New England Patriots - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Stez, Solymáron működik még az Arany Korona? Régen irtózatos zabákat toltunk ott.A Colts is. Nem akartunk 1/32-rol draftolni.Mi már a draftra és a jövő évi szezonra gyúrunk. Most tartunk egy kisebb pihenőt, ez a PO nem volt annyira fontos. Hosszútávú tudatos építkezésben gondolkodunk.Az egy másik meccs lesz,,,, De hol van a Steelers?????Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Cypress
alexejev
Cypress
Stez
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Mert amugy is az offense volt a pit gyengepontja az elmult 5 evben. Nem a def . A dehogy...Remélem ennek a tudatos építkezésnek az is a része lesz, hogy olyan szupersztárokat draftoltok az offense-be, akik hajlandóak huzamosabban játszani is.Mi már a draftra és a jövő évi szezonra gyúrunk. Most tartunk egy kisebb pihenőt, ez a PO nem volt annyira fontos. Hosszútávú tudatos építkezésben gondolkodunk.Az egy másik meccs lesz,,,, De hol van a Steelers?????Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Cypress
alexejev
Cypress
Kampman
ja most meg aki jo, azt kidobjuk, nehogy mar jo jatekosunk legyen. vagy ligaelit naluk jatszon... Masoknak is kell eselyt adni...: )
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 878
Indulnak haza, nehogy lemaradjanak az NFC meccsről.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
shagi0206
10 939
és esetleg egy új HC jelöltet nem hívtok fel?Első körben olyanokat keresünk, akik felveszik a telefont, amikor a HC hívja őket...Remélem ennek a tudatos építkezésnek az is a része lesz, hogy olyan szupersztárokat draftoltok az offense-be, akik hajlandóak huzamosabban játszani is.Mi már a draftra és a jövő évi szezonra gyúrunk. Most tartunk egy kisebb pihenőt, ez a PO nem volt annyira fontos. Hosszútávú tudatos építkezésben gondolkodunk.Az egy másik meccs lesz,,,, De hol van a Steelers?????Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Cypress
alexejev
Cypress
Kampman
Cypress
több mint 5 éve
Alastor
214
olyan nincs hogy nekem nem megy 😉akkor atadod a stafeta botot masnak, ha mar neked nem megy? : )Én úgy vagyok vele valakinek megy valakinek meg nem, persze néha előfordulnak hasonlók,de ez ilyen 😊kisebb koromban pincér akartam lenni. De nem bántam meg, hogy letettem róla, én is vagyok ilyen szerencsétlen 😊www.youtube.com/watch?v=jgCPyi2KOhoÉn is így szoktam 😀 😀 😀
na még1x 😊
shagi0206
Alastor
shagi0206
Alastor
gabistar
több mint 5 éve
Nem lattam a folytatast, de evekkel ezelotti trailerbol ugy remlik, hogy valami nagy prof rajongoja megtalalja a doktor feljegyzeseit es terveit, aztan usgyi, okoskodni kezd o is.Nem akarok róla tudni. Azt nem értem, hogy egy ilyen filmnek hogy a faszba lehet folytatása?Van annak folytatasa is. Mar a Human Centipide-nek.Ízlések és pofonok, én attól voltam ki nagyon, a Szerbtől csak közepesen.láttam azt is. Attól nem készültem ki annyira.Akkor még véletlenül se nézz bele az emberi százlábúba...Akkor sokáig tartott az ebéd 😊Beraktam ebéd mellé. Nem volt gond. 😊sikerült végignézned? 😊Filmötletek:a harmadikről szerintem feledkezzünk is meg.
Nekromantik I.-II.
Salo avagy a szodoma 120 napja
Szerb film
akdestroyer
Coolearie
Nem mennék annak a közelébe, aki azt kitalálta.
shagi0206
akdestroyer
Én imádom a horrort (no nem a mai ratyikat), de az ilyen abberált fajtát nem bírom.
Jöhet az ijesztgetős, jöhet a nagyon véres, jöhet a földönkívülis, a gusztustalan is.
