Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Kampman
28 290
SF-drukker, persze 😛www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0cilyen későn ezt ne jó?usercontent2.hubimg.com/5027549_f496.jpgOtt NAGYON eye candy volt, ez tény.Ahhoz sokat kell még dolgozni a plasztikai sebészeknek. Basszus, ő már a T. J Hookerben is benne volt. Na az nem mai sorozat.De ha már tudtam volna általános alsóban hokizni, a fekete-fehér Videoton TV nem maradt volna szárazon...😀
iktriad
nexion218
iktriad
nexion218
petey
Wester
több mint 8 éve
Passzltak hosszút, mik vannak
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
A Vikesnak már csak egy jó QB hiányzik
több mint 8 éve
Carry Williams ha ott van, ez TD!
több mint 8 éve
csóró Teddy
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Diggs majdnem...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
De mégis miért csinálod ezt Teddy?
több mint 8 éve
Rendőregyenruhában is csini volt. 😊Ott NAGYON eye candy volt, ez tény.usercontent2.hubimg.com/5027549_f496.jpg
iktriad
nexion218
iktriad
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
offseasonban csak OL turbót!!
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Ez a kezdőlapom.www.brazzers.com 😊??? Későn a legjobb...Asszony alszik, lehet használni az internetet...😛 😉ilyen későn ezt ne jó?usercontent2.hubimg.com/5027549_f496.jpgOtt NAGYON eye candy volt, ez tény.Ahhoz sokat kell még dolgozni a plasztikai sebészeknek. Basszus, ő már a T. J Hookerben is benne volt. Na az nem mai sorozat.De ha már tudtam volna általános alsóban hokizni, a fekete-fehér Videoton TV nem maradt volna szárazon...😀
iktriad
nexion218
iktriad
nexion218
petey
nexion218
ThundersNFL
több mint 8 éve
Ezt már eléggé elbuktuk, egy FG-t simán betesz a Vikes. Kifizetődik a stratégiájuk.ugye tudod ki a QB a Vikesnél?
PC-n ment el, és a beszari playhíváson.
undisputedly
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0cilyen későn ezt ne jó?usercontent2.hubimg.com/5027549_f496.jpgOtt NAGYON eye candy volt, ez tény.Ahhoz sokat kell még dolgozni a plasztikai sebészeknek. Basszus, ő már a T. J Hookerben is benne volt. Na az nem mai sorozat.De ha már tudtam volna általános alsóban hokizni, a fekete-fehér Videoton TV nem maradt volna szárazon...😀
iktriad
nexion218
iktriad
nexion218
petey
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Hány éves volt, mikor ez a kép készült, 13???? Későn a legjobb...Asszony alszik, lehet használni az internetet...😛 😉ilyen későn ezt ne jó?usercontent2.hubimg.com/5027549_f496.jpgOtt NAGYON eye candy volt, ez tény.Ahhoz sokat kell még dolgozni a plasztikai sebészeknek. Basszus, ő már a T. J Hookerben is benne volt. Na az nem mai sorozat.De ha már tudtam volna általános alsóban hokizni, a fekete-fehér Videoton TV nem maradt volna szárazon...😀
iktriad
nexion218
iktriad
nexion218
petey
nexion218
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
de nem lila, ezen mulik ma!Bazmeg zold a fu mekkora makjuk van ma ezzel is!Mert műanyag
ulpianus
silent7939
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
www.brazzers.com 😊??? Későn a legjobb...Asszony alszik, lehet használni az internetet...😛 😉ilyen későn ezt ne jó?usercontent2.hubimg.com/5027549_f496.jpgOtt NAGYON eye candy volt, ez tény.Ahhoz sokat kell még dolgozni a plasztikai sebészeknek. Basszus, ő már a T. J Hookerben is benne volt. Na az nem mai sorozat.De ha már tudtam volna általános alsóban hokizni, a fekete-fehér Videoton TV nem maradt volna szárazon...😀
iktriad
nexion218
iktriad
nexion218
petey
nexion218
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=jSecvBpQVG4Bazmeg zold a fu mekkora makjuk van ma ezzel is!Mert műanyag
ulpianus
silent7939
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ezt már eléggé elbuktuk, egy FG-t simán betesz a Vikes. Kifizetődik a stratégiájuk.PC-n ment el, és a beszari playhíváson.
több mint 8 éve
Az se érdekel ha Zimmer megy fel CBnek de Robinsont nem akarom pályán látni.2012 óta érzek így, hogy bárki csak ő ne
spiczi
több mint 8 éve
Összeroppant a Vikings............................sajnoskiégtek mint Brady 😀
red5
több mint 8 éve
Bazmeg zold a fu mekkora makjuk van ma ezzel is!Mert műanyag
ulpianus
több mint 8 éve
Az se érdekel ha Zimmer megy fel CBnek de Robinsont nem akarom pályán látni.azt hittem hozzáér a labdához
spiczi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
??? Későn a legjobb...Asszony alszik, lehet használni az internetet...😛 😉ilyen későn ezt ne jó?usercontent2.hubimg.com/5027549_f496.jpgOtt NAGYON eye candy volt, ez tény.Ahhoz sokat kell még dolgozni a plasztikai sebészeknek. Basszus, ő már a T. J Hookerben is benne volt. Na az nem mai sorozat.De ha már tudtam volna általános alsóban hokizni, a fekete-fehér Videoton TV nem maradt volna szárazon...😀
iktriad
nexion218
iktriad
nexion218
petey
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
kurva kevés a Vikes
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "