New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 1 éve
Wow... 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Ezt mintha Meki dobta volna
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Jogos, elvégre valahogy nyertünk ellenük... 😊Vezettünk mostanában ??? 😉Csak a Jets ellen
FunHun
kolok1972
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Vezettünk mostanában ??? 😉Csak a Jets ellen
FunHun
több mint 1 éve
Vezettünk mostanában ??? 😉Szerintem idén még nem...
FunHun
több mint 1 éve
FunHun
1 476
Vezettünk mostanában ??? 😉
több mint 1 éve
FunHun
1 476
Eddig az év driveja volt. Kár volt 3.-ra futniInkább kár volt kétszer egymás után futni középre
vpi
több mint 1 éve
Fújják, fújják le, fújják már le... 😛
több mint 1 éve
Eddig az év driveja volt. Kár volt 3.-ra futni
több mint 1 éve
Mi van,megtaláltuk a playbookot?
több mint 1 éve
Onwenu a RT?! Mi van, nyerni akarunk? 😮
több mint 1 éve
Hajráhajrá.Ez nem a 3 kívánság műsor baszki
Egy nyugodt Mekit várok, 4td 389 yard 0 labdavesztés. Védelemtől min. 1 picksix és a special team remélem szintén odateszi magát.
vpi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Hajráhajrá. Egy nyugodt Mekit várok, 4td 389 yard 0 labdavesztés. Védelemtől min. 1 picksix és a special team remélem szintén odateszi magát.
több mint 1 éve
Na nézzük, már az elején gyorsan eldől vagy csak a végén kapunk majd ki? 😛Mindegy, azért végignézzük, "jóban rosszban, egészségben betegségben"... 😉
több mint 1 éve
Gyerünk Bölényaszásra felkészülni!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
19:00