De ami ennyire beteg, azt már nem.
shagi0206
Cypress
shagi0206
Cypress
Stez
Cypress
több mint 5 éve
mukijoe
1 041
A barátok köztnek is van már vagy ötezer része.Nem akarok róla tudni. Azt nem értem, hogy egy ilyen filmnek hogy a faszba lehet folytatása?Van annak folytatasa is. Mar a Human Centipide-nek.Ízlések és pofonok, én attól voltam ki nagyon, a Szerbtől csak közepesen.láttam azt is. Attól nem készültem ki annyira.Akkor még véletlenül se nézz bele az emberi százlábúba...Akkor sokáig tartott az ebéd 😊Beraktam ebéd mellé. Nem volt gond. 😊sikerült végignézned? 😊Filmötletek:a harmadikről szerintem feledkezzünk is meg.
Nekromantik I.-II.
Szerb film
akdestroyer
Coolearie
shagi0206
akdestroyer
Én imádom a horrort (no nem a mai ratyikat), de az ilyen abberált fajtát nem bírom.
Jöhet az ijesztgetős, jöhet a nagyon véres, jöhet a földönkívülis, a gusztustalan is.
shagi0206
Cypress
shagi0206
Cypress
Stez
Cypress
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Első körben olyanokat keresünk, akik felveszik a telefont, amikor a HC hívja őket...Remélem ennek a tudatos építkezésnek az is a része lesz, hogy olyan szupersztárokat draftoltok az offense-be, akik hajlandóak huzamosabban játszani is.Mi már a draftra és a jövő évi szezonra gyúrunk. Most tartunk egy kisebb pihenőt, ez a PO nem volt annyira fontos. Hosszútávú tudatos építkezésben gondolkodunk.Az egy másik meccs lesz,,,, De hol van a Steelers?????Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Cypress
alexejev
Cypress
Kampman
több mint 5 éve
Fejben leeresztettek egy kicsit srácok, ezért Belichick harapni fog.
több mint 5 éve
Ebből picksix lehetett volna
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
shagi0206
10 939
Vannak ilyen szélsőséges emberek, akiknek ez bejön.Nem akarok róla tudni. Azt nem értem, hogy egy ilyen filmnek hogy a faszba lehet folytatása?Van annak folytatasa is. Mar a Human Centipide-nek.Ízlések és pofonok, én attól voltam ki nagyon, a Szerbtől csak közepesen.láttam azt is. Attól nem készültem ki annyira.Akkor még véletlenül se nézz bele az emberi százlábúba...Akkor sokáig tartott az ebéd 😊Beraktam ebéd mellé. Nem volt gond. 😊sikerült végignézned? 😊Filmötletek:a harmadikről szerintem feledkezzünk is meg.
Nekromantik I.-II.
Szerb film
akdestroyer
Coolearie
shagi0206
akdestroyer
shagi0206
Cypress
shagi0206
Cypress
Stez
Cypress
De a kibaszott sharknadoból hogy lehet több filmet csinálni, azt mondja meg nekem valaki. Az a film sértés a zs kategóriára is.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
akkor atadod a stafeta botot masnak, ha mar neked nem megy? : )Én úgy vagyok vele valakinek megy valakinek meg nem, persze néha előfordulnak hasonlók,de ez ilyen 😊kisebb koromban pincér akartam lenni. De nem bántam meg, hogy letettem róla, én is vagyok ilyen szerencsétlen 😊www.youtube.com/watch?v=jgCPyi2KOhoÉn is így szoktam 😀 😀 😀
na még1x 😊
shagi0206
Alastor
shagi0206
Alastor
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Nem akarok róla tudni. Azt nem értem, hogy egy ilyen filmnek hogy a faszba lehet folytatása?Van annak folytatasa is. Mar a Human Centipide-nek.Ízlések és pofonok, én attól voltam ki nagyon, a Szerbtől csak közepesen.láttam azt is. Attól nem készültem ki annyira.Akkor még véletlenül se nézz bele az emberi százlábúba...Akkor sokáig tartott az ebéd 😊Beraktam ebéd mellé. Nem volt gond. 😊sikerült végignézned? 😊Filmötletek:a harmadikről szerintem feledkezzünk is meg.
Nekromantik I.-II.
