NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins – New York Jets
több mint 9 éve
Kampman
28 313
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 9 éve
Miami
964
Basszák Már ki ezt a Rakás szar Stábot, nem veszi észre senki hogy ezek az edző ellen játszanak! Megvàrják hogy 1-15 legyen? Most kell váltani! Bye week jön
több mint 9 éve
Ha lenne egy tízezresem, megjavítanám a némítás funkciót a bowl.hu-n
több mint 9 éve
faszom Folk-ba még a fantasymnak is betett
több mint 9 éve
és a végén mégis lehet beáll majd geno
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
De valószínűleg nálam van a gond, ma még nem szívtam fel a szokásos kokainmennyiségem, aminek nem mellesleg te már a tízszeresét is elfogyasztottad.Az én orrom tiszta bíró úr!
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Az NFL csapatok elég egyértelműen Goodell tudtára adják, hogy nem akarnak Londonban játszani. Szinte minden meccs blowout W az öreg kontinensen (leszámítva azt az érdekesen alakuló Lions- Falconst).2008-ban is volt egy nagyon jó Saints-Chargers
iktriad
több mint 9 éve
Coyle mehet amerre lát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
na neeeeeeeeeeeeLegedu? | iktriad voltam, sziasztok. |
Csabee13
több mint 9 éve
Az NFL csapatok elég egyértelműen Goodell tudtára adják, hogy nem akarnak Londonban játszani. Szinte minden meccs blowout W az öreg kontinensen (leszámítva azt az érdekesen alakuló Lions- Falconst).Mondjuk nem értem, hogy az miért lenne sztrájk, ha az egyik csapat fossá veri a másikat.
iktriad
De valószínűleg nálam van a gond, ma még nem szívtam fel a szokásos kokainmennyiségem, aminek nem mellesleg te már a tízszeresét is elfogyasztottad.
több mint 9 éve
eddig elviccelődtem... de most lettem kész.Nem. Sajnos az a funkció is odalett.
Lehet valahogy itt némítani adott embert?
Csabee13
több mint 9 éve
na neeeeeeeeeeee
több mint 9 éve
Az NFL csapatok elég egyértelműen Goodell tudtára adják, hogy nem akarnak Londonban játszani. Szinte minden meccs blowout W az öreg kontinensen (leszámítva azt az érdekesen alakuló Lions- Falconst).
több mint 9 éve
eddig elviccelődtem... de most lettem kész. Lehet valahogy itt némítani adott embert?
több mint 9 éve
LeviKurcz14
101
Ha lenne egy 10000-sem elmennék a Phinbe OlinernekSzegény fal olyan lyukas mint egy szakadt halászháló...
Heisman Trophy
több mint 9 éve
| ebből a meccsből má nem lesz semmi |
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Ezt meg te nem XD ( | na jó, benne lehet a pakliban, de azért az csúnya lenne | .)Ha úgy játszunk, mint a Cowboys ellen, biztosan nincs esélyünk.
evergreen
több mint 9 éve
Ha lenne egy 10000-sem elmennék a Phinsbe Olinernek
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Ha lenne egy 10000-sem elmennék a Phinbe Olinernek
több mint 9 éve
3és5-re nem volt butaság ez a kétyardos slantHa még slant lett volna, de ez egy ócska swing volt.
Törölt felhasználó
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
3és5-re nem volt butaság ez a kétyardos slantas usual
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Ezt meg te nem XD ( | na jó, benne lehet a pakliban, de azért az csúnya lenne | .)Mármint arra gondoltam, hogy simán győz a Skins.Azért én sem gondoltam ám komolyan XDHa hozzuk a megszokott színvonalat, nem lesz rangadó. 😀szóval most h vége a meccsnek melyik 7:00-s meccset ajánlanátokEgy jó NFC East rangadó WAS-PHI
Heisman Trophy
evergreen
mustaine
evergreen
mustaine
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
3és5-re nem volt butaság ez a kétyardos slant
több mint 9 éve
Mármint arra gondoltam, hogy simán győz a Skins.Azért én sem gondoltam ám komolyan XDHa hozzuk a megszokott színvonalat, nem lesz rangadó. 😀szóval most h vége a meccsnek melyik 7:00-s meccset ajánlanátokEgy jó NFC East rangadó WAS-PHI
Heisman Trophy
evergreen
mustaine
evergreen
több mint 9 éve
Azért én sem gondoltam ám komolyan XDHa hozzuk a megszokott színvonalat, nem lesz rangadó. 😀szóval most h vége a meccsnek melyik 7:00-s meccset ajánlanátokEgy jó NFC East rangadó WAS-PHI
Heisman Trophy
evergreen
mustaine
Szerkesztette: evergreen
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Ne hülyéskedj, egy NFC East meccs mindig rangadó, pláne ha hozza a két héttel előtti színvonalat.Egy olyan meccs, amin ez a Redskins játszik, nem igazán lehet rangadó 😀szóval most h vége a meccsnek melyik 7:00-s meccset ajánlanátokEgy jó NFC East rangadó WAS-PHI
Heisman Trophy
evergreen
Kampman
#NoPhlyZone