Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 6 éve
Végreeeeee
több mint 6 éve
kingpeti
162
Na az ilyen sárgákra gondoltam. Pont elég, nem kell nagyobbat. Ez is pont olyan, hogy erről másnap senki se beszél.Sikerült visszavonni?
kingpeti
több mint 6 éve
Kenji
642
Jajj ne csináld, csak még jobban elbizonytalanodom... 😀te akartad 😊Basszus, hirtelen azt hittem írtam valamit, de nem emlékszem rá. 😮Javasolnám a Rajongó című remekmű megtekintését. Snipes-Niro fantasztikus párosa.Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ez már kezd kicsit üldözési mániába átmenni
clbass
Toca
Cypress
Kenji
shagi0206
több mint 6 éve
kingpeti
162
Na az ilyen sárgákra gondoltam. Pont elég, nem kell nagyobbat. Ez is pont olyan, hogy erről másnap senki se beszél.
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Sendejo ma már nem játszik 😕tuti agyrázkódás. Nem biztos, hogy csak ma nem, lehet jöv héten se.
Toca
több mint 6 éve
Kampman
28 289
Baleset volt, nem szabálytalanság
több mint 6 éve
ez focis és jobbde az baseballas, ugye?Javasolnám a Rajongó című remekmű megtekintését. Snipes-Niro fantasztikus párosa.Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ez már kezd kicsit üldözési mániába átmenni
clbass
Toca
Cypress
shagi0206
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ez miért sárga????mièrt?miért?
több mint 6 éve
Sendejo ma már nem játszik 😕
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
te akartad 😊Basszus, hirtelen azt hittem írtam valamit, de nem emlékszem rá. 😮Javasolnám a Rajongó című remekmű megtekintését. Snipes-Niro fantasztikus párosa.Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ez már kezd kicsit üldözési mániába átmenni
clbass
Toca
Cypress
Kenji
több mint 6 éve
kingpeti
162
Na ezt meg mire dobta be a gyökér?
több mint 6 éve
Kenji
642
Basszus, hirtelen azt hittem írtam valamit, de nem emlékszem rá. 😮Javasolnám a Rajongó című remekmű megtekintését. Snipes-Niro fantasztikus párosa.Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ez már kezd kicsit üldözési mániába átmenni
clbass
Toca
Cypress
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
de az baseballas, ugye?Javasolnám a Rajongó című remekmű megtekintését. Snipes-Niro fantasztikus párosa.Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ez már kezd kicsit üldözési mániába átmenni
clbass
Toca
Cypress
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Javasolnám a Rajongó című remekmű megtekintését. Snipes-Niro fantasztikus párosa.Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ez már kezd kicsit üldözési mániába átmenni
clbass
Toca
több mint 6 éve
Van egy bizonyos bája, hogy annak idején a Jets Millinert, a Raiders Haydent korábban vitte ki, mint a Vikes Rhodest.Mi meg Waynest vittük Peters helyett. Egyszer fent egyszer lent
mustaine
több mint 6 éve
kingpeti
162
Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ezekről beszélek. Ráadásul kinézett a bíró oldalra és annak megfelelően tette le a labdát...
clbass
Ugye itt se egy hatalmas látható hiba, de arra pont jó hogy elment vele 1,5 perc...
több mint 6 éve
Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ez már kezd kicsit üldözési mániába átmenni
clbass
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕ezt szerintem pont jó helyre tették.
clbass
több mint 6 éve
Van egy bizonyos bája, hogy annak idején a Jets Millinert, a Raiders Haydent korábban vitte ki, mint a Vikes Rhodest.de lehet a Vikes-ban elit lenne mindkettő.
mustaine
kell egy jó rendszer is meg edzők is...
több mint 6 éve
Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Ez kellett volna nekünk is és most nem a Jags menetelne tovább.
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Én már fel is raktam, ezzel fogom megzavarni az ellenfeleket.Ted-es avatart mindenkinek!!!!!www.google.hu/search?q=ted+in+atlanta+falcons&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiel47KztjYAhWKKiwKHQDeBRUQ_AUICigB&biw=1024&bih=637#imgrc=OngADCeb5ij6xM:Imádom Tedet, de ezt a képet nem találom.Guglizd meg! 😀Honnan van ez az avatar kép? Azonnal kérem!Annyira jó lenne ha egyenlő mérce lenne végre. Ami itt zászló az ott is legyen. És sajnos nem kell minden esetben hatalmas hibákat véteni, elég egy jókor elhelyezett pici tolas egy 3rd down esetében vagy egy meg nem adott elkapás vagy holding. Mint sportoló tudom, hogy ezek fejben tönkre tudnak tenni bárkit bármikor..Akkor azt is tudod gondolom, hogy az a jó játékos/csapat, aki ezeken felül tud emelkedni.
kingpeti
Kenji
Cypress
Kenji
Cypress
shagi0206
Kenji
több mint 6 éve
Van egy bizonyos bája, hogy annak idején a Jets Millinert, a Raiders Haydent korábban vitte ki, mint a Vikes Rhodest.
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Szuper, köszi. Jobb lenne 3megas változatban, de így is fasza.A varázsszavak? Atlanta, Ted, bearImádom Tedet, de ezt a képet nem találom.Guglizd meg! 😀Honnan van ez az avatar kép? Azonnal kérem!Annyira jó lenne ha egyenlő mérce lenne végre. Ami itt zászló az ott is legyen. És sajnos nem kell minden esetben hatalmas hibákat véteni, elég egy jókor elhelyezett pici tolas egy 3rd down esetében vagy egy meg nem adott elkapás vagy holding. Mint sportoló tudom, hogy ezek fejben tönkre tudnak tenni bárkit bármikor..Akkor azt is tudod gondolom, hogy az a jó játékos/csapat, aki ezeken felül tud emelkedni.
kingpeti
Kenji
Cypress
Kenji
Cypress
Kenji
több mint 6 éve
Kenji
642
Ted-es avatart mindenkinek!!!!!www.google.hu/search?q=ted+in+atlanta+falcons&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiel47KztjYAhWKKiwKHQDeBRUQ_AUICigB&biw=1024&bih=637#imgrc=OngADCeb5ij6xM:Imádom Tedet, de ezt a képet nem találom.Guglizd meg! 😀Honnan van ez az avatar kép? Azonnal kérem!Annyira jó lenne ha egyenlő mérce lenne végre. Ami itt zászló az ott is legyen. És sajnos nem kell minden esetben hatalmas hibákat véteni, elég egy jókor elhelyezett pici tolas egy 3rd down esetében vagy egy meg nem adott elkapás vagy holding. Mint sportoló tudom, hogy ezek fejben tönkre tudnak tenni bárkit bármikor..Akkor azt is tudod gondolom, hogy az a jó játékos/csapat, aki ezeken felül tud emelkedni.
kingpeti
Kenji
Cypress
Kenji
Cypress
shagi0206