Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Bazdmeg hogy ez a szar is ilyenkor fagy le.
több mint 8 éve
Én most percekkel le vagyok maradva? Vagy most mi van? Szar helyen a Seahawks, van még 2 perc, mi a baj???AZ hogy a run-run-checkdown kevés
nexion218
több mint 8 éve
Zimmer is így gondolta biztos 8)Nyerhettek volna még pár másodpercet, ha időt kérnek még a two minute warning előttTök8, esélyük nem lesz FG távba vánszorogni
baggio
gabokocka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Én most percekkel le vagyok maradva? Vagy most mi van? Szar helyen a Seahawks, van még 2 perc, mi a baj???a Vikes úgy alles
nexion218
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Waynes megpattanós pickje az amúgy mák volt?4th down play volt, mindenképp turnover lett volna
tüsi91
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Én most percekkel le vagyok maradva? Vagy most mi van? Szar helyen a Seahawks, van még 2 perc, mi a baj???
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Ne mákozzunk itt mert nem ezen múlik meg kell fogni rendesen a kurva labdát.
több mint 8 éve
James007
1 854
Bárki is írt be: nincs olyan szó, hogy "unszimpatikus"! Az antipatikus, kérem.de van. le is írtad
Minitron
több mint 8 éve
Köszönöm, meg is kaptam a választ 😛ilyen volt amúgy az egész meccs ?milyen meccs?
Drip
Wester
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Hiszek neked, mivel egy leosztást sem játszottam még, de nem is akarok.Ha így megy tovább a Seahawks, akkor lehet elkezdek pókerezni. Állítólag ott is a mákfaktor számít-Hidd el nem... éltem belőle 😊
Cypress
silent7939
több mint 8 éve
Wilson a fiatal Pisont Pistára hasonlít.Akkor ő
mukijoe
több mint 8 éve
ilyen egy kiba...ott mákos csapatot...A fumble nem mák volt. Ne a másik csapatot ekézzük már, csak mert nem állunk győzelemre...
ZoliZoltán
És nem a Seattle-nek szurkolok.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Nyerhettek volna még pár másodpercet, ha időt kérnek még a two minute warning előttTök8, esélyük nem lesz FG távba vánszorogni
baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Bárki is írt be: nincs olyan szó, hogy "unszimpatikus"! Az antipatikus, kérem.
több mint 8 éve
Duff
3 133
Na ki küldte innen ezt a Seahawks hater sms-t? 😀
több mint 8 éve
ki írta ezt a levelet a SportTvnek ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Emberünk nagyon sok meccsünket látta az idén akkor. Ja nem.
több mint 8 éve
Waynes megpattanós pickje az amúgy mák volt?Nem, csak akkor lett volna az, ha mi szerezzük.
tüsi91
több mint 8 éve
Sebii
3 526
Kibaszott kurva AP fumblen megy el az egész nem hiszem el...Lehet meg kellett volna próbálni egy 10 yardos passzot.
Toca
több mint 8 éve
Kibaszott kurva AP fumblen megy el az egész nem hiszem el...MÉG NINCS VÉGE
Toca
több mint 8 éve
Nyerhettek volna még pár másodpercet, ha időt kérnek még a two minute warning előtt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Waynes megpattanós pickje az amúgy mák volt?
több mint 8 éve
Kampman
28 290
ilyen egy kiba...ott mákos csapatot...Az NFC-döntős mákjaiknak a felét se mutatták be ma 😀
ZoliZoltán
több mint 8 éve
Ha így megy tovább a Seahawks, akkor lehet elkezdek pókerezni. Állítólag ott is a mákfaktor számít-Persze, oda sem kell tehetség, ahogy ide sem, csak kurva nagy mák😀
Cypress
több mint 8 éve
Még megfoghatja a Vikes.