New England Patriots - Los Angeles Chargers
több mint 5 éve
Antonius
1 700
bocs, mivel nem fűztél hozzá semmit, azt hittem a kommentelőkre értetted.Streamen nezem es kesik, a birok utolso fujasat minositettem, de azert kosz, hogy ideztel.Buzik.kösz, hogy megosztottad velünk bölcsességed, most már mehetsz is vissza a lyukba, ahonnan előmásztál
Imitheking
Antonius
Imitheking
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Amúgy Rivers testbeszéde nagyon rossz a saját csapatának.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
en kb 10 utan...de en is vartam a megvaltot..hahahakb 23 Santa maria után jöttem rá, hogy nem folytatjawww.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=3smiért....?
shagi0206
Antonius
AaronRoberts
több mint 5 éve
Pack3r
139
Ha már a meccs nincs, csöcsök legyeneknot all heroes wear capes
giphy.com/gifs/things-bounce-thechive-Ob4P2sXfMlUZy
Tito05
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
a tér-idő kontinuum miatt. Felborulna, ha nem jönnewww.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=3smiért....?
shagi0206
Antonius
több mint 5 éve
Ne legyél önző, oszd meg velünk is!Horti Gábor tökéletes lenne mennyei meccsekre, azokat sokkal jobban közvetítené, mint a mostaniak, mert ő legalább a helyén kezelné, ami a pályán folyik. Ő igazából tényleg egy ilyen kocsmai színvonalú kommentátor, magyar meccsekre tökéletes.Ne sértegesd az egyetlen autentikus kommentátort. Megyek is a második félidőben Horti best of videókat nézegetni
De pont ezért teljesen alkalmatlan komolyan szinten.
Kampman
Jakehomer
több mint 5 éve
Ha már a meccs nincs, csöcsök legyenekgiphy.com/gifs/things-bounce-thechive-Ob4P2sXfMlUZy
több mint 5 éve
nezd meg a hosszabb verziot, ott nehany ora utan hirtelen elkezdi folytatnikb 23 Santa maria után jöttem rá, hogy nem folytatjawww.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=3smiért....?
shagi0206
Antonius
AaronRoberts
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
gabor25
5 144
en mindig duplazva adom, ha a patset...!fizetek egy sört, ha este beállítod az Eagles-t 😀Dehogy Sea szurkoló vagyok és maradok örökre !Nem jött be az NFC döntős jóslat, kellett 1 új csapatEnnek itt a vége basszus 😪😪😪Hátteee? 😀 😀 csalod a hóxot? 😀
Nem hiszem el ............
Hogy ezeknek mindig nyerni kell Pffúj 😠
Rózsa Sándor (betyár)
Oszi
petey
Csak akinek szurkolok a PO ban annak beállítom a logoját ,de kurva gyorsan bekéne fejeznem mert eddig kezdve Sea Chicago Indi most meg Chargers mind kizúgott a francba ..
Rózsa Sándor (betyár)
Antonius
több mint 5 éve
Horti Gábor tökéletes lenne mennyei meccsekre, azokat sokkal jobban közvetítené, mint a mostaniak, mert ő legalább a helyén kezelné, ami a pályán folyik. Ő igazából tényleg egy ilyen kocsmai színvonalú kommentátor, magyar meccsekre tökéletes.Ne sértegesd az egyetlen autentikus kommentátort. Megyek is a második félidőben Horti best of videókat nézegetni
De pont ezért teljesen alkalmatlan komolyan szinten.
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Pack3r
139
kb 23 Santa maria után jöttem rá, hogy nem folytatjawww.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=3smiért....?
shagi0206
Antonius
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Nincs valakinek vlmi jó film a tarsolyában erre a szűk 2 órára míg kezdődik a Saints-Eagles meccs? 😀Csapass egy molnár krisztián lájvot.
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Kampman
28 290
A bowl.hu hivatalos playoff himnusza a Sehawks-Pats döntő ótawww.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=3smiért....?
shagi0206
Antonius
több mint 5 éve
A true NFL story. 😊Menekülés Los AngelesbőlNincs valakinek vlmi jó film a tarsolyában erre a szűk 2 órára míg kezdődik a Saints-Eagles meccs? 😀The Mule. A csempész
Mr.Breaker
Coolearie
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Edeskurvafaszomat ebbe a meccsbe... Csak ennyit szerettem volna.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Antonius
1 700
www.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=3smiért....?
shagi0206
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Radeberger Legyen kérem 😊fizetek egy sört, ha este beállítod az Eagles-t 😀Dehogy Sea szurkoló vagyok és maradok örökre !Nem jött be az NFC döntős jóslat, kellett 1 új csapatEnnek itt a vége basszus 😪😪😪Hátteee? 😀 😀 csalod a hóxot? 😀
Nem hiszem el ............
Hogy ezeknek mindig nyerni kell Pffúj 😠
Rózsa Sándor (betyár)
Oszi
petey
Csak akinek szurkolok a PO ban annak beállítom a logoját ,de kurva gyorsan bekéne fejeznem mert eddig kezdve Sea Chicago Indi most meg Chargers mind kizúgott a francba ..
Rózsa Sándor (betyár)
Antonius
Ok 😉
több mint 5 éve
Volt egyszer egy AmerikaNincs valakinek vlmi jó film a tarsolyában erre a szűk 2 órára míg kezdődik a Saints-Eagles meccs? 😀The Mule. A csempész
Mr.Breaker
Coolearie
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Stez az a Colts volt tegnap 😀A Nimfomanias. De csak az elso resz.Nincs valakinek vlmi jó film a tarsolyában erre a szűk 2 órára míg kezdődik a Saints-Eagles meccs? 😀The Mule. A csempész
Mr.Breaker
Coolearie
Stez
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Basszus vegyel egy terhessegi tesztet. Lehet aldott allapotban vagy... hahaha : ) ha mar kesik...Streamen nezem es kesik, a birok utolso fujasat minositettem, de azert kosz, hogy ideztel.Buzik.kösz, hogy megosztottad velünk bölcsességed, most már mehetsz is vissza a lyukba, ahonnan előmásztál
Imitheking
Antonius
Imitheking
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Pack3r
139
Nincs valakinek vlmi jó film a tarsolyában erre a szűk 2 órára míg kezdődik a Saints-Eagles meccs? 😀Az ételművész. Bradley Cooper amúgy is nagy Eagles fan
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Menekülés Los AngelesbőlNincs valakinek vlmi jó film a tarsolyában erre a szűk 2 órára míg kezdődik a Saints-Eagles meccs? 😀The Mule. A csempész
Mr.Breaker
Coolearie
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
kedves gabistar. Kezd elmenni veled a ló. helóhelóheló óvatosan.a hazafi...The patriot... hahaNincs valakinek vlmi jó film a tarsolyában erre a szűk 2 órára míg kezdődik a Saints-Eagles meccs? 😀The Mule. A csempész
Mr.Breaker
Coolearie
gabistar
több mint 5 éve
A Nimfomanias. De csak az elso resz.Nincs valakinek vlmi jó film a tarsolyában erre a szűk 2 órára míg kezdődik a Saints-Eagles meccs? 😀The Mule. A csempész
Mr.Breaker
Coolearie