NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Miami Dolphins – New York Jets
több mint 9 éve
Kampman
28 313
valaki egy működő linket légyszi!neolive.net/32243/1/Watch-New-York-Jets-vs-Miami-Dolphins-/
colin
több mint 9 éve
The Dolphins call Grimes questionable to return with a knee injury.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
már azt hittem indul a laterál-fest
több mint 9 éve
csak sztem sok a másodpercenkénti 3 hsz neked, még nem lassult le eléggé a fórum a számodraLátod még ezt is elrontom. Ezért vagyok Jags fan.signaturefogalmad sincs miről beszélszSigniture move
briareos
iktriad
briareos
iktriad
több mint 9 éve
Látod még ezt is elrontom. Ezért vagyok Jags fan.signaturefogalmad sincs miről beszélszSigniture move
briareos
iktriad
briareos
több mint 9 éve
Még nem elég nagy a hátrány ez 3&out kell legyen
több mint 9 éve
signatureSigniture movefogalmad sincs miről beszélszSuh de gyenge istenem.A sok pénz miatt neheze tud mozogni. Úgy hívják ezt a jelenséget az NFLben hogy AlbertHaynesworthitis
Bazzani
iktriad
briareos
iktriad
több mint 9 éve
Signiture movefogalmad sincs miről beszélszSuh de gyenge istenem.A sok pénz miatt neheze tud mozogni. Úgy hívják ezt a jelenséget az NFLben hogy AlbertHaynesworthitis
Bazzani
iktriad
briareos
több mint 9 éve
Suh győzni akar, Coyle nem tud győzni. Nyűgös.Szerintem kurvára nem erről van szó nála.Suh de gyenge istenem.Haynesworth 2.0
Bazzani
Sok pénz semmiért
Kampman
Ő eddig is kurva sok pénzt keresett a rookie szerződése alatt (az még a régi CBA alatt volt).
Bazzani
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Dan Marino dislike this.Mérgező a közeg. Floridában nem lehet focizni.Szerintem kurvára nem erről van szó nála.Suh de gyenge istenem.Haynesworth 2.0
Bazzani
Sok pénz semmiért
Kampman
Ő eddig is kurva sok pénzt keresett a rookie szerződése alatt (az még a régi CBA alatt volt).
Bazzani
Höri
több mint 9 éve
fogalmad sincs miről beszélszSuh de gyenge istenem.A sok pénz miatt neheze tud mozogni. Úgy hívják ezt a jelenséget az NFLben hogy AlbertHaynesworthitis
Bazzani
iktriad
több mint 9 éve
Mérgező a közeg. Floridában nem lehet focizni.Szerintem kurvára nem erről van szó nála.Suh de gyenge istenem.Haynesworth 2.0
Bazzani
Sok pénz semmiért
Kampman
Bazzani
több mint 9 éve
Philbin feje parades, minden játék utan
több mint 9 éve
Nézhetjük mire megy a percet huddleban töltő uptempo O# a játékhívás nagymesterének irányítása alatt.
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
most jutott eszembe : Fitzpatrick nem szál el magától, mint az első hétenfitzpatrick 58 yardos passz, milyen évet írunk?Jó irányba fújt a szél.
Wester
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Ifo
89
Kösziamúgy miért ilyen korán van a meccs?hogy 7-re vége legyen. Így tud adni a CBS 3 meccset egymás után
Ifo
Höri
több mint 9 éve
Szerintem kurvára nem erről van szó nála.Suh de gyenge istenem.Haynesworth 2.0
Bazzani
Sok pénz semmiért
Kampman
több mint 9 éve
amúgy miért ilyen korán van a meccs?hogy 7-re vége legyen. Így tud adni a CBS 3 meccset egymás után
Ifo
több mint 9 éve
Életjelek a Phins Dtől vagy csak Fitzmagic varázsigéje sült be?
több mint 9 éve
Az öreg Jose hátha osszekapná a védelmet.It's official: A Phins edzőt buktatani jött az öreg kontinensre.A Chelsea-nek lassan úgyis új edző kell
iktriad
Kampman
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Suh de gyenge istenem.A sok pénz miatt neheze tud mozogni. Úgy hívják ezt a jelenséget az NFLben hogy AlbertHaynesworthitis
Bazzani
több mint 9 éve
végre incomplete, cutolni mindkettőt 😊
több mint 9 éve
Ifo
89
amúgy miért ilyen korán van a meccs?
több mint 9 éve
nem hiszem el ezentul Marshallt biztos berakom fanatasybenIvory, Marshall, Jets D kezdőben : -) biztosra mentem meglesz a 4. w
Heisman Trophy