NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins – New York Jets
több mint 9 éve
Kampman
28 313
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 9 éve
Bátor de minek?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Sosem volt újdonság, hogy rajta vagy a kokainon, de lehet egy kicsit sok lesz már.szerintem csak felpörgött a Luck-hír miatt, és azt hiszi, hogy van esélyük a Colts ellenNem, csak a kóla dolgozik bennem.
Löfli
iktriad
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
na végre egy stop
több mint 9 éve
www.funnyonlinepictures.com/wp-content/uploads/2013/11/charlie-sheen-meme.jpgszerintem csak felpörgött a Luck-hír miatt, és azt hiszi, hogy van esélyük a Colts ellenNem, csak a kóla dolgozik bennem.
Löfli
iktriad
több mint 9 éve
Sosem volt újdonság, hogy rajta vagy a kokainon, de lehet egy kicsit sok lesz már.szerintem csak felpörgött a Luck-hír miatt, és azt hiszi, hogy van esélyük a Colts ellenNem, csak a kóla dolgozik bennem.
Löfli
iktriad
több mint 9 éve
Grimes arca mindent elmond...
több mint 9 éve
Fitzmagicnek ez az ugrálós éve
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
frani
81
Megyek sörért de lehet hogy pálesz lesz belőle ha így haladunk
több mint 9 éve
szerintem csak felpörgött a Luck-hír miatt, és azt hiszi, hogy van esélyük a Colts ellenNem, csak a kóla dolgozik bennem.
Löfli
több mint 9 éve
Ivory nagyon él.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
pihentetjük a csütörtöki Texans meccsre.Nem játszik Luck?szerintem csak felpörgött a Luck-hír miatt, és azt hiszi, hogy van esélyük a Colts ellencsak sztem sok a másodpercenkénti 3 hsz neked, még nem lassult le eléggé a fórum a számodraLátod még ezt is elrontom. Ezért vagyok Jags fan.signaturefogalmad sincs miről beszélszSigniture move
briareos
iktriad
briareos
iktriad
briareos
Löfli
ParadSEC
több mint 9 éve
nem, Hasi kezdNem játszik Luck?szerintem csak felpörgött a Luck-hír miatt, és azt hiszi, hogy van esélyük a Colts ellencsak sztem sok a másodpercenkénti 3 hsz neked, még nem lassult le eléggé a fórum a számodraLátod még ezt is elrontom. Ezért vagyok Jags fan.signaturefogalmad sincs miről beszélszSigniture move
briareos
iktriad
briareos
iktriad
briareos
Löfli
ParadSEC
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
nemNem játszik Luck?szerintem csak felpörgött a Luck-hír miatt, és azt hiszi, hogy van esélyük a Colts ellencsak sztem sok a másodpercenkénti 3 hsz neked, még nem lassult le eléggé a fórum a számodraLátod még ezt is elrontom. Ezért vagyok Jags fan.signaturefogalmad sincs miről beszélszSigniture move
briareos
iktriad
briareos
iktriad
briareos
Löfli
ParadSEC
több mint 9 éve
Nem játszik Luck?szerintem csak felpörgött a Luck-hír miatt, és azt hiszi, hogy van esélyük a Colts ellencsak sztem sok a másodpercenkénti 3 hsz neked, még nem lassult le eléggé a fórum a számodraLátod még ezt is elrontom. Ezért vagyok Jags fan.signaturefogalmad sincs miről beszélszSigniture move
briareos
iktriad
briareos
iktriad
briareos
Löfli
több mint 9 éve
SziasztokSzia! Menekülj : -) Bills 2.0
Miből maradtam ki?
frani
több mint 9 éve
Luck pick6-et dobott volna, én azt vártam volna.Tannehill jó hogy nem ívelte ki a stadionból, olyan szar dobás volt ezEmber kis híján legyilkolták a gyepen! Mit vársz?
Heisman Trophy
Csabee13
több mint 9 éve
szerintem csak felpörgött a Luck-hír miatt, és azt hiszi, hogy van esélyük a Colts ellencsak sztem sok a másodpercenkénti 3 hsz neked, még nem lassult le eléggé a fórum a számodraLátod még ezt is elrontom. Ezért vagyok Jags fan.signaturefogalmad sincs miről beszélszSigniture move
briareos
iktriad
briareos
iktriad
briareos
több mint 9 éve
Ezt csak Fitzmagic ronthatja el a Jestnek.
több mint 9 éve
The Dolphins call Grimes questionable to return with a knee injury.Nem csak megássuk, bele is fekszünk.
empty taxi
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Tannehill jó hogy nem ívelte ki a stadionból, olyan szar dobás volt ezEmber kis híján legyilkolták a gyepen! Mit vársz?
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Tannehill jó hogy nem ívelte ki a stadionból, olyan szar dobás volt ezmondjuk úgy nem könnyű hogy épp egy LB repül az arcodba
Heisman Trophy
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Tannehill jó hogy nem ívelte ki a stadionból, olyan szar dobás volt ez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz