Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 6 éve
shagi0206
10 811
Best hosszú karriert futott...jó volt, de porcelán.Jahvid Best?Ahhoz kell egy 1. körös futó a draftról (vagy ha van FA piacon olyan, akkor arra lecsapni, ha a sapka is engedi)Kevin Jones?
shagi0206
MacPhisto
MacPhisto
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Mentem aludni! Sziasztok! Jövő héten ugyanitt. 😮
több mint 6 éve
Jahvid Best?Ahhoz kell egy 1. körös futó a draftról (vagy ha van FA piacon olyan, akkor arra lecsapni, ha a sapka is engedi)Kevin Jones?
shagi0206
MacPhisto
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Te még nálam is nagyobb troll vagy pedig én világbajnok vagyok ebben. Nem jósolok hosszú pályafutást itt a bowlon. 😕mondhatjuk, hogy látszik, hogy nem vagy jártas a fórumon. Nem tudod ki az az Iktriad 😊Azért mert egymásután többször beírja hogy ki fognak szopni vagy éppen nyerni mert páros vagy páratlan hét van?
shagi0206
És akkor még I.K.T.R.I.A.D.-ot nem is említjük. 😊
Semmi köze hozzá, csak itt próbáljátok eladni hogy jövőbe lát, meg jövendőt mond, hogy az özvegyek meg a Jags drukkerek tőle vegyenek kegyeleti tárgyakat.
Szivacs
több mint 6 éve
Az árvákat nem említetted, picit csalódtam most.mondhatjuk, hogy látszik, hogy nem vagy jártas a fórumon. Nem tudod ki az az Iktriad 😊Azért mert egymásután többször beírja hogy ki fognak szopni vagy éppen nyerni mert páros vagy páratlan hét van?
shagi0206
Semmi köze hozzá, csak itt próbáljátok eladni hogy jövőbe lát, meg jövendőt mond, hogy az özvegyek meg a Jags drukkerek tőle vegyenek kegyeleti tárgyakat.
Szivacs
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ahhoz kell egy 1. körös futó a draftról (vagy ha van FA piacon olyan, akkor arra lecsapni, ha a sapka is engedi)Kevin Jones?
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 811
Nyilván lehet később is fogni jó futót, csak ez nem a Lionst igazolja. Barkleyt ha sikerülne behúzniuk, máris nagy fegyver lenne a tarsolyukban.Kareem Hunt says helloAhhoz kell egy 1. körös futó a draftról (vagy ha van FA piacon olyan, akkor arra lecsapni, ha a sapka is engedi)Én beérném egy divgyőzelemmel. Vagy egy playoffwinnel.Világos, hogy nektek meg a Brownsnak van a legszarabb utóbbi 50 évetek, de attól még el lehet ismerni, ha valakinek végre kijön a lépés. Nektek is lesz majd ilyen úgyis, ha a Cubs bajnok lett, semmi sem lehetetlen.Azért a Vikingsnak ez tényleg kijárt, gyakorlatilag a gazdag ember Lionsa, ők is szoptak elegetAnnyira szeretnék én annyira szopni...
Kampman
MacPhisto
Kampman
Vagy tudod mit? Első huszonötben legyen a futójátékunk.
Sci-fi.
MacPhisto
shagi0206
Löfli
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Vagy ez... : ) www.youtube.com/watch?v=7u_MLOOw37EAzért a Vikingsnak ez tényleg kijárt, gyakorlatilag a gazdag ember Lionsa, ők is szoptak elegetAnnyira szeretnék én annyira szopni...
Kampman
MacPhisto
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Köszi!Most kérdezném a prokat, hogy Williamsnak egy ilyen szintű hiba után vajon stabil a helyzete a csapatban??? 😱Igen, tök jól játszott egész évben. A kérdés inkább az, hogy rookie-ként ezt mentálisan feltudja-e dolgozni.
Cypress
tenorx
több mint 6 éve
Kareem Hunt says helloAhhoz kell egy 1. körös futó a draftról (vagy ha van FA piacon olyan, akkor arra lecsapni, ha a sapka is engedi)Én beérném egy divgyőzelemmel. Vagy egy playoffwinnel.Világos, hogy nektek meg a Brownsnak van a legszarabb utóbbi 50 évetek, de attól még el lehet ismerni, ha valakinek végre kijön a lépés. Nektek is lesz majd ilyen úgyis, ha a Cubs bajnok lett, semmi sem lehetetlen.Azért a Vikingsnak ez tényleg kijárt, gyakorlatilag a gazdag ember Lionsa, ők is szoptak elegetAnnyira szeretnék én annyira szopni...
Kampman
MacPhisto
Kampman
Sci-fi.
MacPhisto
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 811
Van egy olyan érzésem, hogy te nem vagy igazán idevaló, ha ilyeneken rugózolmondhatjuk, hogy látszik, hogy nem vagy jártas a fórumon. Nem tudod ki az az Iktriad 😊Azért mert egymásután többször beírja hogy ki fognak szopni vagy éppen nyerni mert páros vagy páratlan hét van?
shagi0206
Szivacs
több mint 6 éve
Kampman
28 166
Na látod iktriad, íme egy nagy ötlet.mondhatjuk, hogy látszik, hogy nem vagy jártas a fórumon. Nem tudod ki az az Iktriad 😊Azért mert egymásután többször beírja hogy ki fognak szopni vagy éppen nyerni mert páros vagy páratlan hét van?
shagi0206
Szivacs
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Lehet a logod vonza be a dolgokat. Csereld le valami pozitivra. : ) www.youtube.com/watch?v=pw4at_-OYhYÉn beérném egy divgyőzelemmel. Vagy egy playoffwinnel.Világos, hogy nektek meg a Brownsnak van a legszarabb utóbbi 50 évetek, de attól még el lehet ismerni, ha valakinek végre kijön a lépés. Nektek is lesz majd ilyen úgyis, ha a Cubs bajnok lett, semmi sem lehetetlen.Azért a Vikingsnak ez tényleg kijárt, gyakorlatilag a gazdag ember Lionsa, ők is szoptak elegetAnnyira szeretnék én annyira szopni...
Kampman
MacPhisto
Kampman
Sci-fi.
MacPhisto
több mint 6 éve
Érik a Bortles-Keenum döntő 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 811
Ahhoz kell egy 1. körös futó a draftról (vagy ha van FA piacon olyan, akkor arra lecsapni, ha a sapka is engedi)Én beérném egy divgyőzelemmel. Vagy egy playoffwinnel.Világos, hogy nektek meg a Brownsnak van a legszarabb utóbbi 50 évetek, de attól még el lehet ismerni, ha valakinek végre kijön a lépés. Nektek is lesz majd ilyen úgyis, ha a Cubs bajnok lett, semmi sem lehetetlen.Azért a Vikingsnak ez tényleg kijárt, gyakorlatilag a gazdag ember Lionsa, ők is szoptak elegetAnnyira szeretnék én annyira szopni...
Kampman
MacPhisto
Kampman
Sci-fi.
MacPhisto
több mint 6 éve
Szivacs
176
mondhatjuk, hogy látszik, hogy nem vagy jártas a fórumon. Nem tudod ki az az Iktriad 😊Azért mert egymásután többször beírja hogy ki fognak szopni vagy éppen nyerni mert páros vagy páratlan hét van?
shagi0206
több mint 6 éve
Én beérném egy divgyőzelemmel. Vagy egy playoffwinnel.Világos, hogy nektek meg a Brownsnak van a legszarabb utóbbi 50 évetek, de attól még el lehet ismerni, ha valakinek végre kijön a lépés. Nektek is lesz majd ilyen úgyis, ha a Cubs bajnok lett, semmi sem lehetetlen.Azért a Vikingsnak ez tényleg kijárt, gyakorlatilag a gazdag ember Lionsa, ők is szoptak elegetAnnyira szeretnék én annyira szopni...
Kampman
MacPhisto
Kampman
Sci-fi.
több mint 6 éve
Kenji
642
Én meg remélem Keenum megérdemli, hogy jövőre is ezt a csapatot vezesse a pályán!Visszavagas a 8 evvel ezelottiert, gyogyir a 2 evvel ezelotti kiesesre es csak mert ugy erzem hogy ez a csapat megerdemliKijart kurvara kijaaartMiert is?
Vito
hpeter93
Vito
több mint 6 éve
Én be is fejeztem az idei nfl nézésétha a Jags nem okoz bombameglepetést akkor kb. én is :/
kingpeti
több mint 6 éve
Kampman
28 166
Világos, hogy nektek meg a Brownsnak van a legszarabb utóbbi 50 évetek, de attól még el lehet ismerni, ha valakinek végre kijön a lépés. Nektek is lesz majd ilyen úgyis, ha a Cubs bajnok lett, semmi sem lehetetlen.Azért a Vikingsnak ez tényleg kijárt, gyakorlatilag a gazdag ember Lionsa, ők is szoptak elegetAnnyira szeretnék én annyira szopni...
Kampman
MacPhisto
több mint 6 éve
Most kérdezném a prokat, hogy Williamsnak egy ilyen szintű hiba után vajon stabil a helyzete a csapatban??? 😱Igen, tök jól játszott egész évben. A kérdés inkább az, hogy rookie-ként ezt mentálisan feltudja-e dolgozni.
Cypress
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Most kérdezném a prokat, hogy Williamsnak egy ilyen szintű hiba után vajon stabil a helyzete a csapatban??? 😱
több mint 6 éve
Ezt csak úgy itthagyomjó ezt a Vikings-t ma nem lehet megverniJeff Fisher biztosan rendesen rángatja majd a Foles-Keenum NFC döntőre
baggio 🏈
shawnka
több mint 6 éve
Oké, majd amikor senki nem örül egy kiütő tacklenek, igazat adok neked.Pl patkány módon viselkedtek a nézőitek és a játékosaitok is Cam sérülésénél.KérlekTényleg soroljam? 😊Miért is?A saintsnek járt ki a classless viselkedésükért 😊Kijart kurvara kijaaartMiert is?
Vito
hpeter93
Jakehomer
Gyurma Pappa
Jakehomer
Gyurma Pappa
Jakehomer