NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 1 éve
Jackson jól tolja. Ez kimaradt FG pedig a hab a tortán.
több mint 1 éve
az milyen kifli volt? 😊
több mint 1 éve
Ezt az idényt már elvitte a kutya, de valóban... jobb állva meghalni. Arra lesz jó ez a meccs, hogy meglássuk: a sajnos gyenge csapatunk, mire képes egy jó csapat ellen, ha van benne egy kis tűz. Aminek ugye alapból mindig kellene lenni bennük, de az utóbbi meccseken az a tűz valahogy kialudt.Akkor is szurkol az ember a győzelemért! És tetszik ez a nem-tankolás attitűd.
ötös műhold
Átkapcsoltam az RTl-re, éppen Vollmert kérdezik Belichickről. De a közvetítés színvonala semmivel sem magasabb mint itthon...
több mint 1 éve
azért nem gyenge, hogy a germánok a helyszínről tolják, valami Vollmerrel 😊
több mint 1 éve
Na végre!!!
több mint 1 éve
ötös műhold
309
Ezt az idényt már elvitte a kutya, de valóban... jobb állva meghalni. Arra lesz jó ez a meccs, hogy meglássuk: a sajnos gyenge csapatunk, mire képes egy jó csapat ellen, ha van benne egy kis tűz. Aminek ugye alapból mindig kellene lenni bennük, de az utóbbi meccseken az a tűz valahogy kialudt.
több mint 1 éve
😀😀😀😀 ezt is megértük,én vagyok a pozitivabbEzzel nem vitázom, csak még van bennem kétkedés 😊Senki sem hiszi igazán hogy meg fogjuk nyerni ezt a meccset, csak örülünk hogy nézhető meccset kaptunk ma és küzdenek a srácok... 😊Tény, én meg csak arra utaltam, hogy sok van még hátra és ne egy negyednek örüljünk, mert könnyen sírás lehet a vége 😊Sem azt nem írtam,hogy nyerünk,sem azt hogy bizonyított az offense. Csak azt írtam,hogy az eddigiekkel ellentétben,nézhető a meccsunkAmúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniNa...na...sok van még hátra, az offense még nem bizonyított.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Castleai01
Lúdas Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Ezzel nem vitázom, csak még van bennem kétkedés 😊Senki sem hiszi igazán hogy meg fogjuk nyerni ezt a meccset, csak örülünk hogy nézhető meccset kaptunk ma és küzdenek a srácok... 😊Tény, én meg csak arra utaltam, hogy sok van még hátra és ne egy negyednek örüljünk, mert könnyen sírás lehet a vége 😊Sem azt nem írtam,hogy nyerünk,sem azt hogy bizonyított az offense. Csak azt írtam,hogy az eddigiekkel ellentétben,nézhető a meccsunkAmúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniNa...na...sok van még hátra, az offense még nem bizonyított.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Castleai01
több mint 1 éve
Én azt várom mikor/hol esünk össze és veszítjük el... 😀
több mint 1 éve
Senki sem hiszi igazán hogy meg fogjuk nyerni ezt a meccset, csak örülünk hogy nézhető meccset kaptunk ma és küzdenek a srácok... 😊Tény, én meg csak arra utaltam, hogy sok van még hátra és ne egy negyednek örüljünk, mert könnyen sírás lehet a vége 😊Sem azt nem írtam,hogy nyerünk,sem azt hogy bizonyított az offense. Csak azt írtam,hogy az eddigiekkel ellentétben,nézhető a meccsunkAmúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniNa...na...sok van még hátra, az offense még nem bizonyított.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Tény, én meg csak arra utaltam, hogy sok van még hátra és ne egy negyednek örüljünk, mert könnyen sírás lehet a vége 😊Sem azt nem írtam,hogy nyerünk,sem azt hogy bizonyított az offense. Csak azt írtam,hogy az eddigiekkel ellentétben,nézhető a meccsunkAmúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniNa...na...sok van még hátra, az offense még nem bizonyított.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
több mint 1 éve
Sem azt nem írtam,hogy nyerünk,sem azt hogy bizonyított az offense. Csak azt írtam,hogy az eddigiekkel ellentétben,nézhető a meccsunkAmúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniNa...na...sok van még hátra, az offense még nem bizonyított.
kolok1972
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
ebben azért több volt 😕
több mint 1 éve
Végre látok tüzet a csapatban és a stábban!
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Ezzel szemben pont azt írták ki hogy 7. legtöbb 20 yardon belüli puntja volt eddig a szezonban...Szar volt itt minden az ST játékkal egyetemben.Csak nem nagyon ment eddig neki,pedig volt alkalma bovenezért draftoltuk 😊mekkora punt!64 yard
NB2
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Amúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniNa...na...sok van még hátra, az offense még nem bizonyított.
kolok1972
több mint 1 éve
Amúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezniPont erre gondoltam én is... 😊
kolok1972
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Szar volt itt minden az ST játékkal egyetemben.Csak nem nagyon ment eddig neki,pedig volt alkalma bovenezért draftoltuk 😊mekkora punt!64 yard
NB2
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
több mint 1 éve
Amúgy tökmindegy mi lesz a vége,ezt a meccset legalább lehet nezni
több mint 1 éve
És van ST játék is!
több mint 1 éve
Flowers amúgy aktív?
több mint 1 éve
Ezek a fegyelmezetlenségi büntetések annyira nem voltak jellemzők ránk.
több mint 1 éve
Hát nem is egy edge set-er a futás ellen az is biztos... 😉Nem biztos, hogy a blitzelés volt a szerepe.Mondjuk Uche idén még nem sokat csináltHát ez eddig várakozás feletti, de hogy Allen mindig megússza a sacket, az szomorú.Úgy, hogy se Judon, se Uche, azért eddig ez még jó is.
Burkus
Remélem BB kitalál erre valamit.
Lúdas Solymi
kolok1972
Ha visszatér, meglátjuk, hogy mennyire válik be.
Lúdas Solymi
Kb. egy szerepe van és az az irányító elkapása... 😊
több mint 1 éve
Csak nem nagyon ment eddig neki,pedig volt alkalma bovenezért draftoltuk 😊mekkora punt!64 yard
NB2
kolok1972
Lúdas Solymi