New England Patriots - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
Rivers csinal az asszonnyal egy koedukált amerikai foci csapatot??
több mint 5 éve
Duff
3 133
Jol ertettem azt mondta Ricsi, hogy Rivers szuletendo gyermeke "holgy" lesz????
több mint 5 éve
szep kis orokosodesi haboru lesz a Rivers-familiaban xD
több mint 5 éve
gabor25
5 144
ott nincs is tel. Basszus hogy johetne az nekik? hahahWinter has coming for the LA Chargers!www.youtube.com/watch?v=-ej7ZEnjSeA
shagi0206
Kampman
több mint 5 éve
Sanyit mikor rúgják már ki amúgy?Ha elfogy a pufifánk és a sós cukor.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
mukijoe
1 041
Na de most nem minden idők legjobb irányítója és elkapó párosa az ellenfél.Ezt szeretem BB-ben. Már kihűlt a hulla, de még rálép a nyakára.Ezt a colts ellen tanultak meg. Amikor visszajottek a lehetetlenbol es kikaptak ellenuk...Szoval most kiprobalnak minden playt. Amit lehet..Van idejuk...lol...
mukijoe
gabistar
több mint 5 éve
Ezt szeretem BB-ben. Már kihűlt a hulla, de még rálép a nyakára.Ha tudod törd meg és vedd el a kedvét mindentől....
mukijoe
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Ezt szeretem BB-ben. Már kihűlt a hulla, de még rálép a nyakára.Nem véletlenül volt Darth Vader a jele már az oviban is. Vagy az Obi Van? Mindig keverem.
mukijoe
több mint 5 éve
Sanyit mikor rúgják már ki amúgy?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
gabor25
5 144
sajnos van. Es ez is egy kozule... De nem akarok joska lenni....: )Ezt szeretem BB-ben. Már kihűlt a hulla, de még rálép a nyakára.Jol teszi. A haradik negyed kozepen nincsen olyan, hogy eldolt meccs. En is ezt csinalnam.
mukijoe
Stez
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Ezt szeretem BB-ben. Már kihűlt a hulla, de még rálép a nyakára.Ezt a colts ellen tanultak meg. Amikor visszajottek a lehetetlenbol es kikaptak ellenuk...Szoval most kiprobalnak minden playt. Amit lehet..Van idejuk...lol...
mukijoe
több mint 5 éve
Ezt szeretem BB-ben. Már kihűlt a hulla, de még rálép a nyakára.Jol teszi. A haradik negyed kozepen nincsen olyan, hogy eldolt meccs. En is ezt csinalnam.
mukijoe
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
megérdemelnék ennek a meccsnek az ismétlésétés a legszomorúbb hogy akkor a nők és a melegek azért maradtak fent Európában hogy őt láthassák nem is a meccsek, és jöttek twitterre pl hogy mekkora faszság ez a sport...ettol a marron 5 kornyikalastol a szor felall a hatamonA Légi Gaga is ilyen volt
Stez
Tactful Cactus
Heisman Trophy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Winter has coming for the LA Chargers!www.youtube.com/watch?v=-ej7ZEnjSeA
shagi0206
több mint 5 éve
ettol a marron 5 kornyikalastol a szor felall a hatamonMint minden normalis hímnemunek. 😀
Stez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
mukijoe
1 041
Ezt szeretem BB-ben. Már kihűlt a hulla, de még rálép a nyakára.
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Winter has coming for the LA Chargers!
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
"Lepörgetik az órát... "Ha nem állnak fel a támadók akkor is pörgött volna az óra, vagy rosszul gondolom?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
De Gonosz!!!😉😊😀Bajusz szabad csak mondom.tudom, de ők sem örülnek neki...Ő már Cards DC,Akkor Vance Josephet!Hue Jacksont Pats HC-nak!Robert Kraft: Hu.e azért nem vagyok. Csak részeg. Hukk
Bálesz
iktriad
Assurbanapli
iktriad
Assurbanapli
Janek
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Nem elég a maroon5, még pats is lesz az sb-n?Hátha Janet megint beugrik egy számra. 😊
mukijoe
több mint 5 éve
és a legszomorúbb hogy akkor a nők és a melegek azért maradtak fent Európában hogy őt láthassák nem is a meccsek, és jöttek twitterre pl hogy mekkora faszság ez a sport...ettol a marron 5 kornyikalastol a szor felall a hatamonA Légi Gaga is ilyen volt
Stez
Tactful Cactus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Antonius
1 700
ezt a meccset csak az eredménykövetővel lehet elviselni...
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Pack3r
139
www.youtube.com/watch?v=5Zy5ryQ_YpwVégre kiderült, miért ilyen jó a kémia Gronk és Brédi között
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Szimpatikusak. 😊