New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 1 éve
Szerintem az első két meccsen sem kezelte jól és főleg nem jobban mint korábban,csak a csapat korrektebb teljesítményt nyújtott. Utána viszont minősíthetetlen ül kezelte.Naaa, azért eddig én ezt szövegeltem, hogy az első évéhez képest ezeket jobban kezelte, még idén is az első két meccsen is viszonylag okés volt, utána jött a nagy lejtmenet nála.Azert Meki ma rendben volt.Egyetértek,ami feltűnő volt,sokkal higgadt abban jatszott nyomás alatt,sokszor az utolsó pillanatig kivárt. Ez eddig abszolút nem volt jellemző rá,sőt!
Imitheking
kolok1972
Lúdas Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
7 969
Naaa, azért eddig én ezt szövegeltem, hogy az első évéhez képest ezeket jobban kezelte, még idén is az első két meccsen is viszonylag okés volt, utána jött a nagy lejtmenet nála.Azert Meki ma rendben volt.Egyetértek,ami feltűnő volt,sokkal higgadt abban jatszott nyomás alatt,sokszor az utolsó pillanatig kivárt. Ez eddig abszolút nem volt jellemző rá,sőt!
Imitheking
kolok1972
több mint 1 éve
Azert Meki ma rendben volt.Egyetértek,ami feltűnő volt,sokkal higgadt abban jatszott nyomás alatt,sokszor az utolsó pillanatig kivárt. Ez eddig abszolút nem volt jellemző rá,sőt!
Imitheking
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Tökéletes eredmény, nekünk igy be lehet érni a Bills-t, a Pats pedig távolabb a top picktol 😛
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
7 969
Na lehet szövögetni a bajnoki álmokat. Lesz aki már látja a PO t ahol már minden lehet.Super Bowl, Baby! 😀
G.P.
Csak vicc volt.
több mint 1 éve
Ez azért nagy elégtétel 😀 Már csak a Miamit és Kansast kellene így elkapni, a többi mindegy. 😊
több mint 1 éve
Imitheking
1 881
Azert Meki ma rendben volt.
több mint 1 éve
NYERTÜNK!!!
több mint 1 éve
ötös műhold
308
Csak nehogy Miami-miracle legyen.
több mint 1 éve
Lateral?
több mint 1 éve
Ez csak szimpla irónia volt. Szerintem nagy tévedés a srác, talán ez a végjáték összehoz neki némi önbizalmat.Többet csináltunk 25 pontnál!!! És nincs benne védelmi pontszerzés!!!Ez most nekünk jó vagy rossz
MacJonesnak megvan a hosszabbítása 😀
Burkus
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Majdnem megcsinálta Diggs. A védelem szétesett.
több mint 1 éve
Na lehet szövögetni a bajnoki álmokat. Lesz aki már látja a PO t ahol már minden lehet.winning out innentől nem?
G.P.
több mint 1 éve
Többet csináltunk 25 pontnál!!! És nincs benne védelmi pontszerzés!!!Ez most nekünk jó vagy rossz
MacJonesnak megvan a hosszabbítása 😀
Burkus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
G.P.
420
Na lehet szövögetni a bajnoki álmokat. Lesz aki már látja a PO t ahol már minden lehet.
több mint 1 éve
nagyon jó.na már "csak" éjjel kell megbaszni a sasokat
több mint 1 éve
topin majd most jön észt osztani,hogy ő megmondta...Remélem nem 1 meccses fellángolás
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Többet csináltunk 25 pontnál!!! És nincs benne védelmi pontszerzés!!!MacJonesnak megvan a hosszabbítása 😀
több mint 1 éve
Na ezért engedte el a Miami 😛
több mint 1 éve
picit korán jött 😊
több mint 1 éve
Imitheking
1 881
Gyonyoru.😃 Nem biztam benne tulsagosan.
több mint 1 éve
TDDDDDDDDDDD!!!!!!!!
több mint 1 éve
TD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4