánkra gondoltam, ott szerintem olyan négy kezdőm lehet, aki inaktív egyébkéntmustaine, most, hogy Luck inaktív, beraktam Szancsót fantasy kezdőmbeha velem játszol fantasyban, akkor mindjárt ránézek én is, milyen játékosaim vannak. nemérdekel, csak téged megverjelek.
Törölt felhasználó
mustaine
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
a zebrák tényleg szoros meccset akarnak (de lehet hogy a jets is)
több mint 9 éve
húbazmeg, jó hogy mondod, abban a ligában rá se néztem a csapatomra három hete, még Luck is a kezdőben van (: nem a mi ligánkra gondoltam, ott szerintem olyan négy kezdőm lehet, aki inaktív egyébkéntmustaine, most, hogy Luck inaktív, beraktam Szancsót fantasy kezdőmbeha velem játszol fantasyban, akkor mindjárt ránézek én is, milyen játékosaim vannak. nemérdekel, csak téged megverjelek.
Törölt felhasználó
mustaine
több mint 9 éve
jah kezdjük ott, hogy romo a qb-m.mustaine, most, hogy Luck inaktív, beraktam Szancsót fantasy kezdőmbeha velem játszol fantasyban, akkor mindjárt ránézek én is, milyen játékosaim vannak. nemérdekel, csak téged megverjelek.
Törölt felhasználó
mustaine
több mint 9 éve
mustaine, most, hogy Luck inaktív, beraktam Szancsót fantasy kezdőmbeha velem játszol fantasyban, akkor mindjárt ránézek én is, milyen játékosaim vannak. nemérdekel, csak téged megverjelek.
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
mustaine, most, hogy Luck inaktív, beraktam Szancsót fantasy kezdőmbekészülj, két negyedet kap Sammy xD
több mint 9 éve
fú tényleg, igaz1et már bemákoltunk Washingtonban... punt return td-vel : -)tehát a Pats szempontjából jó, ha nyer a jól álló, erősebb Jets még egy meccset, nem mint az eddig nyeretlen Miamijön a comebackNem kell az. Jó ez az eredmény
Törölt felhasználó
ParadSEC
értem
Törölt felhasználó
Csabee13
Landry nálam van fantasyban, ezek után illene emlékeznem rá (: