Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
hellóka, jó meccset
több mint 8 éve
Így kell ezt!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Lemásolta Bradyt 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Ezt várom legyünk tökösek!!!
több mint 8 éve
ez meglett
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
ET aszongya DB U Texas, akk az LSU mi a fasz?korábbi információ
empty taxi
több mint 8 éve
Süt a nap, nem tudom, mi a gond az időjárással 😊Ha most a Sirius lenne a Nap helyén nem lenne gond. 😀
Jakehomer
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
ET aszongya DB U Texas, akk az LSU mi a fasz?WR U
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
ET aszongya DB U Texas, akk az LSU mi a fasz?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Diggs elit egyébkéntNe írj ilyet, mert Stez elélvez megint, mint tegnap a Berry picknél.
mustaine
több mint 8 éve
Én ilyen -20 meg tökömtudja mennyi fokokban még nem voltam, nekem a rekordom -12 azt is Viborgban, mikor vittük a hűtőt oda.oda minek hűtő?
Coolearie
Shilkor
Nem rendes hűtő, hanem Thermoking márkájú pótkocsi fagyasztó rendszert. Csak ezt leegyszerűsítettem hűtőre.Én ilyen -20 meg tökömtudja mennyi fokokban még nem voltam, nekem a rekordom -12 azt is Viborgban, mikor vittük a hűtőt oda.Hűtőt?
Coolearie
A sivatagba nem vittetek homokot?
Höri
Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
Hogy ne fagyjon meg a virág plÉn ilyen -20 meg tökömtudja mennyi fokokban még nem voltam, nekem a rekordom -12 azt is Viborgban, mikor vittük a hűtőt oda.oda minek hűtő?
Coolearie
Shilkor
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Spori jól beöltözött. xD
több mint 8 éve
Én ilyen -20 meg tökömtudja mennyi fokokban még nem voltam, nekem a rekordom -12 azt is Viborgban, mikor vittük a hűtőt oda.oda minek hűtő?
Coolearie
több mint 8 éve
Süt a nap, nem tudom, mi a gond az időjárással 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Én ilyen -20 meg tökömtudja mennyi fokokban még nem voltam, nekem a rekordom -12 azt is Viborgban, mikor vittük a hűtőt oda.Hűtőt?
Coolearie
A sivatagba nem vittetek homokot?
több mint 8 éve
Go Vikes!!!
több mint 8 éve
Jack Zoltán
1 049
Go Hawks !