New England Patriots - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
Szerintem tobb lenne, mint most.Viszont mg kevesebb esélye lenne a Bolts-nak.Izgalmakra nem, nem varom, hogy a Patriots nem nyeri meg az AFC-t, de egy jo havas meccset megneznek, hogy korcsolyazik mindenki, meg ahol a passzjatekra nem nagyon lehet tamaszkodni.Amugy nem jo ez igy, hogy nincs vihar meg ho. Igy nem lesz ez jo meccs.Amúgy szerinted az lenne?
Stez
♉gaben♉
Stez
♉gaben♉
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 012
Go Pats!
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Vagy a csajok játékai.majd ha lesz egy jó meccs, akkor majd szakmázunk, addig jöjjenek a játékosok csajai.Úgy látom nem lesz értelme a követőt olvasni, mert megint a haterek találtak csak ide....Nem a haterek miatt nincsen ertelme kovetozni, ha valaki az egyik csapat fanja, szimplan ez mar a PO. Folyamatos komolytalankodasrol es faszkodasrol szol a kovetes. Meg ahogy lattam, most mar kurvak berakosgatasaval. Az allitolag meno.
Amúgy kíváncsi vok melyik arcát mutatja a csapat...
NB2
Stez
gedam
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Az jó lesz ha rögtön a meccs elején hátrányba kerül a Chargers, Riversnél meg beindul az Interception ágyú...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Viszont mg kevesebb esélye lenne a Bolts-nak.Izgalmakra nem, nem varom, hogy a Patriots nem nyeri meg az AFC-t, de egy jo havas meccset megneznek, hogy korcsolyazik mindenki, meg ahol a passzjatekra nem nagyon lehet tamaszkodni.Amugy nem jo ez igy, hogy nincs vihar meg ho. Igy nem lesz ez jo meccs.Amúgy szerinted az lenne?
Stez
♉gaben♉
Stez
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
gedam
5 902
majd ha lesz egy jó meccs, akkor majd szakmázunk, addig jöjjenek a játékosok csajai.Úgy látom nem lesz értelme a követőt olvasni, mert megint a haterek találtak csak ide....Nem a haterek miatt nincsen ertelme kovetozni, ha valaki az egyik csapat fanja, szimplan ez mar a PO. Folyamatos komolytalankodasrol es faszkodasrol szol a kovetes. Meg ahogy lattam, most mar kurvak berakosgatasaval. Az allitolag meno.
NB2
Stez
több mint 5 éve
Ha Keim és Kingsburry is úgy gondolja, áprilistól láthatod majd Cards mezben.Bosa igazan kiralykodhatnaSzívesen látnám én is,
Stez
shagi0206
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Screenekkel megeszik eddig a Chargers D-t.
több mint 5 éve
Izgalmakra nem, nem varom, hogy a Patriots nem nyeri meg az AFC-t, de egy jo havas meccset megneznek, hogy korcsolyazik mindenki, meg ahol a passzjatekra nem nagyon lehet tamaszkodni.Amugy nem jo ez igy, hogy nincs vihar meg ho. Igy nem lesz ez jo meccs.Amúgy szerinted az lenne?
Stez
♉gaben♉
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Bosa igazan kiralykodhatnaSzívesen látnám én is, de nem lesz ilyen. Mire odaérhet egy pass rusher, a labda sehol nem lesz. Meg az O-line is elég kemény.
Stez
több mint 5 éve
Amugy nem jo ez igy, hogy nincs vihar meg ho. Igy nem lesz ez jo meccs.Amúgy szerinted az lenne?
Stez
több mint 5 éve
Amugy nem jo ez igy, hogy nincs vihar meg ho. Igy nem lesz ez jo meccs.
több mint 5 éve
azert nem gondoltam volna, hogy a Wembleyben nyer a MU....oh nemideEgy eredmenykovetoben az adott meccsrol kellene diskuralni, szerintem. Arra van.A nézők és meccskövetők nagyobb része hetero férfi, értem, hogy ez valakinek fáj, de tartsa magában please 😀Úgy látom nem lesz értelme a követőt olvasni, mert megint a haterek találtak csak ide....Nem a haterek miatt nincsen ertelme kovetozni, ha valaki az egyik csapat fanja, szimplan ez mar a PO. Folyamatos komolytalankodasrol es faszkodasrol szol a kovetes. Meg ahogy lattam, most mar kurvak berakosgatasaval. Az allitolag meno.
NB2
Stez
bobi0092
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Szörnyű ezt leírni, de hajrá Chargers.
több mint 5 éve
NE OFFOLLJ!Egy eredmenykovetoben az adott meccsrol kellene diskuralni, szerintem. Arra van.A nézők és meccskövetők nagyobb része hetero férfi, értem, hogy ez valakinek fáj, de tartsa magában please 😀Úgy látom nem lesz értelme a követőt olvasni, mert megint a haterek találtak csak ide....Nem a haterek miatt nincsen ertelme kovetozni, ha valaki az egyik csapat fanja, szimplan ez mar a PO. Folyamatos komolytalankodasrol es faszkodasrol szol a kovetes. Meg ahogy lattam, most mar kurvak berakosgatasaval. Az allitolag meno.
NB2
Stez
bobi0092
Stez
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Szép estét! Remélem jó meccs lesz, mindegy ki nyer, csak ne a Pats.
több mint 5 éve
Egy eredmenykovetoben az adott meccsrol kellene diskuralni, szerintem. Arra van.A nézők és meccskövetők nagyobb része hetero férfi, értem, hogy ez valakinek fáj, de tartsa magában please 😀Úgy látom nem lesz értelme a követőt olvasni, mert megint a haterek találtak csak ide....Nem a haterek miatt nincsen ertelme kovetozni, ha valaki az egyik csapat fanja, szimplan ez mar a PO. Folyamatos komolytalankodasrol es faszkodasrol szol a kovetes. Meg ahogy lattam, most mar kurvak berakosgatasaval. Az allitolag meno.
NB2
Stez
bobi0092
több mint 5 éve
Sebii
3 526
Persze nem közömbös nekem se a Pats, de ez az idei Chargers nagyon jó futballt játszik, nehéz nem kedvelni őket, szóval hajrá Chargers!
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
A nézők és meccskövetők nagyobb része hetero férfi, értem, hogy ez valakinek fáj, de tartsa magában please 😀Úgy látom nem lesz értelme a követőt olvasni, mert megint a haterek találtak csak ide....Nem a haterek miatt nincsen ertelme kovetozni, ha valaki az egyik csapat fanja, szimplan ez mar a PO. Folyamatos komolytalankodasrol es faszkodasrol szol a kovetes. Meg ahogy lattam, most mar kurvak berakosgatasaval. Az allitolag meno.
NB2
Stez
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Vagy ha egy blitzelő cornerback kiveri.....Brady kezből a labdátEzek nem haterek...😀 Csak most végre sok sok Chargers drukker van itt 😀És ne fújanak bele, ha épp egy Chargers playa visszavisz egy fumblit TD-re #mylesjackwasntdown
Go Chargers! Az idei csapatban megvan minden, ami kell a mai győzelemhez.
A KC, PITT, BAL ellen idegenben megcsináltuk, ez sem lesz nehezebb! 😊
Már csak korrekt bírói zászlódobálást kérek 😊
Chargers LT
iktriad
több mint 5 éve
Megint elüldözitek a Pats drukkereket az eredményközvetítőből, szégyelljétek magatokatAzt hittem csak divatfanjaik vannak.
Kampman
több mint 5 éve
Fly Eagles!Az még odébb van te 🧐🧐🧐
Janek
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018