New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 1 éve
rohadt puhányok a védőink!amúgy hiába voltunk jók az első félidőben, közel 30 perc alatt csak 3 pontot csináltunk, szóval Mekinek most mutatni kéne valamit, mert különben...
több mint 1 éve
Hat igen,sebességet váltott a Bills
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Ne szórakozzunk már, punci foci ez így!
több mint 1 éve
Ebből látszik, hogy kicsit mások a pénzügyi lehetőségeik...Az RTL saját helyszíni stábbal közvetít egy alapszakasz meccsről???Gondolom csinálják a hype-ot a ceremónia meg a Colts elleni meccs miatt.
A punter is felébredt - mára - Csipkerózsika-álmából.
Burkus
Meg h van Németországban több meccs is.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
és idén is volt róla szóTalán mert tavaly Münchenben volt meccs.az persze, nem tudom miért münchenre emlékeztemFrankfurt?Az RTL saját helyszíni stábbal közvetít egy alapszakasz meccsről???azt tudom képzelni h test drive münchenre
Burkus
Kúrfürst briareos
zinedine5
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 166
Talán mert tavaly Münchenben volt meccs.az persze, nem tudom miért münchenre emlékeztemFrankfurt?Az RTL saját helyszíni stábbal közvetít egy alapszakasz meccsről???azt tudom képzelni h test drive münchenre
Burkus
Kúrfürst briareos
zinedine5
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
az persze, nem tudom miért münchenre emlékeztemFrankfurt?Az RTL saját helyszíni stábbal közvetít egy alapszakasz meccsről???azt tudom képzelni h test drive münchenre
Burkus
Kúrfürst briareos
zinedine5
több mint 1 éve
Frankfurt?Az RTL saját helyszíni stábbal közvetít egy alapszakasz meccsről???azt tudom képzelni h test drive münchenre
Burkus
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
7 969
Az RTL saját helyszíni stábbal közvetít egy alapszakasz meccsről???Gondolom csinálják a hype-ot a ceremónia meg a Colts elleni meccs miatt.
Burkus
Meg h van Németországban több meccs is.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Az RTL saját helyszíni stábbal közvetít egy alapszakasz meccsről???azt tudom képzelni h test drive münchenre
Burkus
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
7 969
Meki ez mi volt???Kicsúszott a kezéből.
NB2
BB szerintem labdával fogja altatni vagy beragasztóztatja a kezét
több mint 1 éve
Az RTL saját helyszíni stábbal közvetít egy alapszakasz meccsről??? A punter is felébredt - mára - Csipkerózsika-álmából.
több mint 1 éve
A szezon legjobb két negyedet láttuk tolunk
több mint 1 éve
Az a punt
több mint 1 éve
gecc ez meg mi punt, oda a kettesre!!!
több mint 1 éve
mikor h fogad az ember, ez business not personal 😀bezzeg múlt héten ellenünk voltál...én szoritok h sikerüljönSenki sem hiszi igazán hogy meg fogjuk nyerni ezt a meccset, csak örülünk hogy nézhető meccset kaptunk ma és küzdenek a srácok... 😊Tény, én meg csak arra utaltam, hogy sok van még hátra és ne egy negyednek örüljünk, mert könnyen sírás lehet a vége 😊Sem azt nem írtam,hogy nyerünk,sem azt hogy bizonyított az offense. Csak azt írtam,hogy az eddigiekkel ellentétben,nézhető a meccsunkAmúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniNa...na...sok van még hátra, az offense még nem bizonyított.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Castleai01
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Meki ez mi volt???
több mint 1 éve
Jöhet a 2min drill
több mint 1 éve
Azt gondoltam... 😀én szoritok h sikerüljönSenki sem hiszi igazán hogy meg fogjuk nyerni ezt a meccset, csak örülünk hogy nézhető meccset kaptunk ma és küzdenek a srácok... 😊Tény, én meg csak arra utaltam, hogy sok van még hátra és ne egy negyednek örüljünk, mert könnyen sírás lehet a vége 😊Sem azt nem írtam,hogy nyerünk,sem azt hogy bizonyított az offense. Csak azt írtam,hogy az eddigiekkel ellentétben,nézhető a meccsunkAmúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniNa...na...sok van még hátra, az offense még nem bizonyított.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Castleai01
Kúrfürst briareos
Remélem sikerül és segítünk nektek is egy kicsit vele... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Jackson jól tolja. Ez kimaradt FG pedig a hab a tortán.Az pl egy remek húzás vol
Burkus
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
7 969
bezzeg múlt héten ellenünk voltál...én szoritok h sikerüljönSenki sem hiszi igazán hogy meg fogjuk nyerni ezt a meccset, csak örülünk hogy nézhető meccset kaptunk ma és küzdenek a srácok... 😊Tény, én meg csak arra utaltam, hogy sok van még hátra és ne egy negyednek örüljünk, mert könnyen sírás lehet a vége 😊Sem azt nem írtam,hogy nyerünk,sem azt hogy bizonyított az offense. Csak azt írtam,hogy az eddigiekkel ellentétben,nézhető a meccsunkAmúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniNa...na...sok van még hátra, az offense még nem bizonyított.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Castleai01
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
gondolom mindenféle érdek nélkül 😊én szoritok h sikerüljönSenki sem hiszi igazán hogy meg fogjuk nyerni ezt a meccset, csak örülünk hogy nézhető meccset kaptunk ma és küzdenek a srácok... 😊Tény, én meg csak arra utaltam, hogy sok van még hátra és ne egy negyednek örüljünk, mert könnyen sírás lehet a vége 😊Sem azt nem írtam,hogy nyerünk,sem azt hogy bizonyított az offense. Csak azt írtam,hogy az eddigiekkel ellentétben,nézhető a meccsunkAmúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniNa...na...sok van még hátra, az offense még nem bizonyított.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Castleai01
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Az más érdek, ne keverd 😀én szoritok h sikerüljönSenki sem hiszi igazán hogy meg fogjuk nyerni ezt a meccset, csak örülünk hogy nézhető meccset kaptunk ma és küzdenek a srácok... 😊Tény, én meg csak arra utaltam, hogy sok van még hátra és ne egy negyednek örüljünk, mert könnyen sírás lehet a vége 😊Sem azt nem írtam,hogy nyerünk,sem azt hogy bizonyított az offense. Csak azt írtam,hogy az eddigiekkel ellentétben,nézhető a meccsunkAmúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniNa...na...sok van még hátra, az offense még nem bizonyított.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Castleai01
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
én szoritok h sikerüljönSenki sem hiszi igazán hogy meg fogjuk nyerni ezt a meccset, csak örülünk hogy nézhető meccset kaptunk ma és küzdenek a srácok... 😊Tény, én meg csak arra utaltam, hogy sok van még hátra és ne egy negyednek örüljünk, mert könnyen sírás lehet a vége 😊Sem azt nem írtam,hogy nyerünk,sem azt hogy bizonyított az offense. Csak azt írtam,hogy az eddigiekkel ellentétben,nézhető a meccsunkAmúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniNa...na...sok van még hátra, az offense még nem bizonyított.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Castleai01