NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 688
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins – New York Jets
több mint 9 éve
Kampman
28 313
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 9 éve
Csak nekem szar a stream, vagy az endzone-ban lévő Dolphins felirat másoknál is néha fehér néha zöld?a jetsnél is ilyen, kell a cgi /o\
Kampman
több mint 9 éve
Tippmix!tehát a Pats szempontjából jó, ha nyer a jól álló, erősebb Jets még egy meccset, nem mint az eddig nyeretlen Miamijön a comebackNem kell az. Jó ez az eredmény
Törölt felhasználó
ParadSEC
értem
Törölt felhasználó
Amúgy a Patsnek idén kb tökmindegy. Visznek mindent könnyedén.
több mint 9 éve
1et már bemákoltunk Washingtonban... punt return td-vel : -)tehát a Pats szempontjából jó, ha nyer a jól álló, erősebb Jets még egy meccset, nem mint az eddig nyeretlen Miamijön a comebackNem kell az. Jó ez az eredmény
Törölt felhasználó
ParadSEC
értem
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Tipszmiksz szagot érzek.tehát a Pats szempontjából jó, ha nyer a jól álló, erősebb Jets még egy meccset, nem mint az eddig nyeretlen Miamijön a comebackNem kell az. Jó ez az eredmény
Törölt felhasználó
ParadSEC
értem
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
tehát a Pats szempontjából jó, ha nyer a jól álló, erősebb Jets még egy meccset, nem mint az eddig nyeretlen Miamijön a comebackNem kell az. Jó ez az eredmény
Törölt felhasználó
ParadSEC
értem
több mint 9 éve
jön a comebackNem kell az. Jó ez az eredmény
Törölt felhasználó
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Csak nekem szar a stream, vagy az endzone-ban lévő Dolphins felirat másoknál is néha fehér néha zöld?Csak a fő kamera képénél van cgi 😀
Kampman
több mint 9 éve
ÉS td jól van végre
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Csak nekem szar a stream, vagy az endzone-ban lévő Dolphins felirat másoknál is néha fehér néha zöld?
több mint 9 éve
Jah Landrynek van szíve..Igen Landry jól hordja vissza a labdákat
Csabee13
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Tannehillnek megvan a 100 yard, yay
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Jah Landrynek van szíve..
több mint 9 éve
SuuuuuhÉles meccsen bebaszta volna a gyereket az endzone-ba.
Jakehomer
több mint 9 éve
azért szép a Jetstől hogy majdnem 150 yrd bünti ellenére győznek, a körülményektől eltekintve
több mint 9 éve
esetleg ha eddig a három negyed alatt hívott volna öt játékot az OC, ahol nem 30 yardra kell elhajítania a labdát Tannehillnek, hanem gyorsan szabadulhat tőle, lehet sikerült is volna haladniAmúgy most miért puntolt a Dolphins? Félpályánál 20 pont hátrányban nem mindegy? Dobok egy 40 yardost passzt és lesz ami lesz.1.5 sec alatt egyetlen WR sem futja a 40 yard dasht, kb ennyi ideje lenne Tannehillnek+a labdának hogy odaérjen összesen.
Bazzani
mustaine
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
Azért is végignézem, hogy ne sajnáljam Philbint, mint Sparanot anno. Csak meggyűlölöm végleg a meccs végére...
több mint 9 éve
remélem ivory nem ellenem van fantasyban
több mint 9 éve
Logikus az lenne ha az edzői stáb elásná magát.Amúgy most miért puntolt a Dolphins? Félpályánál 20 pont hátrányban nem mindegy? Dobok egy 40 yardost passzt és lesz ami lesz.ennek már így is úgy is mindegy, de mivel 2 yardot se tudnak haladni így logikus volt a punt
Bazzani
Szesze
De ezzel fel is adták a meccset kb.
több mint 9 éve
Kampman
28 313
De ez is csak azért van, mert Belichick nem elég kifinomult. Jeff Fisher tavaly a Redskins ellen megmutatta, hogy nem kell 50 pontot verni egy csapatra, hogy megalázzák őket.Belichick miatt nincs olyan. Különben sohasem alázhatna.Már most késő lenne ha vége lenne ennek a meccsnekTovábbra is hiányzik a mercy rule
Fucu
Kampman
iktriad
több mint 9 éve
Csak gondoskodtak róla, hogy több nézője legyen az SNF-nek, én legalábbis olyat jót aludtam ezen a meccsen, mint amit csak soccernézés közben szoktam, hajdanán
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal