Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Nekem is mindegy ki nyer, csak a Seahawks veszítsen.
több mint 8 éve
Én ilyen -20 meg tökömtudja mennyi fokokban még nem voltam, nekem a rekordom -12 azt is Viborgban, mikor vittük a hűtőt oda.
több mint 8 éve
Ez olyan, hogy inkább nyerjen a Minn, mint a HawksMindegy nekem ki nyer, de akkor Go VikingsMégse olyan mindegy akkor. 😊
Heisman Trophy
Vrij6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kampman
28 290
ja oké, mi csak pár száz métert 😀én igen.... az edző 15 km-t futatott velem...Én futkároztam már -10 ben ,ami érdekes az az mikor nem mozogsz azt hogy oldják meg...megizzadva megállni a -20 fokban nem viccesén még soha nem izzadtam meg -10 fokban 😀
Janek
Kampman
ThundersNFL
több mint 8 éve
Mindegy nekem ki nyer, de akkor Go VikingsMégse olyan mindegy akkor. 😊
Heisman Trophy
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Mert nem futottál velem azéÉn futkároztam már -10 ben ,ami érdekes az az mikor nem mozogsz azt hogy oldják meg...megizzadva megállni a -20 fokban nem viccesén még soha nem izzadtam meg -10 fokban 😀
Janek
Kampman
több mint 8 éve
Hajrá Vikingek! remélem visszavágtok és ki"basszátok" a Seahawks-o!!!!
több mint 8 éve
Mindegy nekem ki nyer, de akkor Go Vikings
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
én igen.... az edző 15 km-t futatott velem...Én futkároztam már -10 ben ,ami érdekes az az mikor nem mozogsz azt hogy oldják meg...megizzadva megállni a -20 fokban nem viccesén még soha nem izzadtam meg -10 fokban 😀
Janek
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
itt már megy az alapozás 😊jó estét , jó meccset, hajrá Packers!Eltévedtél mate 😉
gamerkr
Toca
aztán adjatok a Hawksnak!!!!
több mint 8 éve
Gondolom igen ,de a nedvességet az nem szárítja meg ... de gondolom nekik van űrtechnika ruhában isÉn futkároztam már -10 ben ,ami érdekes az az mikor nem mozogsz azt hogy oldják meg...megizzadva megállni a -20 fokban nem viccesSzokott lenni mögöttük ilyen lóbaszó hősugárzó ventilátor téma nem?
Janek
Hanni
több mint 8 éve
Én futkároztam már -10 ben ,ami érdekes az az mikor nem mozogsz azt hogy oldják meg...megizzadva megállni a -20 fokban nem viccespbs.twimg.com/tweet_video/CYVnEmKUAAA-hBq.mp4
Janek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Szép estét, hajrá Vikingek!
több mint 8 éve
Berry pick vóttegnap nem is volt Diggs TD 😀Diggs TD-ig nézem a meccset.ez tegnap is bejött
Stez
Janek
Shilkor
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Én futkároztam már -10 ben ,ami érdekes az az mikor nem mozogsz azt hogy oldják meg...megizzadva megállni a -20 fokban nem viccesén még soha nem izzadtam meg -10 fokban 😀
Janek
több mint 8 éve
Én futkároztam már -10 ben ,ami érdekes az az mikor nem mozogsz azt hogy oldják meg...megizzadva megállni a -20 fokban nem viccesSzokott lenni mögöttük ilyen lóbaszó hősugárzó ventilátor téma nem?
Janek
több mint 8 éve
Én futkároztam már -10 ben ,ami érdekes az az mikor nem mozogsz azt hogy oldják meg...megizzadva megállni a -20 fokban nem vicces
több mint 8 éve
jó estét , jó meccset, hajrá Packers!majd később
gamerkr
több mint 8 éve
jó estét , jó meccset, hajrá Packers!Eltévedtél mate 😉
gamerkr
több mint 8 éve
A kábszi rossz.tegnap nem is volt Diggs TD 😀Diggs TD-ig nézem a meccset.ez tegnap is bejött
Stez
Janek
Shilkor
több mint 8 éve
jó estét , jó meccset, hajrá Packers!Ők később játszanak 😊
gamerkr
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Végig is néztetegnap nem is volt Diggs TD 😀Diggs TD-ig nézem a meccset.ez tegnap is bejött
Stez
Janek
Shilkor