New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 016
És akkor mint az állatkertben verned kell a melled, hogy mekkora ászok vagytok?Szerintem most van mire.de nagy az arc egy jó év utánAkkor jó ennek örülök, mer ezt a csapatott simán elpicsázuk megint.nekünk kurva jó 😊Ez nektek jó? Borszato szarok vagytok. Gyenge ez az offensel mint a picsa.Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)kezdünk visszatérni a "régihez" 😊
Burkus
NB2
Norbi180
jamaicababa
Norbi180
jamaicababa
Norbi180
Én nem emlékszem olyanra mikor a Ravens, Steelers vagy Bills, de bármelyik csapat ilyen szinten le lett fikázva általunk vagy más csapat szurkolói által (kivéve Cypress meg még egy-két emberke) mint ahogy te teszed.
több mint 4 éve
na mégis jól fog jönni a szünet
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Norbi180
676
Benne van. Akkor így jártunk majd akkor jövöre.Magas lóról lehet igazán pofára esni... Mi már tudjuk.. Ti még nem...Akkor jó ennek örülök, mer ezt a csapatott simán elpicsázuk megint.nekünk kurva jó 😊Ez nektek jó? Borszato szarok vagytok. Gyenge ez az offensel mint a picsa.Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)kezdünk visszatérni a "régihez" 😊
Burkus
NB2
Norbi180
jamaicababa
Norbi180
ThundersNFL
több mint 4 éve
rúgjátok már el baszod 😀
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Ezért kellene inkább szerényebben...Szerintem most van mire.de nagy az arc egy jó év utánAkkor jó ennek örülök, mer ezt a csapatott simán elpicsázuk megint.nekünk kurva jó 😊Ez nektek jó? Borszato szarok vagytok. Gyenge ez az offensel mint a picsa.Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)kezdünk visszatérni a "régihez" 😊
Burkus
NB2
Norbi180
jamaicababa
Norbi180
jamaicababa
Norbi180
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Magas lóról lehet igazán pofára esni... Mi már tudjuk.. Ti még nem...Akkor jó ennek örülök, mer ezt a csapatott simán elpicsázuk megint.nekünk kurva jó 😊Ez nektek jó? Borszato szarok vagytok. Gyenge ez az offensel mint a picsa.Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)kezdünk visszatérni a "régihez" 😊
Burkus
NB2
Norbi180
jamaicababa
Norbi180
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Norbi180
676
Szerintem most van mire.de nagy az arc egy jó év utánAkkor jó ennek örülök, mer ezt a csapatott simán elpicsázuk megint.nekünk kurva jó 😊Ez nektek jó? Borszato szarok vagytok. Gyenge ez az offensel mint a picsa.Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)kezdünk visszatérni a "régihez" 😊
Burkus
NB2
Norbi180
jamaicababa
Norbi180
jamaicababa
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 016
Hallod, neked miért van ekkora arcod?Akkor jó ennek örülök, mer ezt a csapatott simán elpicsázuk megint.nekünk kurva jó 😊Ez nektek jó? Borszato szarok vagytok. Gyenge ez az offensel mint a picsa.Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)kezdünk visszatérni a "régihez" 😊
Burkus
NB2
Norbi180
jamaicababa
Norbi180
Frusztrált vagy?
