Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 6 éve
Undorító minden bíró mondjon le!!! Jöjjenek a csere zebrák !!!
több mint 6 éve
Kenji
642
Rossz helyre hivatkoztam naaaaaaa 😀I mint ... 😉Pedig ennél feltűnőbb holding már nem nagyon létezik.Már megintJa szerintem se volt flag, köcsög bírók!
kingpeti
Toca
Kenji
Toca
több mint 6 éve
Kenji
642
Petinek címeztem. 😀az irónia az i betűnél van a szótárban 😀Pedig ennél feltűnőbb holding már nem nagyon létezik.Már megintJa szerintem se volt flag, köcsög bírók!
kingpeti
Toca
Kenji
casaubon
több mint 6 éve
gabor25
5 144
jags steelers meccs 2.0 ?
több mint 6 éve
Csalás, nem hiszem el... 😀
több mint 6 éve
I mint ... 😉Pedig ennél feltűnőbb holding már nem nagyon létezik.Már megintJa szerintem se volt flag, köcsög bírók!
kingpeti
Toca
Kenji
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
de most tényleg, Crawley majdnem egy az egyben hozza az első meccses Harris szintet.
több mint 6 éve
casaubon
2 373
az irónia az i betűnél van a szótárban 😀Pedig ennél feltűnőbb holding már nem nagyon létezik.Már megintJa szerintem se volt flag, köcsög bírók!
kingpeti
Toca
Kenji
több mint 6 éve
Kenji
642
Pedig ennél feltűnőbb holding már nem nagyon létezik.Már megintJa szerintem se volt flag, köcsög bírók!
kingpeti
Toca
több mint 6 éve
Már megintJa szerintem se volt flag, köcsög bírók!
kingpeti
több mint 6 éve
Lattimore ezt biztos Millstől leste el.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
kingpeti
162
Már megint
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
AFCben a támadók dominálnak , lolElőző meccsen csak felpakoltak majdnem 90 pontot. 😀😀
Toca
több mint 6 éve
Ezt nem most kellett volna megpróbálniDe ha bejön, lehet, be is viszi TD-re (verve volt a D), és meccsnyerő play.
kingpeti
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Kár az első félidőért, ha legalább egy FG összejött volna, most azért könnyebb lenne..
több mint 6 éve
AFCben a támadók dominálnak , lol
több mint 6 éve
kingpeti
162
Úgy legyenSnead már fel se üljön a repcsire szerintemFelőlem felülhet, csak Phillybe vigye.
PEEtör
balintbaba
több mint 6 éve
Ez nem sokon múlt sajnos, lehetett volna pontosabb Snead...
több mint 6 éve
Snead már fel se üljön a repcsire szerintemFelőlem felülhet, csak Phillybe vigye.
PEEtör
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Ezt nem most kellett volna megpróbálniCentiken múlott, ha összejön a Vikingsen a nyomás. Szerintem belefért.
kingpeti
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Payton agya megint kezd eldurranni így meccs végére.
több mint 6 éve
Kamara volt túl lassú