Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 6 éve
csalás
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Remelem ezt iróniábol írtad 😀Hogyan veszítsünk el két challenget és időkérést fél perc alatt tutorial - bemutatja Sean Payton 😀De igazából mindkettő érthető a meccsszituáció miatt.
Mr.Breaker
Jakehomer
több mint 6 éve
casaubon
2 373
ez a második kevésbé, itt volt idő megnézni az ismétlést...Hogyan veszítsünk el két challenget és időkérést fél perc alatt tutorial - bemutatja Sean Payton 😀De igazából mindkettő érthető a meccsszituáció miatt.
Mr.Breaker
Jakehomer
több mint 6 éve
Nehéz odadobni ha a két lábad pont osszefogjak 😀de, az pont volt. kicsit hátrébb ugyan, de ezt el szokták fogadni.Most néztem meg 21-20 saints győzelmet tippeltem...És intentional grounding? Nem nagyon volt ott elkapó..
Szerintem ez sack volt..viszont
..
kingpeti
kingpeti
casaubon
több mint 6 éve
Hogyan veszítsünk el két challenget és időkérést fél perc alatt tutorial - bemutatja Sean Payton 😀De igazából mindkettő érthető a meccsszituáció miatt.
Mr.Breaker
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
kingpeti
162
Sajnos nem láttam. Bár ne lett volna...de, az pont volt. kicsit hátrébb ugyan, de ezt el szokták fogadni.Most néztem meg 21-20 saints győzelmet tippeltem...És intentional grounding? Nem nagyon volt ott elkapó..
..
kingpeti
kingpeti
casaubon
több mint 6 éve
casaubon
2 373
de, az pont volt. kicsit hátrébb ugyan, de ezt el szokták fogadni.Most néztem meg 21-20 saints győzelmet tippeltem...És intentional grounding? Nem nagyon volt ott elkapó..
..
kingpeti
kingpeti
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
akkor nézd meg még1x, mert ott pont volt 1Most néztem meg 21-20 saints győzelmet tippeltem...És intentional grounding? Nem nagyon volt ott elkapó..
..
kingpeti
kingpeti
több mint 6 éve
Payton red flaggel jegeli a rugót, amíg mi 2018ban vagyunk, ő addig 3018-ban.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Kenji
642
Fullba nyomja a yolot az oreg Payton.Az buzis, ha szoros meccs végén még időkérésed is van.
Kenny
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Ért ma a red flaghez. Akkor, mikor kellett volna, akkor nem dobja be, amikor meg igen, akkor nem (vszeg most is bukó)a time management mellett a másik fő erőssége
shagi0206
több mint 6 éve
kingpeti
162
Most néztem meg 21-20 saints győzelmet tippeltem...És intentional grounding? Nem nagyon volt ott elkapó..
..
kingpeti
több mint 6 éve
Ezt nem kapjuk meg 😕
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Hogyan veszítsünk el két challenget és időkérést fél perc alatt tutorial - bemutatja Sean Payton 😀
több mint 6 éve
Mindegy, hogy mi lesz a challenge, Forbath nem rúgja be még egyszer onnan 😊Mégegyszer ? Elsőt se rúgta
Jakehomer
több mint 6 éve
Kenji
642
Mindegy, hogy mi lesz a challenge, Forbath nem rúgja be még egyszer onnan 😊Mikor először elrúgta, ez nekem is megfordult a fejemben 😊
Jakehomer
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ért ma a red flaghez. Akkor, mikor kellett volna, akkor nem dobja be, amikor meg igen, akkor nem (vszeg most is bukó)
több mint 6 éve
kingpeti
162
Most néztem meg 21-20 saints győzelmet tippeltem...Szerintem ez sack volt..viszont
..
több mint 6 éve
Mindegy, hogy mi lesz a challenge, Forbath nem rúgja be még egyszer onnan 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Kenji
642
SP nem szarozik
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
na mondjuk ez kurva nagy mák