New England Patriots - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
Van annak folytatasa is. Mar a Human Centipide-nek.Ízlések és pofonok, én attól voltam ki nagyon, a Szerbtől csak közepesen.láttam azt is. Attól nem készültem ki annyira.Akkor még véletlenül se nézz bele az emberi százlábúba...Akkor sokáig tartott az ebéd 😊Beraktam ebéd mellé. Nem volt gond. 😊sikerült végignézned? 😊Filmötletek:a harmadikről szerintem feledkezzünk is meg.
Nekromantik I.-II.
Salo avagy a szodoma 120 napja
Szerb film
akdestroyer
Coolearie
Nem mennék annak a közelébe, aki azt kitalálta.
shagi0206
akdestroyer
Én imádom a horrort (no nem a mai ratyikat), de az ilyen abberált fajtát nem bírom.
Jöhet az ijesztgetős, jöhet a nagyon véres, jöhet a földönkívülis, a gusztustalan is.
De ami ennyire beteg, azt már nem.
shagi0206
Cypress
shagi0206
Cypress
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
kisebb koromban pincér akartam lenni. De nem bántam meg, hogy letettem róla, én is vagyok ilyen szerencsétlen 😊www.youtube.com/watch?v=jgCPyi2KOhoÉn is így szoktam 😀 😀 😀
na még1x 😊
shagi0206
Alastor
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Nem szabad hogy az ellenfelek azt lassak a szamok alapjan, hogy sz.rra dominaltatok vegig. Igy kell kicsit plasztikazni a szamokon...Es sajnos tenyleg igy van.. : ) Mert igy nem eladhato az iden a pats sebezheto lesz a po ban...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Ők az alapszakaszban kapták az alamizsnát 😊Az egy másik meccs lesz,,,, De hol van a Steelers?????Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Cypress
alexejev
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Na Gronknak adjatok egy Td passzt,aztán kezdődjön már a Saints
több mint 5 éve
mukijoe
1 041
Edelman az asztalt is felszívta a meccs előtt , nem csak a csíkot.
több mint 5 éve
alexejev
3
Az egy másik meccs lesz,,,, De hol van a Steelers?????Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Cypress
több mint 5 éve
Alastor
214
www.youtube.com/watch?v=jgCPyi2KOhoÉn is így szoktam 😀 😀 😀
na még1x 😊
shagi0206
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Ott a szar valóban fókuszba kerül.Szerintem meg az a lószar.Akkor még véletlenül se nézz bele az emberi százlábúba...Akkor sokáig tartott az ebéd 😊Beraktam ebéd mellé. Nem volt gond. 😊sikerült végignézned? 😊Filmötletek:a harmadikről szerintem feledkezzünk is meg.
Nekromantik I.-II.
Szerb film
akdestroyer
Coolearie
shagi0206
akdestroyer
Én imádom a horrort (no nem a mai ratyikat), de az ilyen abberált fajtát nem bírom.
Jöhet az ijesztgetős, jöhet a nagyon véres, jöhet a földönkívülis, a gusztustalan is.
shagi0206
Cypress
Coolearie
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Ízlések és pofonok, én attól voltam ki nagyon, a Szerbtől csak közepesen.láttam azt is. Attól nem készültem ki annyira.Akkor még véletlenül se nézz bele az emberi százlábúba...Akkor sokáig tartott az ebéd 😊Beraktam ebéd mellé. Nem volt gond. 😊sikerült végignézned? 😊Filmötletek:a harmadikről szerintem feledkezzünk is meg.
Nekromantik I.-II.
Szerb film
akdestroyer
Coolearie
shagi0206
akdestroyer
shagi0206
Cypress
shagi0206
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
ne mondj ilyet addig, míg meg nem égtek.Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
Cypress
több mint 5 éve
Szerintem meg az a lószar.Akkor még véletlenül se nézz bele az emberi százlábúba...Akkor sokáig tartott az ebéd 😊Beraktam ebéd mellé. Nem volt gond. 😊sikerült végignézned? 😊Filmötletek:a harmadikről szerintem feledkezzünk is meg.
Nekromantik I.-II.
Szerb film
akdestroyer
Coolearie
shagi0206
akdestroyer
shagi0206
Cypress
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Jövő héten legyen ekkora az arc...végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
Burkus
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"Ebből kell több" Sanyi hozzáadott értéke a közvetítéshez megkérdőjelezhetetlen. 😀De ki az a Sanyi ?? 🤔😃
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
na az nem semmi, vagy a philosophy of knifeAkkor még véletlenül se nézz bele az emberi százlábúba...Akkor sokáig tartott az ebéd 😊Beraktam ebéd mellé. Nem volt gond. 😊sikerült végignézned? 😊Filmötletek:a harmadikről szerintem feledkezzünk is meg.
Nekromantik I.-II.
Szerb film
akdestroyer
Coolearie
shagi0206
akdestroyer
shagi0206
Cypress
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
láttam azt is. Attól nem készültem ki annyira.Akkor még véletlenül se nézz bele az emberi százlábúba...Akkor sokáig tartott az ebéd 😊Beraktam ebéd mellé. Nem volt gond. 😊sikerült végignézned? 😊Filmötletek:a harmadikről szerintem feledkezzünk is meg.
Nekromantik I.-II.
Szerb film
akdestroyer
Coolearie
shagi0206
akdestroyer
shagi0206
Cypress
több mint 5 éve
Na meg is van a 14, és sirály se kellett hozzá 😊
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
"Ebből kell több" Sanyi hozzáadott értéke a közvetítéshez megkérdőjelezhetetlen. 😀
több mint 5 éve
végre TD, Melvin GordonAlamizsna.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
gabor25
5 144
ezt hallgassatok...te hallottal valamit... nem de nekem azt mondtak hogy hangos lesz...hahaha romo...
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Akkor még véletlenül se nézz bele az emberi százlábúba...Akkor sokáig tartott az ebéd 😊Beraktam ebéd mellé. Nem volt gond. 😊sikerült végignézned? 😊Filmötletek:a harmadikről szerintem feledkezzünk is meg.
Nekromantik I.-II.
Szerb film
akdestroyer
Coolearie
shagi0206
akdestroyer
shagi0206
több mint 5 éve
mukijoe
1 041
Meg lettek villámcsapva!
több mint 5 éve
végre TD, Melvin Gordon
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Na akkor újra Hajrá Pats !!!!!de kellene meg vagy 10 ilyen hogy jo legyel...
(Én mindent megprobálok,most szeretném ha bírok megadnák az elkapást és lenne egy gyors TD utána meg egy 2 pontos 😊)
Rózsa Sándor Bostoni fan