több mint 4 éve
de nagy az arc egy jó év utánAkkor jó ennek örülök, mer ezt a csapatott simán elpicsázuk megint.nekünk kurva jó 😊Ez nektek jó? Borszato szarok vagytok. Gyenge ez az offensel mint a picsa.Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)kezdünk visszatérni a "régihez" 😊
Burkus
NB2
Norbi180
jamaicababa
Norbi180
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
mondjuk még nincs vége a félidőnek és egy TD a hátrány, plusz a BUF kezd
több mint 4 éve
topin
2 007
Newhouse effektus 😊Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)kezdünk visszatérni a "régihez" 😊
Burkus
NB2
több mint 4 éve
Norbi180
676
Akkor jó ennek örülök, mer ezt a csapatott simán elpicsázuk megint.nekünk kurva jó 😊Ez nektek jó? Borszato szarok vagytok. Gyenge ez az offensel mint a picsa.Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)kezdünk visszatérni a "régihez" 😊
Burkus
NB2
Norbi180
jamaicababa
több mint 4 éve
nekünk kurva jó 😊Ez nektek jó? Borszato szarok vagytok. Gyenge ez az offensel mint a picsa.Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)kezdünk visszatérni a "régihez" 😊
Burkus
NB2
Norbi180
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Norbi180
676
Ez nektek jó? Borszato szarok vagytok. Gyenge ez az offensel mint a picsa.Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)kezdünk visszatérni a "régihez" 😊
Burkus
NB2
több mint 4 éve
ez annyira látszott
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
ugyanazt leírhatjuk, mint az idei első meccsükön (meg úgy az elmúlt 15 évben), ha egy hétig játszanának se érezné úgy az ember, hogy bármi esélye van a bills-nek nyerniAzt a szégyent, hogy ilyen gyenge csapat mint a buffalo, bent van a play off-ban, rosz nézni öket.Tartok tőle én is, hogy egy két évvel ezelőtti gyors és csúnya villámlátogatásuk lesz megint a playoffban
Norbi180
Kampman
ilyenkor rögtön teli a gatya
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)kezdünk visszatérni a "régihez" 😊
Burkus
több mint 4 éve
Azt a szégyent, hogy ilyen gyenge csapat mint a buffalo, bent van a play off-ban, rosz nézni öket.Idén ilyen volt az east schedule. Nem csak jets és dolphins kétszer, de megkapták az nfc keletet is a cowboys-eagles-giants-redskins négyessel. Plusz az afc north a bengalssal és browns-al meg steelers-el. Hét meccs a liga legalja ellen, és még vagy négy negatív csapatok ellen. Az lett volna a művészet, ha ilyen defense-el nem nyernek tízet. 😊
Norbi180
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
FunHun
1 482
Igen, de abban az esetben, amikor meg a WR fut másféle (és amikor eldobja a QB, akkor még akár oda is mehetett volna) és ezért néz ki úgy mintha Int. Gr lenne, na azokat meg nem kellene bedobni...Dettó. Ha már ennyire védik az irányítót, ennyi járjon a védelmeknek is. (Csak az a baj, hogy ez is véleményes döntés lenne akkor meg az lenne az állandó vita tárgya hogy széndékos volt-e.)Azert ezeket az int.gr. buntiket kioszthatnak ezekre a szandekos ledobasokra..1. ez az volt
topin
2. ugyanakkor én több fajtából befújnék, akár a szándékos kidobásért is
NB2
peterk2005
több mint 4 éve
topin
2 007
Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)Nem tok mindegy milyen a szezon? A lenyeg hogy a playoffra jo legyen minden..ugy sem fogjuk megtudni soha, mi mennyire van vissza fogva tudatosan az alapszakaszban.
Burkus
több mint 4 éve
Norbi180
676
Pedig a védelmük brutális, de ilyen offensel, nem lehet 1 kört se menni.Azt a szégyent, hogy ilyen gyenge csapat mint a buffalo, bent van a play off-ban, rosz nézni öket.Tartok tőle én is, hogy egy két évvel ezelőtti gyors és csúnya villámlátogatásuk lesz megint a playoffban
Norbi180
Kampman
több mint 4 éve
Ez a félidő rendben van, ha ilyen lett volna a szezon, nem panaszkodtam volna. (A turnovert ide nem értve.)
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Azt a szégyent, hogy ilyen gyenge csapat mint a buffalo, bent van a play off-ban, rosz nézni öket.Tartok tőle én is, hogy egy két évvel ezelőtti gyors és csúnya villámlátogatásuk lesz megint a playoffban
Norbi180
több mint 4 éve
Dettó. Ha már ennyire védik az irányítót, ennyi járjon a védelmeknek is. (Csak az a baj, hogy ez is véleményes döntés lenne akkor meg az lenne az állandó vita tárgya hogy széndékos volt-e.)Azert ezeket az int.gr. buntiket kioszthatnak ezekre a szandekos ledobasokra..1. ez az volt
topin
2. ugyanakkor én több fajtából befújnék, akár a szándékos kidobásért is
NB2
Allen-t nem sokat láttam idén, csak hallottam, hogy sokat javult. Hááát... lehet, hogy kevesebbet hibázik, de még mindig nagyon pontatlan a srác. Mindkét megakadt drive amiatt akadt meg, mert egy 5-6 és egy 10 yardos labdát több yarddal is mellé passzolt. Elwaynek való matéria, ő bírja ezeket a vakló de ágyúkezű langalétákat. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Norbi180
676
Azt a szégyent, hogy ilyen gyenge csapat mint a buffalo, bent van a play off-ban, rosz nézni öket.