Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 6 éve
Úgyis megadják...Meg is volt a catch
kingpeti
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
twitter.com/Tomoruso/status/952692399905615872
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
ennyit megért
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Sima keccs!
több mint 6 éve
Megtalálta a pirosat kicsit későn
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ricsiék kijelentik, hogy ez elkapás annak tudatában, hogy a bíróknak kb fogalmuk sincs, hogy mi az
több mint 6 éve
kingpeti
162
Úgyis megadják...
több mint 6 éve
mondjuk ezért röhögtem nagyon, mikor az első félidőben mindenki azzal jött, hogy tessék, Shurmur most bizonyítja, hogy miért akarja vinni minden hc nélküli csapat, mintha egy jó/rossz koordinátori gameplanből bármi is utalna a főedzői kvalitásokramost akkor a második félidő alapján pedig a Giants és a Cards lemondja az interjúkat?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Egész évben a 2. Félidő volt az erősségünk, jó volna nem a legfontosabb meccsen csődölnénk benem úgy tűnik
Toca
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Az gáz ha még mindig abban a tudatban vagyok, hogy kb 20 pont hátrányban vagyunk és nem tud az O 1st downt elérni?Legalább nagyobb lehet a meglepetés a végén. 😀😀
kapitnono
több mint 6 éve
Egész évben a 2. Félidő volt az erősségünk, jó volna nem a legfontosabb meccsen csődölnénk be
több mint 6 éve
Az gáz ha még mindig abban a tudatban vagyok, hogy kb 20 pont hátrányban vagyunk és nem tud az O 1st downt elérni?
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Hat nem magunkra tennék most...momentum itt, de ha ebből pontokat tesz fel a Vikings...
Toca
több mint 6 éve
Igyák kiwww.youtube.com/watch?v=kqFepqa9MHg
Vito
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Hat nem magunkra tennék most...
több mint 6 éve
Igyák ki
több mint 6 éve
kingpeti
162
Yesssssss
több mint 6 éve
Thomas a király 😊 nagy passz volt Breestől
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