Minnesota Vikings - Chicago Bears
11 hónapja
Klaci79
22 176
na igen...meg szoros is volt az utolsó percig...jókat is lehet mondani, de igazából minek...a bakiparádé tele lenne vele 😀Nagyot fogtak ezzel a hétfő esti meccsel 😀Most miért? Történelmi győzelem, 1993 ota nem nyert a bears úgy h nem szerzett tdt
Klaci79
davemayer
11 hónapja
Nagyot fogtak ezzel a hétfő esti meccsel 😀Most miért? Történelmi győzelem, 1993 ota nem nyert a bears úgy h nem szerzett tdt
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
Klaci79
22 176
Nagyot fogtak ezzel a hétfő esti meccsel 😀
11 hónapja
casaubon
2 332
“Maybe an appropriate ending to this game”, mondja Joe Buck 🎯
11 hónapja
Klaci79
22 176
összeraktam a képet 😉 😀Erre akart menni, hogy remélem nem fogod látni 😀Jövő héten már nagyon kíváncsi vagyok rá...legutóbb megszopatott minket 😀Na tessék...itt a Fields mágiaNem egy Mac Jones 😀
Klaci79
Nomac
Klaci79
Nomac
11 hónapja
Erre akart menni, hogy remélem nem fogod látni 😀Jövő héten már nagyon kíváncsi vagyok rá...legutóbb megszopatott minket 😀Na tessék...itt a Fields mágiaNem egy Mac Jones 😀
Klaci79
Nomac
Klaci79
11 hónapja
casaubon
2 332
Kb. ugyanazt mondjuk 😆Hagyjuk üresen az ellenfél legjobb játékosát...ezt nagyanyám is hívhatta volnaNa tessék...itt a Fields mágiaTegyuk hozza, ez olyan vedelmi playcall volt, mintha Joe Barry hivta volna.
Klaci79
casaubon
Klaci79
11 hónapja
Klaci79
22 176
Hagyjuk üresen az ellenfél legjobb játékosát...ezt nagyanyám is hívhatta volnaNa tessék...itt a Fields mágiaTegyuk hozza, ez olyan vedelmi playcall volt, mintha Joe Barry hivta volna.
Klaci79
casaubon
11 hónapja
Klaci79
22 176
Jövő héten már nagyon kíváncsi vagyok rá...legutóbb megszopatott minket 😀Na tessék...itt a Fields mágiaNem egy Mac Jones 😀
Klaci79
Nomac
11 hónapja
casaubon
2 332
Na tessék...itt a Fields mágiaTegyuk hozza, ez olyan vedelmi playcall volt, mintha Joe Barry hivta volna.
Klaci79
11 hónapja
Na tessék...itt a Fields mágiaNem egy Mac Jones 😀
Klaci79
11 hónapja
Klaci79
22 176
Na tessék...itt a Fields mágia
11 hónapja
Klaci79
22 176
1/1-el nyilván nem fog....hacsak újabb erős pickekért el nem cserélik azt újra, de jövőre igencsak veretesnek tűnő QB felhozatalból a Bears nem fog kimaradni...persze az örömödet érteném 😀Én örülök neki ha nem temetik , maradjon csak , kapjon szerzodest is .Ha most megnyeri a meccset, elmegy FG-ig, még mindig nem fogják temetni.Ez a Fields Jezusom ..én sajnálom, nagyon nagy terhet tettek rá és erre nem volt készen...egy jobb stábbal és kisebb elvárásokkal jó játékost faraghattak volna belőle
nando89
Klaci79
PatrickSKOL
nando89
11 hónapja
nando89
3 868
Én örülök neki ha nem temetik , maradjon csak , kapjon szerzodest is .Ha most megnyeri a meccset, elmegy FG-ig, még mindig nem fogják temetni.Ez a Fields Jezusom ..én sajnálom, nagyon nagy terhet tettek rá és erre nem volt készen...egy jobb stábbal és kisebb elvárásokkal jó játékost faraghattak volna belőle
nando89
Klaci79
PatrickSKOL
11 hónapja
PatrickSKOL
394
Ha most megnyeri a meccset, elmegy FG-ig, még mindig nem fogják temetni.Ez a Fields Jezusom ..én sajnálom, nagyon nagy terhet tettek rá és erre nem volt készen...egy jobb stábbal és kisebb elvárásokkal jó játékost faraghattak volna belőle
nando89
Klaci79
11 hónapja
mortirolo
1 050
Ha valaki nem érti mi történik, akkor menjen el a Bears fórumba és olvassa el, amit Fields és a 4. negyeddel kapcsolatban írtam.
11 hónapja
Klaci79
22 176
Ez a Fields Jezusom ..én sajnálom, nagyon nagy terhet tettek rá és erre nem volt készen...egy jobb stábbal és kisebb elvárásokkal jó játékost faraghattak volna belőle
nando89
11 hónapja
PatrickSKOL
394
Ez a Fields Jezusom ..Még mindig támadni fog a győzelemért... Sőt az FG-ért is elég!
nando89
11 hónapja
nando89
3 868
Ez a Fields Jezusom ..
11 hónapja
Klaci79
22 176
Doooobbbs!!! 😊
11 hónapja
PatrickSKOL
394