New England Patriots - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
mukijoe
1 041
Nem elég a maroon5, még pats is lesz az sb-n?
több mint 5 éve
Sankó királyi többes ragozásai élményszámba mennek!!! 😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
gabor25
5 144
nehezen, mert nem tudom ki az a burkus...igy eleg nehez...meg azt sem ertem, mit valtoztat a neve mellett egy logo diszeleg...mindenki neve mellett van. Es nem vagyok babonas...De mint irtam korabban vicceltem ketszer is. Szoval ez van. Ha nem ertheto.. : )Látom nehezen megy a szövegértés... lol, omg, wp, ggki az a burkus nem ismerem...? lol....Te pedig azt fejthetnéd ki, hogy ugyanígy reagáltál volna, ha Burkus neve mellett más logó díszeleg. Köszi!Amúgy Rivers testbeszéde nagyon rossz a saját csapatának.pszichologus vagy...? kiraly... : ) Bar en nem tudom milyen a jo test beszed. Elmondanad, szakmailag elemezve... koszi... : )
Burkus
gabistar
ervinator
gabistar
ervinator
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Bajusz szabad csak mondom.tudom, de ők sem örülnek neki...Ő már Cards DC,Akkor Vance Josephet!Hue Jacksont Pats HC-nak!Robert Kraft: Hu.e azért nem vagyok. Csak részeg. Hukk
Bálesz
iktriad
Assurbanapli
iktriad
Assurbanapli
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
ettol a marron 5 kornyikalastol a szor felall a hatamonA Légi Gaga is ilyen volt
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
tudom, de ők sem örülnek neki...Ő már Cards DC,Akkor Vance Josephet!Hue Jacksont Pats HC-nak!Robert Kraft: Hu.e azért nem vagyok. Csak részeg. Hukk
Bálesz
iktriad
Assurbanapli
iktriad
több mint 5 éve
ettol a marron 5 kornyikalastol a szor felall a hatamon
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
ez nem bandwagoon, ő a mozdonyt szeretné lekapcsolniNa közkívánatra !Azon már túl vagyunk, mire felpattantál a bandwagonra...
Akkor hajrá Pats ma gyalázni fogunk!
Rózsa Sándor Bostoni fan
Burkus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csak a babona miatt 😉😊Na közkívánatra !Azon már túl vagyunk, mire felpattantál a bandwagonra...
Rózsa Sándor Bostoni fan
Burkus
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
őszinte részvétem.fúúúú, vihetik a francba!Akkor Vance Josephet!Hue Jacksont Pats HC-nak!Robert Kraft: Hu.e azért nem vagyok. Csak részeg. Hukk
Bálesz
iktriad
Assurbanapli
shagi0206
több mint 5 éve
Oszi
1 215
Na közkívánatra !Petey csak mondom hogy ez a te hibád.... 😀
Rózsa Sándor Bostoni fan
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Na közkívánatra !mi tartott ilyen sokaig? Ezzel kezdhetted volna a meccset...Ez is a te hibad....!
Rózsa Sándor Bostoni fan
több mint 5 éve
Ő már Cards DC,Akkor Vance Josephet!Hue Jacksont Pats HC-nak!Robert Kraft: Hu.e azért nem vagyok. Csak részeg. Hukk
Bálesz
iktriad
Assurbanapli
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
fúúúú, vihetik a francba!Akkor Vance Josephet!Hue Jacksont Pats HC-nak!Robert Kraft: Hu.e azért nem vagyok. Csak részeg. Hukk
Bálesz
iktriad
Assurbanapli
több mint 5 éve
Na közkívánatra !Azon már túl vagyunk, mire felpattantál a bandwagonra...
Rózsa Sándor Bostoni fan
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
Akkor Vance Josephet!Hue Jacksont Pats HC-nak!Robert Kraft: Hu.e azért nem vagyok. Csak részeg. Hukk
Bálesz
iktriad
több mint 5 éve
Hue Jacksont Pats HC-nak!Ők még azt is elbírnák! 😀😀😀
Bálesz
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Úgy látszik Gronk is bevette a piruláit
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Na közkívánatra !oksa, csak aztán nehogy veszítsen az erőd a fényéből estére 😀
Rózsa Sándor Bostoni fan
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Hue Jacksont Pats HC-nak!Robert Kraft: Hu.e azért nem vagyok. Csak részeg. Hukk
Bálesz
több mint 5 éve
ervinator
1 700
Látom nehezen megy a szövegértés... lol, omg, wp, ggki az a burkus nem ismerem...? lol....Te pedig azt fejthetnéd ki, hogy ugyanígy reagáltál volna, ha Burkus neve mellett más logó díszeleg. Köszi!Amúgy Rivers testbeszéde nagyon rossz a saját csapatának.pszichologus vagy...? kiraly... : ) Bar en nem tudom milyen a jo test beszed. Elmondanad, szakmailag elemezve... koszi... : )
Burkus
gabistar
ervinator
gabistar
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Na közkívánatra !Ijj bazdmeg.
Rózsa Sándor Bostoni fan
Mit vétettem.
több mint 5 éve
A Chargers videózott a szünetben ugyan, de véletlenül az Összeomlást tették be.Vagy a kaliforniai rémálmot.
mukijoe