Szerb film
akdestroyer
Coolearie
shagi0206
akdestroyer
shagi0206
Cypress
shagi0206
Cypress
Stez
több mint 5 éve
A Colts is. Nem akartunk 1/32-rol draftolni.Mi már a draftra és a jövő évi szezonra gyúrunk. Most tartunk egy kisebb pihenőt, ez a PO nem volt annyira fontos. Hosszútávú tudatos építkezésben gondolkodunk.Az egy másik meccs lesz,,,, De hol van a Steelers?????Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Cypress
alexejev
Cypress
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Edelman mi a túrót szívott?van valami uj szer az utcakon...HULK a neve...: ) De sajnos o berendelte az osszeset maganak ami az orszagban van. Igy masnak nem jutott csak neki..: )
ThundersNFL
több mint 5 éve
shagi0206
10 939
áhh, abban nincs izgalomRemélem ennek a tudatos építkezésnek az is a része lesz, hogy olyan szupersztárokat draftoltok az offense-be, akik hajlandóak huzamosabban játszani is.Mi már a draftra és a jövő évi szezonra gyúrunk. Most tartunk egy kisebb pihenőt, ez a PO nem volt annyira fontos. Hosszútávú tudatos építkezésben gondolkodunk.Az egy másik meccs lesz,,,, De hol van a Steelers?????Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Cypress
alexejev
Cypress
Kampman
több mint 5 éve
Alastor
214
Én úgy vagyok vele valakinek megy valakinek meg nem, persze néha előfordulnak hasonlók,de ez ilyen 😊kisebb koromban pincér akartam lenni. De nem bántam meg, hogy letettem róla, én is vagyok ilyen szerencsétlen 😊www.youtube.com/watch?v=jgCPyi2KOhoÉn is így szoktam 😀 😀 😀
na még1x 😊
shagi0206
Alastor
shagi0206
több mint 5 éve
Kampman
28 323
Remélem ennek a tudatos építkezésnek az is a része lesz, hogy olyan szupersztárokat draftoltok az offense-be, akik hajlandóak huzamosabban játszani is.Mi már a draftra és a jövő évi szezonra gyúrunk. Most tartunk egy kisebb pihenőt, ez a PO nem volt annyira fontos. Hosszútávú tudatos építkezésben gondolkodunk.Az egy másik meccs lesz,,,, De hol van a Steelers?????Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Cypress
alexejev
Cypress
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Edelman az asztalt is felszívta a meccs előtt , nem csak a csíkot.Edelman az anyja picsájáról is felszívna bármit.
mukijoe
több mint 5 éve
gabor25
5 144
mondjam azt hogy amen. Te mondtad... : )Andy Reidet nem lehet ilyenekkel megetetni sajna 😕Nem szabad hogy az ellenfelek azt lassak a szamok alapjan, hogy sz.rra dominaltatok vegig. Igy kell kicsit plasztikazni a szamokon...Es sajnos tenyleg igy van.. : ) Mert igy nem eladhato az iden a pats sebezheto lesz a po ban...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
gabistar
Burkus
több mint 5 éve
Edelman mi a túrót szívott?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Aki az okland raiderstol kikap az mar reg a draftra keszul...megerdemelten. Vagy aki az elso meccsen majdnem kikap a brownstol... aki addig vagy 16 meccses sz.po rollerben volt.. minek kene ide...Felsz.ponak..max..rivers legalabb csinalt ket td eddig...Ők az alapszakaszban kapták az alamizsnát 😊Az egy másik meccs lesz,,,, De hol van a Steelers?????Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Cypress
alexejev
Burkus
több mint 5 éve
Andy Reidet nem lehet ilyenekkel megetetni sajna 😕Nem szabad hogy az ellenfelek azt lassak a szamok alapjan, hogy sz.rra dominaltatok vegig. Igy kell kicsit plasztikazni a szamokon...Es sajnos tenyleg igy van.. : ) Mert igy nem eladhato az iden a pats sebezheto lesz a po ban...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
gabistar
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Mi már a draftra és a jövő évi szezonra gyúrunk. Most tartunk egy kisebb pihenőt, ez a PO nem volt annyira fontos. Hosszútávú tudatos építkezésben gondolkodunk.Az egy másik meccs lesz,,,, De hol van a Steelers?????Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Cypress
alexejev
több mint 5 éve
shagi0206
10 939
Jut eszembe. Tegnap Autry tánca hogy tetszett volna a mai spiné bírónak? : D