Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 6 éve
Kenji
642
Hát ja, elég nehéz mindenkinek úgy csinálni, mintha nem tudnánk a meccs végét....the momentum is hugeha tényleg 24-14 lesz, akkor monnyá le 😊
mondjuk elspoilereztem a végét így nincs min izgulni sajnos
baggio 🏈
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
the momentum is hugeha tényleg 24-14 lesz, akkor monnyá le 😊
mondjuk elspoilereztem a végét így nincs min izgulni sajnos
baggio 🏈
több mint 6 éve
Keenum nagyon is hajlamos ezekre, rutintalan hiba nem benyelni a sacket
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Jeeeeeeee
több mint 6 éve
Keenum drága ez nagy faszsag volt
több mint 6 éve
the momentum is hugemondjuk elspoilereztem a végét így nincs min izgulni sajnos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
kingpeti
162
Ezazazauaua
több mint 6 éve
Momentum!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
ILYEN VAN?
több mint 6 éve
Kenji
642
Csak viccelek, nincs gond. 😀Én csak a poén kedvéért lopom, meccs végén leveszem.Lehet nem volt jó ötlet. Mindenki vigyázzon, mert hamisítanak!én nem rakom be, csak azt akartam mondani, hogy te kérted a tedes avatárokat 😊Jajj ne csináld, csak még jobban elbizonytalanodom... 😀te akartad 😊Basszus, hirtelen azt hittem írtam valamit, de nem emlékszem rá. 😮Javasolnám a Rajongó című remekmű megtekintését. Snipes-Niro fantasztikus párosa.Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ez már kezd kicsit üldözési mániába átmenni
clbass
Toca
Cypress
Kenji
shagi0206
Kenji
shagi0206
Kenji
Cypress
több mint 6 éve
Cypress
3 228
momentum!!!
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Én csak a poén kedvéért lopom, meccs végén leveszem.Lehet nem volt jó ötlet. Mindenki vigyázzon, mert hamisítanak!én nem rakom be, csak azt akartam mondani, hogy te kérted a tedes avatárokat 😊Jajj ne csináld, csak még jobban elbizonytalanodom... 😀te akartad 😊Basszus, hirtelen azt hittem írtam valamit, de nem emlékszem rá. 😮Javasolnám a Rajongó című remekmű megtekintését. Snipes-Niro fantasztikus párosa.Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ez már kezd kicsit üldözési mániába átmenni
clbass
Toca
Cypress
Kenji
shagi0206
Kenji
shagi0206
Kenji
több mint 6 éve
Kenji
642
Lehet nem volt jó ötlet. Mindenki vigyázzon, mert hamisítanak!én nem rakom be, csak azt akartam mondani, hogy te kérted a tedes avatárokat 😊Jajj ne csináld, csak még jobban elbizonytalanodom... 😀te akartad 😊Basszus, hirtelen azt hittem írtam valamit, de nem emlékszem rá. 😮Javasolnám a Rajongó című remekmű megtekintését. Snipes-Niro fantasztikus párosa.Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ez már kezd kicsit üldözési mániába átmenni
clbass
Toca
Cypress
Kenji
shagi0206
Kenji
shagi0206
több mint 6 éve
kingpeti
162
Ezt senki se mondta.Szóval ha nincs a többi amúgy jogos flag már vezetnetek simán !Egyből Td lett....Na az ilyen sárgákra gondoltam. Pont elég, nem kell nagyobbat. Ez is pont olyan, hogy erről másnap senki se beszél.Ha kihisztiztétek magatok jelzem nem fújták be.
kingpeti
Toca
kingpeti
Toca
több mint 6 éve
Szóval ha nincs a többi amúgy jogos flag már vezetnetek simán !Egyből Td lett....Na az ilyen sárgákra gondoltam. Pont elég, nem kell nagyobbat. Ez is pont olyan, hogy erről másnap senki se beszél.Ha kihisztiztétek magatok jelzem nem fújták be.
kingpeti
Toca
kingpeti
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
MT13 >>> JJ11, AB84, LF11, OB13azért na...ott még nem tartunk (bár jó úton halad)
shawnka
több mint 6 éve
kingpeti
162
Egyből Td lett....Na az ilyen sárgákra gondoltam. Pont elég, nem kell nagyobbat. Ez is pont olyan, hogy erről másnap senki se beszél.Ha kihisztiztétek magatok jelzem nem fújták be.
kingpeti
Toca
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
én nem rakom be, csak azt akartam mondani, hogy te kérted a tedes avatárokat 😊Jajj ne csináld, csak még jobban elbizonytalanodom... 😀te akartad 😊Basszus, hirtelen azt hittem írtam valamit, de nem emlékszem rá. 😮Javasolnám a Rajongó című remekmű megtekintését. Snipes-Niro fantasztikus párosa.Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ez már kezd kicsit üldözési mániába átmenni
clbass
Toca
Cypress
Kenji
shagi0206
Kenji
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Igen.de az baseballas, ugye?Javasolnám a Rajongó című remekmű megtekintését. Snipes-Niro fantasztikus párosa.Konstans 10-20 centivel hátrébb teszik le a labdát, míg odaát előlrébb 😕Ez már kezd kicsit üldözési mániába átmenni
clbass
Toca
Cypress
shagi0206
több mint 6 éve
Na az ilyen sárgákra gondoltam. Pont elég, nem kell nagyobbat. Ez is pont olyan, hogy erről másnap senki se beszél.Ha kihisztiztétek magatok jelzem nem fújták be.
kingpeti
több mint 6 éve
MT13 >>> JJ11, AB84, LF11, OB13
több mint 6 éve
Kenji
642
Végremárbakker