Miami Dolphins – New York Jets
több mint 10 éve
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 10 éve
The Dolphins call Grimes questionable to return with a knee injury.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
már azt hittem indul a laterál-fest
több mint 10 éve
csak sztem sok a másodpercenkénti 3 hsz neked, még nem lassult le eléggé a fórum a számodraLátod még ezt is elrontom. Ezért vagyok Jags fan.signaturefogalmad sincs miről beszélszSigniture move
briareos
iktriad
briareos
iktriad
több mint 10 éve
Látod még ezt is elrontom. Ezért vagyok Jags fan.signaturefogalmad sincs miről beszélszSigniture move
briareos
iktriad
briareos
több mint 10 éve
Még nem elég nagy a hátrány ez 3&out kell legyen
több mint 10 éve
signatureSigniture movefogalmad sincs miről beszélszSuh de gyenge istenem.A sok pénz miatt neheze tud mozogni. Úgy hívják ezt a jelenséget az NFLben hogy AlbertHaynesworthitis
Bazzani
iktriad
briareos
iktriad
több mint 10 éve
Signiture movefogalmad sincs miről beszélszSuh de gyenge istenem.A sok pénz miatt neheze tud mozogni. Úgy hívják ezt a jelenséget az NFLben hogy AlbertHaynesworthitis
Bazzani
iktriad
briareos
több mint 10 éve
Suh győzni akar, Coyle nem tud győzni. Nyűgös.Szerintem kurvára nem erről van szó nála.Suh de gyenge istenem.Haynesworth 2.0
Bazzani
Sok pénz semmiért
Kampman
Ő eddig is kurva sok pénzt keresett a rookie szerződése alatt (az még a régi CBA alatt volt).
Bazzani
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Dan Marino dislike this.Mérgező a közeg. Floridában nem lehet focizni.Szerintem kurvára nem erről van szó nála.Suh de gyenge istenem.Haynesworth 2.0
Bazzani
Sok pénz semmiért
Kampman
Ő eddig is kurva sok pénzt keresett a rookie szerződése alatt (az még a régi CBA alatt volt).
Bazzani
Höri
több mint 10 éve
fogalmad sincs miről beszélszSuh de gyenge istenem.A sok pénz miatt neheze tud mozogni. Úgy hívják ezt a jelenséget az NFLben hogy AlbertHaynesworthitis
Bazzani
iktriad
több mint 10 éve
Mérgező a közeg. Floridában nem lehet focizni.Szerintem kurvára nem erről van szó nála.Suh de gyenge istenem.Haynesworth 2.0
Bazzani
Sok pénz semmiért
Kampman
Bazzani
több mint 10 éve
Philbin feje parades, minden játék utan
több mint 10 éve
Nézhetjük mire megy a percet huddleban töltő uptempo O# a játékhívás nagymesterének irányítása alatt.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
most jutott eszembe : Fitzpatrick nem szál el magától, mint az első hétenfitzpatrick 58 yardos passz, milyen évet írunk?Jó irányba fújt a szél.
Wester
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Kösziamúgy miért ilyen korán van a meccs?hogy 7-re vége legyen. Így tud adni a CBS 3 meccset egymás után
Ifo
Höri
több mint 10 éve
Szerintem kurvára nem erről van szó nála.Suh de gyenge istenem.Haynesworth 2.0
Bazzani
Sok pénz semmiért
Kampman
több mint 10 éve
amúgy miért ilyen korán van a meccs?hogy 7-re vége legyen. Így tud adni a CBS 3 meccset egymás után
Ifo
több mint 10 éve
Életjelek a Phins Dtől vagy csak Fitzmagic varázsigéje sült be?
több mint 10 éve
Az öreg Jose hátha osszekapná a védelmet.It's official: A Phins edzőt buktatani jött az öreg kontinensre.A Chelsea-nek lassan úgyis új edző kell
iktriad
Kampman
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Suh de gyenge istenem.A sok pénz miatt neheze tud mozogni. Úgy hívják ezt a jelenséget az NFLben hogy AlbertHaynesworthitis
Bazzani
több mint 10 éve
végre incomplete, cutolni mindkettőt 😊
több mint 10 éve
amúgy miért ilyen korán van a meccs?
több mint 10 éve
nem hiszem el ezentul Marshallt biztos berakom fanatasybenIvory, Marshall, Jets D kezdőben : -) biztosra mentem meglesz a 4. w
Heisman Trophy