New England Patriots - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
casaubon
2 391
Szezon elejen most gyakran elmondja...Mi a bajotok sanyival. Amikor kezdtek a kozvetiteseket kicsit jobb volt mint ricsi. Vagy legalabb is ertett hozza. Ricsi meg jott a minden meccsen elmondjuk, mi az a sarga vonal, amit csak mi latunk a jatekosok nem stb f.szsagokkal..hahahSanyi edzi magát vajon, hogy ilyen hülye legyen? Ráadásul még vak is...nem, ő másokat edz...
Antonius
Assurbanapli
gabistar
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
neeeem, alapvetően tényleg nincs vele bajom, az meg kifejezetten vicces, hogy mindig a falembereknek drukkol 🙂Mi a bajotok sanyival. Amikor kezdtek a kozvetiteseket kicsit jobb volt mint ricsi. Vagy legalabb is ertett hozza. Ricsi meg jott a minden meccsen elmondjuk, mi az a sarga vonal, amit csak mi latunk a jatekosok nem stb f.szsagokkal..hahahSanyi edzi magát vajon, hogy ilyen hülye legyen? Ráadásul még vak is...nem, ő másokat edz...
Antonius
Assurbanapli
gabistar
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Vagyok... De ma csak kólázok...na az az igazi méreg
ThundersNFL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Hi, köszi az infót. Második kérdés; Edelman játszik?Yoooooooo estét mindenkinek,itt volt bar en nem o vagyok... mas neven.. csak szolok... : )
Megérkeztem.
Legfontosabb kérdés:
Thunder, itt vagy? Úgy emléxem a negyedik pálesz után veszítettünk el hajnalban...
Cypress
gabistar
több mint 5 éve
gabor25
5 144
hat az osszecsukhatos szek az kotelezo kellek itt is... hahahaNéha elgondolkodom hogy mi lenne ha vegyitenénk ezt a sportot velük.anno Kaposújlakon volt a meccsünkön egy háromfős horgászszékes kommandó 😊 a meccsből semmit nem értettek, azért a bírószidás stabilan ment a 3. negyed közepére 😊
youtu.be/qUyto3pqLqI
Coolearie
JSanyo
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Vagyok... De ma csak kólázok...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
az még a kisebbik gond. De SZAVAZHATNAK is!Néha elgondolkodom hogy mi lenne ha vegyitenénk ezt a sportot velük.félelmetes belegondolni is, hogy ezek az emberek köztünk járnak
youtu.be/qUyto3pqLqI
Coolearie
PEEtör
több mint 5 éve
mukijoe
1 041
Zozo micsoda kifejezéseket tud.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Yoooooooo estét mindenkinek,itt volt bar en nem o vagyok... mas neven.. csak szolok... : )
Megérkeztem.
Legfontosabb kérdés:
Thunder, itt vagy? Úgy emléxem a negyedik pálesz után veszítettünk el hajnalban...
Cypress
több mint 5 éve
Néha elgondolkodom hogy mi lenne ha vegyitenénk ezt a sportot velük.anno Kaposújlakon volt a meccsünkön egy háromfős horgászszékes kommandó 😊 a meccsből semmit nem értettek, azért a bírószidás stabilan ment a 3. negyed közepére 😊
youtu.be/qUyto3pqLqI
Coolearie
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Mi a bajotok sanyival. Amikor kezdtek a kozvetiteseket kicsit jobb volt mint ricsi. Vagy legalabb is ertett hozza. Ricsi meg jott a minden meccsen elmondjuk, mi az a sarga vonal, amit csak mi latunk a jatekosok nem stb f.szsagokkal..hahahSanyi edzi magát vajon, hogy ilyen hülye legyen? Ráadásul még vak is...nem, ő másokat edz...
Antonius
Assurbanapli
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Néha elgondolkodom hogy mi lenne ha vegyitenénk ezt a sportot velük.félelmetes belegondolni is, hogy ezek az emberek köztünk járnak
youtu.be/qUyto3pqLqI
Coolearie
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Yoooooooo estét mindenkinek, Megérkeztem.
Legfontosabb kérdés:
több mint 5 éve
mukijoe
1 041
Néha elgondolkodom hogy mi lenne ha vegyitenénk ezt a sportot velük.Bradyt megríkatnák ezek.
youtu.be/qUyto3pqLqI
Coolearie
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
Sanyi edzi magát vajon, hogy ilyen hülye legyen? Ráadásul még vak is...nem, ő másokat edz...
Antonius
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Kedvencem amikor azzal jönnek, hogy megalázzák az ellenfelet, mert kitömik pontokkal. Pedig abban a hitben voltam, hogy ez a világ legprofibb és egyben legkeményebb sportága, hát akadályozzák meg.Ezt szeretem BB-ben. Már kihűlt a hulla, de még rálép a nyakára.Jol teszi. A haradik negyed kozepen nincsen olyan, hogy eldolt meccs. En is ezt csinalnam.
mukijoe
Stez
több mint 5 éve
Eleget picsogott Rivers a bíróknak, meglett az eredménye.
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Sanyi edzi magát vajon, hogy ilyen hülye legyen? Ráadásul még vak is...
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Annyira szar eddig a PO, hogy a hátralévő 4 meccs felejthetetlen lesz.Vagy még szarabb lesz. | (jinx) |
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
Riversék rámentek a CSOK-ra keményen.mert építkeztek, aztán mindig elfogyott a pénz
mukijoe
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Annyira szar eddig a PO, hogy a hátralévő 4 meccs felejthetetlen lesz.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Néha elgondolkodom hogy mi lenne ha vegyitenénk ezt a sportot velük.youtu.be/qUyto3pqLqI
több mint 5 éve
mukijoe
1 041
Riversék rámentek a CSOK-ra keményen.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Az inkabb box vagy ketrecharc elottre igaz. Nem...Vagy amikor setalnak a szoritoban egymas szemebe nezve... : )Ezt szeretem BB-ben. Már kihűlt a hulla, de még rálép a nyakára.Ha tudod törd meg és vedd el a kedvét mindentől....
mukijoe
ThundersNFL