NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins – New York Jets
több mint 9 éve
Kampman
28 313
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 9 éve
pont akkoriban volt depressziósÉn sose vagyok az. Na jó, ha ma kikapunk tőletek egy picit az leszek. Holnap reggelig
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
próbálok drukkolni a szezonban nekik (a Denver után), de elég reménytelenHa lenne egy 10000-sem odaadnám Coyle-nak hogy végre húzzon a p@csábaMost Dolphins drukkert játszol?
Heisman Trophy
Vagy miért zavar ennyire, hogy szarok?
Bazzani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Ha lenne egy 10000-sem odaadnám Coyle-nak hogy végre húzzon a p@csába"Ha lenne egy 10000-sem" a tenyerembe venném, ráköpnék és azzal vágnálak most már szájba..
Heisman Trophy
Jöhet a banhammer.. kösz
több mint 9 éve
LeviKurcz14
101
jobbnál jobb 4th downokPhilbin arckifejezései viszont elképesztők
Höri
több mint 9 éve
jobbnál jobb 4th downokazért ez tényleg vicc, h 1 kibaszott yardot nem haladtak 4 kísérletből, pedig nem felvágott labdák voltak
Höri
több mint 9 éve
Ha lenne egy 10000-sem odaadnám Coyle-nak hogy végre húzzon a p@csábaMost Dolphins drukkert játszol?
Heisman Trophy
Vagy miért zavar ennyire, hogy szarok?
több mint 9 éve
Ha lenne tízezer forintom,Ha lenne egy 10000-semodaadnám Coyle-nak hogy végre húzzon a p@csába
Heisman Trophy
több mint 9 éve
pont akkoriban volt depressziósja, az a lájkok meg a hozzászólások alapján vont valami átlagotazt nem, de régen volt egy úgynevezett "karma" mutató a nicknevek alatt, azóta se tudom, hogy azok mik voltak, vagy hogy miért szűntek meg 😀Ha lenne egy tízezresem, megjavítanám a némítás funkciót a bowl.hu-nNem lehet 2x lájkolni? : -)
Löfli
Csabee13
Kampman
iktriadnak mindig mínuszban volt
Löfli
több mint 9 éve
ja, az a lájkok meg a hozzászólások alapján vont valami átlagotAkkor itt is hoztam az IRL szintet.
Löfli
több mint 9 éve
Aki bedöglött annak ajánlom a Arsenal-MU-t ugyanúgy Londonban van
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
teljesen kilátástalan
több mint 9 éve
Ha lenne egy 10000-sem odaadnám Coyle-nak hogy végre húzzon a p@csába
több mint 9 éve
az a jó ezekben a Tannehill passzokban, hogy az elkapó végig sem futja legtöbbször az útvonalát, két másodperce sincsen erreaz OC meg azért hívogatja a játékokat, ahol sansztalan gyorsan szabadulni a labdától
több mint 9 éve
Rájöttem, mi baja a Dolphinsnak. Nem tudták fejben túltenni magukat azon, hogy tőlünk kikaptak. LOL És megbeszélik előre, hogy ma te kapsz ki nagyon, legközelebb én?Nem. Kő, papír olló dönt.
gordon
több mint 9 éve
Hozzászólás és like aránya volt asszem.azt nem, de régen volt egy úgynevezett "karma" mutató a nicknevek alatt, azóta se tudom, hogy azok mik voltak, vagy hogy miért szűntek meg 😀Ha lenne egy tízezresem, megjavítanám a némítás funkciót a bowl.hu-nNem lehet 2x lájkolni? : -)
Löfli
Csabee13
Kampman
több mint 9 éve
azt nem, de régen volt egy úgynevezett "karma" mutató a nicknevek alatt, azóta se tudom, hogy azok mik voltak, vagy hogy miért szűntek meg 😀Mert a szerkesztok se tudtak mi volt az
Kampman
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
ja, az a lájkok meg a hozzászólások alapján vont valami átlagotazt nem, de régen volt egy úgynevezett "karma" mutató a nicknevek alatt, azóta se tudom, hogy azok mik voltak, vagy hogy miért szűntek meg 😀Ha lenne egy tízezresem, megjavítanám a némítás funkciót a bowl.hu-nNem lehet 2x lájkolni? : -)
Löfli
Csabee13
Kampman
több mint 9 éve
Kampman
28 313
azt nem, de régen volt egy úgynevezett "karma" mutató a nicknevek alatt, azóta se tudom, hogy azok mik voltak, vagy hogy miért szűntek meg 😀Ha lenne egy tízezresem, megjavítanám a némítás funkciót a bowl.hu-nNem lehet 2x lájkolni? : -)
Löfli
Csabee13
több mint 9 éve
amikor én vagyok kint, általában szoros meccsek vannak 😛 (bears - bucs, vikings - steelers, lions - falcons)Az NFL csapatok elég egyértelműen Goodell tudtára adják, hogy nem akarnak Londonban játszani. Szinte minden meccs blowout W az öreg kontinensen (leszámítva azt az érdekesen alakuló Lions- Falconst).2008-ban is volt egy nagyon jó Saints-Chargers
iktriad
Kampman
több mint 9 éve
Az NFL csapatok elég egyértelműen Goodell tudtára adják, hogy nem akarnak Londonban játszani. Szinte minden meccs blowout W az öreg kontinensen (leszámítva azt az érdekesen alakuló Lions- Falconst).És megbeszélik előre, hogy ma te kapsz ki nagyon, legközelebb én?
iktriad
több mint 9 éve
Ne bántsatok már, próbálkozom normális lenni, de egyszerűen nem megy. A szándék a lényeg.
több mint 9 éve
Ha lenne egy tízezresem, megjavítanám a némítás funkciót a bowl.hu-nNem lehet 2x lájkolni? : -)
Löfli